Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، جلیل جباری روز پنجشنبه در پنجمین جشنواره سراسری گیلاس شهرستان اشنویه افزود: معرفی جاذبه‌های گردشگری از برنامه های اساسی و راهبردی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است.

وی اضافه کرد: برگزاری جشنواره هایی از این دست که بر پایه آداب و رسوم، فرهنگ، توانمندی اقتصادی و ظرفیت ها هر منطقه برگزار می شود، یکی از شیوه های جذب گردشگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شهرستان اشنویه به دلیل ظرفیت بالای کشاورزی یکی از شهرستان های برتر در خصوص برگزاری جشنواره های این حوزه است که می تواند نظیر آن را در سیب و عسل نیز برنامه ریزی و برگزار کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی گفت: در کنار برگزاری این جشنواره ها که به معرفی پتانسیل های کشاورزی می پردازد، می توان ظرفیت های تاریخی و فرهنگی مناطق را نیز برای جذب گردشگران معرفی کرد.

جباری به اهمیت معرفی ظرفیت‌های بالقوه با فعالیت‌های فرهنگی و بهره‌گیری از رسانه‌های گروهی اشاره کرد و ادامه داد: جشنواره ها نقش مهمی در تحقق اهداف در بیان توانایی‌های مناطق مختلف هر شهرستان دارد.

وی با بیان اینکه برگزاری تورهای مسافرتی برای گروه های خاص شامل کودکان، نوجوانان، زوجین و سالمندان پیش بینی شده است گفت: برای اولین بار در جشنواره گیلاس اشنویه شاهد حضور اولین تور گردشگری سالمندان ارومیه در آن بودیم.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان در خصوص افزایش آمار گردشگران در استان نیز افزود: امسال در مقایسه با سال گذشته و با پایان دوران کرونا شاهد حضور چشمگیر گردشگران در استان هستیم به طوری که در برخی روزهای تعطیل شاهد تکمیل ظرفیت اماکن اقامتی شهرهای مختلف استان بودیم.

وی با اشاره به وجود ۱۱۰ اثر تاریخی به ثبت رسیده در این شهرستان افزود آثار تاریخی و طبیعی به ویژه محوطه تاریخی «قلاتگاه» این شهرستان با توجه به اهمیت آن نیاز به جذب اعتبارات لازم برای کاووش های باستان شناسی دارد .  

به گزارش ایرنا، در این جشنواره که با برگزاری برنامه های متنوعی همراه بود شمار زیادی از گردشگران شهرهای مختلف استان در قالب تورهای گردشگری حضور دارند.

مردم آذربایجان غربی، شهر اشنویه را به باغات گیلاس می‌شناسند، با آغاز فصل برداشت گیلاس، این شهر همه ساله پذیرای میهمانان زیادی می‌شود که از دور و نزدیک برای خرید این میوه بهشتی و تماشای مناظر چشم نوازش به این شهر می‌آیند و با جعبه‌های پر از گیلاس و آلبالو به خانه‌های شان باز می‌گردند.

اصلی ترین شغل مردم اشنویه کشاورزی است و گیلاس یکی از مهم‌ترین محصولات باغی این شهرستان به شمار می‌رود؛ این شهرستان از دیرباز لقب پایتخت گیلاس ایران را دارد بطوریکه هر ساله با شروع فصل برداشت این محصول در تیرماه میزبان تعداد زیادی از گردشگران نقاط مختلف کشور می‌شود.

اشنویه دارای بیش از ۸۰۰ هکتار باغ گیلاس است که از این میزان حدود ۵۰۰ هکتار بارور است و امسال پیش بینی می شود بیش از چهار هزار تن محصول از آن برداشت شود که علاوه بر مصرف در داخل استان به استان های دیگر نیز ارسال می شود.

شفافیت رنگ و طعم و عطر مطبوع این محصول موجب شده است تا گیلاس اشنویه مشتریان زیادی در داخل و خارج کشور پیدا کند.

اشنویه نزدیک ترین شهر آذربایجان غربی به ارومیه است که در یک منطقه کوهستانی و خوش آب و هوا قرار گرفته و با کشورهای ترکیه و عراق مرز مشترک دارد.

برچسب‌ها گردشگری آذربایجان غربی اشنویه جشنواره جهانگردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری آذربایجان غربی اشنویه گردشگری آذربایجان غربی اشنویه جشنواره جهانگردی آذربایجان غربی میراث فرهنگی جشنواره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۸۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه

محمدرضا کردان فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: بنا بر گزارش پایگاه یگان حفاظت میراث‌ فرهنگی شهرستان مبنی بر خبر واصله از سوی میراث بانان افتخاری مبنی بر حضور افراد ناشناس در منطقه، ماموران یگان حفاظت به همراه عوامل انتظامی با دستور قضایی به محل مورد نظر اعزام شدند.

او افزود: ماموران پس از بررسی و صحت و سقم خبر، خودروی اعلام شده شناسایی و بعد از بازدید و بررسی از خودروی اعلامی، توانستند ۲ستگاه فلزیاب به‌همراه یک دستگاه ردیاب آنتنی کشف و ضبط کنند.

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: دراین رابطه ۵ نفر با هویت معلوم دستگیر شدند و پرونده به‌منظور سیر مراحل قانونی تحویل مراجع ذی‌صلاح قضایی شد.

او افزود: طبق قانون، ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از هرگونه دستگاه فلزیاب و همچنین ورود آن به کشور منوط به اخذ مجوز از وزارت میراث‌فرهنگی کشور است.

کردان گفت: اگر استفاده از دستگاه فلزیاب به‌منظور کشف آثار و اموال تاریخی باشد، برخورد قانونی به عمل خواهد آمد و متخلفان به مراجع قانونی معرفی خواهند شد، در این راستا از تمامی مردم استان درخواست می‌کنیم در صورت مشاهده هرگونه موردی در این خصوص مراتب را با ستاد خبری یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان با شماره تماس ۰۱۱۳۳۳۹۱۰۰۷ در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود