Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشورهای اتحادیه اروپا بعد از سال‌ها مناقشه بر سر تشدید قواعد پناهندگی در مرزهای خارجی این اتحادیه به توافق رسیدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، به نقل از "ان تی وی" آلمان، کشورهای اتحادیه اروپا بر سر موضوع سیاست مشترک مهاجرت به شدت با هم اختلاف نظر دارند. بعد از سال ها اختلاف،  آنها بر سر قوانین سختگیرانه تر در مرزهای خارجی توافق کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس در این مناطق باید مستقیماً بررسی شود که چه کسی چشم انداز وضعیت حفاظتی برای پذیرفته شدن به عنوان پناهنده را دارد.

سازمان حقوق بشر حامی پناهندگان در آلمان موسوم به "پرو آسیل" درباره ایجاد اردوگاه های بازداشت بالفعل در مرزهای اروپا در سایه این توافق هشدار می دهد.

"ان تی وی" آلمان در این باره نوشت: کشورهای اتحادیه اروپا در مبارزه با مهاجرت های غیرقانونی، بر روی قوانین سختگیرانه تر در مرزهای خارجی اروپا و اصلاح پایگاه داده ای برای گرفتن اثر انگشت توافق کرده‌اند. نمایندگان دائمی 27 کشور در بروکسل پس از آنکه وزرای کشورهای عضو تقریباً دو هفته پیش به توافق سیاسی در این باره دست یافتند، تصمیمات لازم را اتخاذ کردند. همزمان آلمان و 20 کشور اروپایی دیگر به سازوکاری برای حمایت از کشورهای مدیترانه ای در برخورد با پناهجویان پیوستند.

سال هاست که کشورهای اتحادیه اروپا بر سر سیاست مشترک پناهندگی و مهاجرت به شدت با هم اختلاف نظر دارند. نقطه اصلی این مناقشات بیش از هر چیز این است که چگونه و آیا کسانی که به دنبال حمایت هستند باید در اتحادیه اروپا توزیع شوند یا خیر. کشورهایی مانند لهستان، مجارستان و اتریش به شدت سهمیه اجباری پذیرش پناهندگان را رد می کنند. کشورهای جنوبی مانند ایتالیا و یونان که مهاجران زیادی به آنجا می آیند، خواستار حمایت بیشتر در این زمینه هستند. علاوه بر این، کشورهایی مانند آلمان و هلند خواستار اقدام قوی تر در برابر مهاجرت به اصطلاح ثانویه ، یعنی افرادی که به دنبال حمایت از یک کشور اتحادیه اروپا به کشور دیگر مهاجرت می کنند هستند.

حالا این توافق، اولین پیشرفت ملموس در سیاست مهاجرت اروپا بعد از مدت طولانی است. اکنون کشورهای اتحادیه اروپا باید بر سر یک موضع مشترک در این باره با پارلمان اروپا به توافق برسند. بر اساس توافق جدید، پناهجویان و سایر مهاجران باید تحت روش غربالگری جدید در مرزهای خارجی قرار گیرند. هویت آن ها باید بررسی شود و کنترل های امنیتی و بهداشتی انجام شود. به عنوان مثال غربالگری باید در نزدیکی مرز خارجی و حداکثر طی پنج روز انجام شود. در نهایت باید در مرز تصمیم گرفته شود که چه کسی چشم انداز وضعیت حفاظتی ندارد.

از طرفی مشارکت در مکانیسم همبستگی، که برای کاهش بارها بر یونان، قبرس، ایتالیا، مالت و اسپانیا در نظر گرفته شده است، داوطلبانه است. دولت‌ها می‌توانند کسانی را که به دنبال حمایت از کشورهای مدیترانه هستند بپذیرند یا از راه‌های دیگری به آنها کمک کنند. حدود دو هفته پیش، "نانسی فایزر"، وزیر کشور فدرال آلمان تخمین زد که آلمان و حدود یازده کشور دیگر پناهندگان را خواهند پذیرفت.

رئیس دفتر کمیساریای پناهندگان سازمان ملل: 120 هزار پناهجو در ایران زیرپوشش سلامت هستنددیدار سفرای اتحادیه اروپا در افغانستان با رئیس دفتر سیاسی طالباناتحادیه اروپا: به توافق نهایی بسیار نزدیکیم اما هنوز به خط پایان نرسیده‌ایم

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا کشورهای اتحادیه اروپا مرزهای خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۷۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه در اظهاراتی عنوان کرد هیچ همبستگی میان کشورهای اتحادیه اروپا در مواجه با سیاست بلوک در قبال روسیه وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، بورل در سخنرانی در دانشگاه آکسفورد گفت: تمامی کشورهای اتحادیه اروپا این ارزیابی (که روسیه تهدیدی برای موجودیت است) را ندارند. برخی کشورهای اتحادیه اروپا می‌گویند که روسیه تهدیدی علیه موجودیت ما نیست و دوست خوبی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: اکثریت کشورهای اتحادیه اروپا چنین نظری ندارد اما چندین کشور با چنین دیدگاه پیدا می‌شوند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: دوگانگی سیاسی حال حاضر در آمریکا باعث تاخیر نیم ساله در ارائه کمک‌های نظامی به اوکراین در زمان جنگ شده است.

بورل افزود: نیمی از سال زمان زیادی است و می‌تواند به معنای تفاوت در پیروزی یا شکست باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴
  • آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • قرارداد میلیاردی اتحادیه اروپا با لبنان برای مهار مهاجران
  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • تهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت