Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نظام رتبه‌بندی فقط شعار بود اما امروز در شرف اجرا است، گفت: بابت تاخیر آن عذرخواهی می‌کنم اما همت دولت و مجلس بر اجرای آن است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازشیراز، یوسف نوری صبح امروز در نشست با جمعی از فرهنگیان استان فارس اظهارداشت: استان فارس، مهد ادب و فرهنگ و مهد انسان‌های معنوی و فلاسفه و علما است، در این ماه قمری که منتسب به امام رضا(ع) است، امروز هر چه برداشت می‌کنیم و سلامت داریم از برکت تمدن رضوی است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش معلمین در ترویج تمدن رضو و تثبیت و کارآمدی انقلاب اسلامی گفت: علت ایجاد دین اسلام وجود مقدس حضرت محمد(ص) است، اوج دین اسلام زمانی بود که پیامبر از مکه به مدینه هجرت کرد و انتشار و تثبیت دین از مدینه بوده است اما بعد از آن دچار حوادثی شد؛ نیاز بود این دین ابقا شود که در سال 61 هجری قیام امام حسین(ع) رخ داد که این علت بقای دین اسلام شد. بیش از هزار سال پیش امام رضا(ع) به سرزمین توس و ایران آمدند و انتشار تشیع و دین اسلام در زمان امام رضا(ع) اتفاق افتاد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بخشی از کارهای امام رضا (ع) در ابعاد علمی انتشار ساحت‌های گوناگون علمی اسلام بود، افزود: در این شکل‌گیری تمدن اسلام بسیاری نقش داشتند که احمدبن‌موسی(ع) از جمله آنها است، امامزادگان یک شبکه داشتند که یک کارشان مبارزه با استکبار و یک کار مهم دیگرشان نشر دین و تبیین اسلام برای مردم بود در ادامه امام راحل نیز برای انقلاب اسلامی یک شبکه‌سازی کرد که شهید دستغیب در استان فارس یکی از سر شبکه‌های حضرت امام بود؛ امروز در زمان ما نیز شهید سلیمانی شبکه‌سازی کرده است.

نوری با بیان اینکه قرار این تمدن اینگونه است، معلمان به ویژه معلمان تاریخ و معارف باید این مطالب را بیان کنند، بیان کرد: حضرت معصومه (س) یکی از کسانی بود که نشردهنده شبکه‌سازی امام رضا بود که در ادامه منجر به تشکیل حوزه‌های علمیه شد که امروز نتیجه این حوزه‌ها وجود رئیس جمهور و رهبری است.

وی‌ در ادامه عنوان کرد: در زمانی که نحله‌های مارکسیستی از جدایی دین از دیگر امور جامعه صحبت می‌کردند، امام آمد و عینیت دین و اثبات حکومت دینی را مطرح کرد و امروز بیش از 43 سال هر توطئه‌ای می‌کنند موفق نمی‌شوند، در تمام دنیا امروز ایران نقش‌آفرین و تاثیرگذار است‌.

نوری با طرح این پرسش که نقش معلمان چیست؟ گفت: یک رئیس‌جمهور شهید داریم که معلم بود یک نخست وزیر شهید که معلم بوده پایه‌گذار صنعت موشکی ما طهرانی مقدم فارغ التحصیل دانشگاه تربیت دبیر بود، در سلول‌های بنیادی کاظم آشتیانی معلم بود، قله‌های ما در کارهای خیرین معلم هستند، هر جایی اقدام تاثیرگذاری انجام شده توسط معلمان بوده است و معلمی از مقبول‌ترین شغل‌ها در جامعه است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در دوران کرونا فرهنگیان فداکاری کردند به گونه‌ای که مقام معظم رهبری از معلمان و فرهنگیان تشکر کردند، افزود: بعد از این هم شما کار خود را انجام می‌دهید چه گفته شود یا نه، چه دیده شود چه نه. در تثبیت و کارآمدی نظامی معلمان نقش داشتند و هنوز هم هست و آینده نیز همین روند خواهد بود.

وی با بیان اینکه بودجه آموزش و پرورش از محل بودجه عمومی دولت 9.6 درصد شده بود الان 13 درصد شده است، گفت: اجازه نمی‌دهم آموزش و پرورش محمل کنکور شود، دانشگاه وظیفه دارد جذب دانشجو کند. ما باید کار تعلیم و تربیت خودمان را انجام دهیم، حکمرانی آموزش و پرورش این است که کار خودش را کند و موسسات نباید برای ما تعیین و تکلیف کنند اگر ببینیم در شورای نظارت عزل می‌شوند. 

نوری تصریح کرد: حکمرانی آموزش و پرورش ایجاب می‌کرد سند تحول اجرا شود، تحول باید در معلم و دانش‌آموز و اولیا رخ دهد و تغییر در این 3 عنصر مشهود باشد؛ حضوری شدن مدارس با گسترش واکسیناسیون انجام شد اما تابع ستاد ملی کرونا هستیم با این حال از ابتدا بر حضوری شدن مدارس تاکید داشتیم چون تجربه جهانی در این زمینه خود را نشان می‌داد اما جریان عاطفی و رسانه‌ای بر انجام آموزش غیرحضوری شد.

وی خاطرنشان‌کرد: دولت برای جبران افت ناشی از آموزش غیرحضوری یک فرایند تعریف کرده تا در تابستان درس را بهتر یاد بگیرند.

وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: سند 2030 از گذشته شروع شده بود و متناسب با ما نبود البته برخی از کشورها بخش‌هایی از این سند را نپذیرفتند اما ما امضا کرده بودیم
با حضور دولت سیزدهم اعلام کردیم سند تحول داریم و نمی‌توانیم 2030 را اجرا کنیم.

نوری با بیان اینکه بلاتکلیفی معلمان و استخدام‌های آنان را براساس قانون انجام دادیم، گفت: رتبه‌بندی فقط شعار بود اما امروز آنان که مجری بودند، مدعی تاخیر آن شدند؛
6 هزار میلیارد برای 3 سال در نظر گرفته شده بود الان 38 هزار میلیارد برای 18 ماه در نظر گرفته شده است البته ابهاماتی در اجرا هست که با تطبیق مجلس و حقوقی رفع می‌شود. 

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: تلاش بر این است که نظام رتبه‌بندی زودتر اجرایی شود، معلمان با علم مباحث رتبه‌بندی را دنبال کنند و به گفته‌های فضای مجازی اکتفا نکنند
رئیس جمهور و مجلس پیگیر این امر بودند و به محض رفع موانع اداری اجرایی می‌شود.

رتبه‌بندی معلمان به کجا رسید؟آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان خلاف قانون است/قانون درباره حقوق بازنشستگان اصلاح شوددیدار اعضای مجلس خبرگان با وزیر علوم؛ تأکید بر توجه به رتبه‌بندی علمی دانشگاه‌ها

وی با تاکید بر اینکه برای تاخیر اجرای آن عذرخواهی می‌کنم اما باید در این کم و کسری‌ها مانند یک خانواده رفتار کنیم، به جذب نیرو برای کمبود معلم اشاره کرد و گفت: جذب نخبگان بدون آزمون، استخدام 34 هزار و 800 نفر با آزمون و جذب 15 هزار نفر دانشجوی تربیت معلم از جمله اقدامات است.

نوری با بیان اینکه تلاش می‌شود نیروی ثابت و آماده داشته باشیم به ویژه در مرز عشایر و روستا، افزود: در همین راستا قرارگاه عدالت تشکیل دادیم تا محرومیت آموزشی برطرف شود.‌

وی درباره ساختمان و تجهیزات مدارس افزود: دولت در سفرهای استانی 8 هزار میلیارد علاوه بر اعتبارات برای تکمیل ساختمان‌ها داده است و ما دنبال خلق منابع جدید هستیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها هوشمند می‌شوند و تقویت هنرستان‌ها در دستور کار قرار دارد؛ گفت: انسجام درونی و ارتباط با بیرون باید در مدارس مورد توجه باشد؛ مدارس با بیرون ارتباط داشته باشند بچه‌های قرنطینه‌ای به درد جامعه نمی‌خورد؛ بچه‌ها را برای آینده تربیت کنیم به ویژه در امسال که دانش‌بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده است
جامعه دانش‌بنیان در دوران دبستان و پیش از دبستان شکل می‌گیرد دهه نودی‌ها آماده هستند که تمدن رضوی و انقلاب اسلامی را به قله جهانی برسانند.

انتهای پیام/424/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش دین اسلام رتبه بندی امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۶۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس در این آیین گفت: در کشور ۸ هزار و ۳۳۶ طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که با تزریق اعتبار ۱۲ هزار میلیارد تومانی این سازمان در بودجه سال ۱۴۰۳، برنامه‌ریزی شده در شش ماهه اول امسال، ۲ هزار طرح به ظرفیت ۱۰ هزار کلاس درس برای دانش‌آموزان آماده شود.

حمیدرضا خان محمدی با بیان این‌که خیران همیشه در اجرای طرح‌های عمرانی و ساخت و تجهیز مدارس پیشگام بوده‌اند، افزود: بیشتر طرح‌های مقاوم‌سازی و استحکام بنا در مدارس با کمک خیران اجرا شده و وزارت آموزش و پرورش آن را ادامه داده است.

وی گفت: در برنامه هفتم مصوب شده تا اعتبار برای مدارسی که نیاز به مقاوم‌سازی، تخریب و بازسازی دارند زودتر ابلاغ شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر نیز گفت: اداره کل آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سند چشم‌اندازی را تهیه کرده و از ثبت احوال آمار و اسنادی را از متولدان دریافت کرده‌اند که با توجه به آن مشخص می‌شود برای سال‌های ۱۴۰۵- ۱۴۰۶ و ۱۴۰۷ چه تعداد کلاس درس و برای چه مقاطعی نیاز است.

محمدهادی رستمیان ادامه داد: با توجه به این‌که نیاز‌ها نامحدود و منابع محدود است، بر اساس این سند، در شهرستان‌ها برنامه‌ریزی برای ساخت مدارس انجام می‌گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر هم گفت: با تکمیل عملیات اجرایی این ۸ مدرسه افزون بر ۵۰ کلاس درس به ظرفیت کلاس‌های درس استان افزوده می‌شود.

علی موحدی افزود: در استان بوشهر ۲۶۰ هزار دانش‌آموز داریم که در شماری از مدارس مانند بوشهر تراکم دانش‌آموزان بالا و کلاس‌ها ۴۰ نفره است، اما در برخی مناطق تراکم استاندارد و ۲۰ تا ۳۰ دانش‌آموز در هر کلاس هستند.

وی اظهار کرد: در زمان حاضر بیشترین نیاز در آموزش و پرورش استان بوشهر ایجاد کلاس درس در مرکز استان و پس از آن در شهرستان‌های تنگستان، دشتستان و دشتی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به این‌که هزار و ۷ کلاس درس فرسوده در استان داریم، گفت: با تفاهمنامه‌ای که میان استان بوشهر و سازمان نوسازی کشور منعقد شده، یک هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی استانداری و هزار میلیارد تومان هم از سوی سازمان نوسازی برای نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است.

به گفته وی با این اعتبار، از هزار و ۷۰۰ کلاس درس فرسوده اعتبار نوسازی ۸۰۰ کلاس درس تامین خواهد شد که معادل ساخت مدرسه در ۱۰ سال گذشته خواهد بود و امیدوار هستیم بقیه کلاس‌های درس هم با اختصاص اعتبار در سال‌های بعد در کمیته برنامه‌ریزی و از محل اعتبار نفت بازسازی شود و به شرایط مطلوب برسیم.

موحدی بیان کرد: در زمان حاضر در مرکز استان برخلاف سال‌های قبل ۸ طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که کمک می‌کند تراکم دانش‌آموزی در مرکز استان به استاندارد نزدیک شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز گفت: هزینه ساخت ۸ مدرسه با ۵۴ کلاس درس که عملیات اجرایی آن امروز آغاز شد افزون‌بر ۳۵۰ میلیارد تومان است که بیشتر این مدارس بزرگ مقیاس هستند.

ابراهیم احمدی افزود: این طرح‌ها شامل دبستان ۶ کلاسه امام خمینی (ره) شهرکاکی با ۵۳ متر مربع زیربنا و ۷۰ میلیارد ریال اعتبار، دبستان ۶ کلاسه روستای بردخون کهنه با زیربنای ۵۱۷ مترمربع و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار، دبیرستان ۳ کلاسه مرحومه خاتون جعفری در روستای احمدی شهرستان بوشهر با زیربنای ۴۷۵ مترمربع و ۱۶۵ میلیارد ریال اعتبار، دبیرستان ۹ کلاسه فاطمه زهرا در شهر دیر با زیربنای هزار و ۹۲۷ مترمربع، دبیرستان ۱۲ کلاسه شهرگناوه با ۲ هزار و ۲۵۵ متربع، هنرستان ۹ کلاسه فارابی در دیر با هزار و ۹۲۵ متر مربع، دبیرستان ۱۲ کلاسه نیایش با ۲ هزار ۲۵۵ متر مربع زیربنا و هنرستان ۱۲ کلاسه شهید اسماعیل محمدپور تنگک با زیربنای ۲ هزار و ۳۷۲ مترمربع و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.

وی اضافه کرد: همچنین امر هنرستان ۱۲ کلاسه انقلاب اسلامی با زیربنای ۲ هزار و ۳۷۲ مترمربع و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در شهر بوشهر به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گفت: برنامه‌ریزی شده تا هفته دولت آغاز عملیات اجرایی ۵۰ مدرسه را در استان داشته باشیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران