Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور وزیر نیرو و رئیس مرکز جهاد آبرسانی با حضور در هرمزگان از پروژه های محرومیت زدایی شهرستان خمیر که با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) و وزارت نیرو اجرایی می شود، بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از هرمزگان ، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در بازدید مشاور وزیر نیرو و رئیس مرکز جهاد آبرسانی از پروژه تامین آب رویدر و روستاهای مسیر از آبشیرینکن خلیج فارس با بیان اینکه برای تامین آب روستاهای این مسیر هیچ گونه منبع پایدار آب شرب غیر از آبشیرینکن وجود ندارد، افزود: ۳۸ کیلومتر از خط انتقال آب شهر رویدر و روستاهای مسیر اجرا شده است و برای بهره مندی آنها نیازمند اجرای ۵۶ کیلومتر خط انتقال جدید در فاز دوم طرح هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالحمید حمزه پور، تصریح کرد:  عمده روستاهای هدف در طرح یاد شده در مسیر اصلی قرار دارند و با تامین اعتبار و اجرای خط انتقال از آب شیرین کن خلیج فارس جمعیتی بالغ بر ‌۳۴ هزار نفر از آب شرب با کیفیت و پایدار آبشیرینکن بهره مند می شوند.

حمزه پور،  ورود جدی دولت به پروژه های آبرسانی و مشارکت سپاه در این حوزه را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: یک شهر و ۳۸ روستای مسیر خط انتقال کهورستان و رویدر، شبکه آبرسانی دارند و نیاز است با اقدام جهادی، خط انتقال باقی مانده اجرا شود تا روستاهای مسیر به پایداری در آب شرب دست یابند.

به گفته وی، تمرکز صرف بر روی شبکه توزیع گرهی از مشکلات مردم را باز نمی کند، افزود: اجرای خط انتقال از آب شیرین کن خلیج فارس تنها گزینه گره گشای کمبود آب رویدر و روستاهای مسیر است که تمام توان محرومیت زدایی باید در اجرای خطوط انتقال گذاشته شود.

مدیرعامل آبفا هرمزگان  اعتبار مورد نیاز این پروژه را ۱۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: مجموعه استان نیز در محرومیت زدایی از روستاهای شهرستان خمیر و تامین آب کهورستان و رویدر هم نظر هستند و استاندار هرمزگان در این زمینه حمایت ویژه ای دارد.

وی ادامه داد: نگاه رئیس مرکز جهاد آبرسانی کشور نیز برای تکمیل این پروژه مثبت است و قرار است با اقدام جهادی، مردم منطقه به یک منبع پایدار آب دست پیدا کنند.

این مسئول افزود: به موازات خط انتقال آب سه راهی خمیر تا کهورستان از آبشیرین کن خلیج فارس، خط انتقال جدید برای تامین نیاز آبی جیحون نیز باید عملیاتی شود که قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) در این زمینه نظر مثبت دارند.

سرهنگ نجفی مسئول قرارگاه جهاد سازندگی نیروی دریایی سپاه نیز در این بازدید از آمادگی خود برای اجرای پروژه های اولویت دار خبر داد و گفت: ما نیز در راستای تامین نیاز آبی مردم هرمزگان تمامی امکانات خود را برای پروژه های اولویت دار بسیج می کنیم.

وی از جهاد آبرسانی به عنوان یک توفیق یاد کرد که با مشارکت وزارت نیرو و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حال اجراست.

به گفته سرهنگ نجفی، تعامل و همزایی خوبی بین آبفای هرمزگان و نیروی دریایی سپاه وجود دارد که اجرای پروژه ها را با سرعت بیشتری همراه کرده است.

گفتنی است، مشاور وزیر نیرو با حضور در شهرستان خمیر از پروژه های خط انتقال کهورستان به رویدر، رودبار و روستاهای جیحون، دشت جیحون، کیشی و کشار بازدید کرد. ریس مرکز جهاد آبرسانی همچنین از از مسیر خط انتقال پروژه آب شیرین کن خلیج فارس به روستاهای شمال بندرعباس بازدید کرد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خلیج فارس کهورستان رویدر آب شیرین کن آبفا هرمزگان جهاد آبرسانی آب شیرین کن خلیج فارس مرکز جهاد آبرسانی محرومیت زدایی روستاهای مسیر خط انتقال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۸۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی کاوسی صبح دوشنبه در مراسم کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به ۶ روستای شهرستان درمیان به همت خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران اظهار کرد: یکی از اقدامات جمعیت هلال احمر استان تهران در قالب طرح نذر خدمت، آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان بود که این مهم با جذب خیرین از مؤسسه خیریه نیک‌گامان جمشید تهران در سال جاری محقق شده است.

مدیرعامل هلال‌احمر خراسان‌جنوبی افزود: بنابراین جمعیت هلال احمر استان تهران با خرید و انتقال لوله‌های انشعاب آب، برای آبرسانی به ۶ روستای شهرستان درمیان پیش قدم شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان داشت: روستاهای تقندیک، سرش‌آباد، کلاته نظر، دونخی، قیک و مود علیا از جمله روستاهای دارای تنش آبی هستند که در این پروژه از نعمت آب آشامیدنی منتفع می‌شوند.

وی افزود: با اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع و اجرای ۲۹۷ انشعاب لوله آب، ۲۹۷ خانوار از اجرای این پروژه بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: ۳۵ میلیارد ریال از سوی مؤسسه خیریه نیک‌گامان جمشید تهران و ۸٠ میلیارد ریال از سوی شرکت آبفا در این پروژه سرمایه‌گذاری شده است.

کد خبر 6092066

دیگر خبرها

  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان کشف شد
  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح