Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-30@01:22:42 GMT

طرز تهیه بستنی یخی میوه‌ای در منزل

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۰۷۳۲۳

طرز تهیه بستنی یخی میوه‌ای در منزل

بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه است که در تمام فصول سال مصرف می‌شود؛ ولی خوردن آن در فصل تابستان و زمانی که هوا گرم است، به دلیل طبع خنکی که دارد، بسیار دلچسب‌تر است.

تهیه بستنی سنتی در ایران سابقه طولانی دارد و ایرانیان قدیم از مخلوط کردن برف و آب انگور چیزی شبیه به بستنی را تهیه می‌کردند. شاید بتوان گفت تاریخ تولید بستنی سنتی در ایران به حدود ۶۰ سال قبل برمی‌گردد؛ اما در دهه ۳۰ و ۴۰ بود که بستنی فروشی‌ها در ایران رونق گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مشهورترین بستنی‌های سنتی در ایران بستنی «اکبر مشدی» بود که در حوالی میدان راه آهن تهران افتتاح شد.

بستنی منبع غنی کلسیم و سرشار از مواد معدنی است که تامین کننده انرژی برای بدن است؛ همچنین خوردن بستنی به ترشح هورمون سروتین می‌انجامد که شادی‌آور است. بستنی میوه‌ای یکی از انواع خوشمزه بستنی‌هاست که با میوه تازه تهیه می‌شود و طرفداران زیادی به‌خصوص در میان کودکان دارد.

بستنی یخی میوه‌ای یکی از انواع بستنی‌هاست که می‌توانید آن را به راحتی و با موادی بسیار ساده و دسترس در منزل تهیه کنید و از خوردن این بستنی سالم و خانگی در هوای گرم تابستان لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه بستنی یخی میوه‌ای همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه بستنی یخی میوه‌ای

هندوانه: یک چهارم از یک هندوانه کوچک
طالبی: یک چهارم از یک طالبی کوچک
شکر: ۲ فنجان
شیر: ۲ فنجان
رنگ خوراکی سبز و قرمز: به میزان دلخواه
چوب بستنی: به تعداد لازم
قالب بستنی یا لیوان کاغذی یک بار مصرف

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به میوه طالبی

طالبی سرشار از مواد مغذی است که برای سلامت بدن مفید هستند. طالبی حاوی کربوهیدرات، پروتئین، آب، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و روی است. همچنین طالبی دارای ویتامین A، بتاکاروتن، ویتامین B یک، دو، شش، ویتامین C و ویتامین K است. هنگام خرید طالبی برای اینکه بتوانید یک طالبی شیرین و آبدار را تهیه کنید باید به این نکات توجه داشته باشید:

اگر طالبی شیرین را نزدیک بینی‌تان ببرید و آن را بو کنید، عطر و بوی خوشایندی دارد.
یک طالبی خوب باید پوست زبر داشته باشد.
طالبی خوب و شیرین یا زرد متمایل به سبز است یا زردی کم‌رنگ دارد.
سر طالبی باید نرم‌تر از بدنه باشد. اگر همه قسمت‌های طالبی نرم بود، قطعاً آن طالبی بیش از حد رسیده و ترشیده است.
یک طالبی سالم و شیرین خطوط سبز کم‌رنگ دارد؛ بنابراین اگر خطوط سبز روی پوست تیره‌تر بود، آن طالبی تازه نیست.

نکات مربوط به رنگ خوراکی

اگر به استفاده از رنگ‌های خوراکی بازاری تمایلی ندارید، می‌توانید از رنگ‌های خانگی و طبیعی استفاده کنید. مثلا برای تهیه رنگ قرمز از آب لبو و برای تهیه رنگ سبز از آب اسفناج استفاده کنید.

طرز تهیه بستنی یخی میوه‌ای

۱ ـ ابتدا هندوانه را داخل پارچ مخلوط کن یا دستگاه غذاساز بریزید؛ سپس ۱ فنجان شکر را همراه با ۱ فنجان شیر و یک قطره رنگ خوراکی قرمز به پارچ مخلوط کن اضافه کنید و یک دقیقه همه مواد را با هم بزنید تا کاملا میکس شوند.

۲ ـ طالبی را داخل پارچ مخلوط کن یا دستگاه غذاساز بریزید؛ سپس ۱ فنجان شکر را همراه با ۱ فنجان شیر و یک قطره رنگ خوراکی سبز به پارچ مخلوط کن اضافه کنید و یک دقیقه همه مواد را با هم بزنید تا کاملا میکس شوند.

۳ ـ اگر قالب مخصوص بستنی را در منزل دارید، ابتدا چوب بستنی‌ها را در قسمت مخصوص چوب بستنی بگذارید؛ سپس یکی در میان مایه هندوانه و مایه طالبی را داخل قالب بریزید. اگر قالب مخصوص بستنی را در منزل ندارید، می‌توانید از لیوان یک بار مصرف استفاده کنید.

به این صورت که لیوان‌ها را از مایه هندوانه و مایه طالبی پر کنید؛ سپس چوب بستنی را وسط لیوان‌ها فرو کنید. قالب و لیوان بستنی را به مدت ۵ تا ۷ ساعت داخل فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و یخ بزند. بعد از اینکه بستنی یخ بست، به‌راحتی از قالب جدا می‌شود. برای بیرون آوردن بستنی از لیوان یک بار مصرف می‌توانید لیوان را پاره کنید؛ سپس بستنی به‌راحتی از لیوان جدا می‌شود.نوش جان.

منبع: برترین‌ها

تماشاخانه ببینید| کشف یک سمور کمیاب در عراق؛ او موهای سفید و چشمان قرمز دارد ببینید| وقتی توپ دلش نمی‌خواهد گل شود؛ صحنه‌های عجیب و جالب از فوتبال فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تهیه بستنی یخی میوه ای رنگ خوراکی یک طالبی بستنی ها ۱ فنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۷۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، زهرا مهربان در گفت‌وگویی رسانه‌ای با اشاره به اقدامات لازم در مواجهه با آلودگی هوا اظهار کرد: زمانی که غلظت گازها و ریزگردها در هوا افزایش می‌یابد هوا آلوده می‌شود؛ برخی از علت‌های مهم آلودگی هوا سوخت‌های فسیلی، کارخانه‌ها و نیروگاه‌ها و پودرهای شیمایی هستند. آلودگی هوای داخل منزل نیز می‌تواند به دلیل بسیاری از فعالیت‌های داخل منزل مانند پخت و پز، عطر و ادکلن و گرد و خاک ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: شنبه جایگزین پنجشنبه به عنوان روز تعطیل شود

وی افزود: اجزای اصلی آلودگی هوا یک سری ریزگردها و گازها شامل دی اکسید گوگرد، دی اکسید نیتروژن، اوزون، اسید سولفوریک هستند که خطرناک‌ترین نوع ذرات معلق اندازه ۲.۵ تا ۱۰ میکرون دارند.

این فوق تخصص بیماری‌های ریه گفت: برخی از این ریزگردها بر اساس حلالیت و سایزشان می‌توانند در سیستم تنفسی فوقانی رسوب کنند و یک سری علائم برای فرد ایجاد کنند. گروهی نیز خود را به سیستم تنفسی تحتانی می‌رسانند و رسوب می‌کنند و گاهی وارد خون می‌شوند.

وی با اشاره به علائم تنفسی آلودگی هوا افزود: خارش بدن، چشم، بینی و گلو، سرفه، خس خس سینه، تنگی نفس و گاهی تشدید بیماری‌های زمینه‌ای مانند آسم و آلرژی و نیاز به بستری عده‌ای از این افراد در بیمارستان‌ها، در پی آلودگی هوا رخ می‌دهند.

مهربان گفت: در شرایط آلودگی هوا باید افراد به ویژه بیماران مزمن تنفسی و قلبی، سالمندان و کودکان و مادران باردار تا حد امکان از منزل خارج نشوند. همچنین باید از ورزش و پیاده‌روی تند خودداری و از ماسک‌های مناسب برای مقابله با آلودگی هوا استفاده شود و بهترین ماسک‌ها N۹۵، KN۹۵، FFP۲ هستند.

وی افزود: این ماسک‌ها تا ۹۵ درصد مانع ورود ذرات آلوده و ریزگردها به دستگاه تنفسی می‌شوند اما ماسک‌های نخی، پارچه‌ای و جراحی زیاد برای محافظت از ورود ریزگردها مفید نیستند. ماسک‌های معمولی تنها برای مقابله با ذرات بزرگ‌تر مناسب هستند و نمی‌توانند محافظت خوب و کاملی از ورود ریزگرد به بدن داشته باشند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: توصیه می‌شود بعد از رسیدن به منزل حتما دست‌ها و صورت خوب شسته و بینی و گلو با سرم نمکی شست‌وشو شود. تغذیه مناسب برای افزایش تقویت سیستم ایمنی بدن مانند استفاده از لبنیات تازه و کم چرب، سبزیجات و میوه‌های تازه و مایعات فراوان توصیه می‌شود و از مصرف غذاهای سرخ‌شده و فست فود نیز پرهیز شود یا کم استفاده شود.

وی ادامه داد: خواب کافی و دور از استرس، دوری از سیگار و دخانیات، استفاده از گیاهان خانگی برای تصفیه هوا توصیه می‌شود. دستگاه‌های خانگی تصفیه هوا درصدی از آلاینده‌ها را فیلتر می‌کنند اما نمی‌توانند بیشتر ذرات را فیلتر کنند بنابراین خرید این دستگاه‌ها توصیه نمی‌شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228889 برچسب‌ها آلودگی هوا

دیگر خبرها

  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • ماجرای عجیب قتل حسین به دست «ع» گدا
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • اتصال فاضلاب منزل به قنات جرم است
  • نجات فرد مجروح از بین شعله‌های آتش توسط آتش نشانان
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • حریق در پشت بام یک منزل مسکونی در مشهد اطفا شد
  • (تصاویر) حضور شخصیت‌های حوزوی در منزل سید حسین خمینی
  • کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟