Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین، سرپرست فدراسیون فوتبال گفت: برخی از تیم‌ها به‌دنبال بی‌نظمی هستند و ما شرایط و مقرراتی را تصویب خواهیم کرد تا از پرخاشگری مربیان و بازیکنان به داوران جلوگیری کنیم.

میرشاد ماجدی در کلاس داوری فوتسال با تشکر از داوران کشور، اظهار داشت: در سال ۱۹۹۲ برای اولین بار وارد جام جهانی فوتسال به میزبانی هنگ کنگ شدیم و در گروه هلند، اروگوئه و ایتالیا قرار گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روی کاغذ کسی فکر نمی‌کرد این تیم بتواند حرکت کند. به قول افشاریان ۱۲۰ هزار تومان برای داوران فوتسال پول نیست. همه برای عشق و علاقه کار می‌کنند. فوتسال و فوتبال ساحلی زیر مجموعه فوتبال هستند؛ اما باید تلاش خود را چند برابر کنیم. این دو رشته جزو بزرگان جهان هستند و اگر پیشرفت نمی‌کنیم باید حداقل جزو سه تیم برتر بمانیم.

وی افزود: در قرعه‌کشی جام‌جهانی به اینفانتینو گفتیم آمدیم صدای مظلومیت خود را به گوش جهان برسانیم. با این تحریم‌ها و مسائلی که برای ایران ایجاد شده از شما به‌عنوان یک انسان آزاده خواهش می‌کنم به جز موارد مالی نگاه ویژه‌ای به ایران داشته باشید. نمی‌گوییم هر چهار داور بازی ایرانی باشند اما دست کم کوبل داوری از ایران به جام‌جهانی دعوت کنید.

سرپرست فدراسیون فوتبال عنوان کرد: حق الزحمه داوری را در سال آینده افزایش خوبی می‌دهیم. دست کم مبلغ افزایش یافته‌ای که قبلاً پرداخت نشده بود، بتوانیم پرداخت کنیم. با وجود محدودیت ها و مشکلات مالی فدراسیون، حرکت رو به جلوی ما متوقف نشده است. کلاس‌ها برگزار می‌شود و همچنین اعزام تیم‌های مختلف در حال انجام است. داور، مربی و دروازه‌بان فوتسال باید بیش از این حفاظت شوند. اگر گلاره ناظمی ۱۲۰ هزار تومان می‌گیرد، در عوض به حدی خوب کار کرده که داور فینال جام‌جهانی می‌شود و پرچم کشور را بالا می‌برد.

وی خاطرنشان کرد: دنبال شرط و مقرراتی هستیم از پرخاشگری مربی و بازیکن به داور جلوگیری کنیم. همه ما فوتبال خود را با اسپانیا و ایتالیا مقایسه می‌کنیم اما بحث‌ها و جنجال‌های مربوط به داوری خود را با آنها مقایسه نمی‌کنیم. بازیکن در خارج از کشور پس از پنالتی و دریافت کارت زرد سر خود را پایین می‌اندازد و می‌رود. اینجا روی اوت دستی و کرنر جنجال ایجاد می‌شود.


انتهای پیام/

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۶۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمسایی به دنبال تغییر تاریخ در فینال

به گزارش ورزش سه، خاطره شکست تلخ و ملال آور دوره گذشته از ژاپن همچنان از یاد‌ها نرفته و این قهرمانی می‌تواند برای شمسایی و ستاره‌هایش التیام بخش دردها و خستگی‌های اخیر باشد. آن زمان لزوم دگرگونی در تیم ملی را تکرار می‌کرد و به چهره های جدید روی آورد و به آن‌ها دل بست. چیزی که باعث شد بسیاری علیه او جبهه بگیرند و تصمیمش را « بی‌اعتنایی به واقعیت » بخوانند. او پس از ناکامی در فینال جام ملت‌های آسیا تصمیم گرفت چند تغییر ظاهراً بزرگ انجام دهد، ولی همچنان قماری که در تغییر نسل به راه انداخته بود را ترک نکرد. ابتدا علی‌اصغر حسن زاده به تیم ملی فراخواند که تشویق خیلی‌ها را برانگیخت که این تصمیمش نشان از تیزهوشی‌اش بود و سپس برترین های لیگ باشگاهی را زیر ذره‌بین خود قرار داد.

نتایج تیم ملی پس از جام ملت‌های آسیا در تورنمنت‌های متخلف از جمله تایلند و برزیل، امیدوار کننده بود، اما بحث‌های تاکتیکی میان علاقه‌مندان به فوتسال شدت گرفت، با این تفاسیر که دیدگاه او در مربیگری آزادی عمل دادن به ستاره‌هایش بود، به رخ کشیدن قریحه و تکنیک آن‌ها و همه این‌ها ایران را به جایی رسانده که انتظارش را می‌کشیدند و تا برآورده کردن توقعات تنها یک قدم دیگر فاصله داشته است.

وحید شمسایی دوران بازیگری پُرزرق‌وبرقی را پشت‌سر گذاشته و از او یک اسطوره در ورزش ایران ساخته است. سرمربی تیم ملی، در برهه‌ای که قاتل بالفطره دروازه ها به شمار می‌رفت، در جام ملت های آسیا هشت بار طعم قهرمانی را چشید و روی هم رفته 194 گل را در این رقابت‌ها به ثمر رساند. رکورد دست‌نیافتنی 31 گل در یک دوره از مسابقات به وحید شمسایی در سال 2001 تعلق دارد و خیلی‌ها را حیرت زده کرده است و 9 بار آقای گلی جام را به خود اختصاص داد و کفش طلایی را چنگ زد.

شمسایی روی نیمکت تیم‌های باشگاهی، عملکرد موفقی را در دبیری تبریز و تاسیسات دریایی تهران برجای گذاشته که طی این سال‌ها با تمامی ستاره های فوتسال به قهرمانی ایران و آسیا دسته یافته است. اما جای خالی قهرمانی قاره کهن در کسوت مربیگری‌ ملی در کلکسیون افتخاراتش حس می‌شود.

به هر حال، شمسایی به نخستین توفیق خود روی نیمکت داغ ایران نزدیک شده و همچنین سیزدهمین قهرمانی تیم ملی ایران در جام ملت‌های آسیا که باید آن‌ها تحقق خواهند یافت یا خیر.

دیگر خبرها

  • گزارش‌زنده؛ ایران ۲ - تایلند ۰
  • یک جام و دو فینال/ ایران به دنبال فتح آسیا؛افغانستان در پی فصل نو
  • تعلیق تمام مسابقات لیگ ۲ به دلیل ضرب و شتم داور
  • شمسایی به دنبال تغییر تاریخ در فینال
  • اتفاقات باورنکردنی در فوتبال پایه؛ کمک داور گل را رد کرد و کتک خورد!
  • تاج: میزبانی تایلند عالی بود
  • اتفاق عجیب در فوتبال پایه ایران + تصاویر | عده‌ای به جان کمک داور افتادند
  • به ستوه آمده‌ایم!
  • برنده پلی‌آف آخرین مسافر آسیایی جام‌جهانی / افغانستان و قرقیزستان به‌دنبال کسب سهمیه پنجم
  • شاگردان شمسایی به دنبال اثبات قدرت/ نبرد ۴ تیم برای جام جهانی