Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در هفته جاری یکی از اصلی ترین موضوعات اقتصادی کشور، ساماندهی بازار اجاره مسکن بود که همه قوا را به خود مشغول کرده بود؛ از تصویب تعیین سقف اجاره بها در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا تا تصویب کلیات طرح دو فوریتی ساماندهی بازار اجاره مسکن در مجلس شورای اسلامی.

همچنین علی صالح آبادی رئیس کل بانک مرکزی روز چهارشنبه هفته جاری در حاشیه جلسه هیئت دولت از تصویب اعطای وام ودیعه مسکن تا سقف ۴۰ هزار میلیارد تومان برای مستأجران تهرانی به رقم ۱۰۰، کلانشهرها ۷۰ و سایر شهرها ۴۰ میلیون تومان و ا از طریق سامانه معرفی وزارت راه و شهرسازی خبر داده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی نیز از یارانه‌ای شدن ۵ درصد از نرخ سود این تسهیلات و کاهش سود وام ودیعه مسکن از ۱۸ به ۱۳ درصد خبر داده بود.

گفتنی است پیش از این در اواخر اردیبهشت امسال شورای پول و اعتبار با اعطای وام کمک ودیعه مسکن با نرخ سود ۱۸ درصد موافقت کرده بود که با پیگیری‌های رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در نشست شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، و اخذ مصوبه مربوطه از این شورا، توانست موافقت شورای پول و اعتبار با کاهش نرخ سود تسهیلات کمک ودیعه مسکن از ۱۸ به ۱۳ درصد را جلب کند.

این سومین سال پیاپی اعطای تسهیلات ودیعه مسکن است و در دو سال گذشته با مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، تسهیلات مذکور با نرخ سود ۱۳ درصدی به متقاضیان و مستأجران واجد شرایط اعطا می‌شد.

همچنین از دیگر اتفاقات مهم این هفته، ورود قطار ترانزیتی قزاقستان-ترکمنستان-ایران-ترکیه-اروپا به ایستگاه راه آهن تهران همزمان با ورود رئیس جمهور قزاقستان به کشورمان بود.

برای نخستین بار است که محموله کانتینری گوگرد قزاقستان به صورت تمام ریلی از مسیر ایران به ترکیه و سپس اروپا حمل می‌شود.

در دولت سیزدهم توجه به کریدورهای جدید ریلی خصوصاً احیای کریدور شرق به غرب در کنار اهتمام ویژه به کریدور شمال-جنوب، توانسته به باززنده سازی کریدورهای مغفول از جمله راه آهن اینچه برون که تا پیش از این علی رغم هزینه بالای احداث آن مورد استفاده چندانی قرار نگرفته بود، کمک شایانی کند.

سفارت ایران در پکن نیز روز گذشته از آغاز حرکت قطار باری چین-ایران به سمت کشورمان خبر داده بود که راه اندازی این قطار کمک بزرگی در توسعه روابط تجاری تهران-پکن خواهد داشت و می‌تواند آغازی بر ایجاد مسیر ترانزیت ریلی شرق به غرب از مسیر ایران باشد.

در هفته جاری رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی و علیرضا زاکانی شهردار تهران در خصوص نوسازی بافت‌های فرسوده پایتخت و اجرای بخشی از طرح نهضت ملی مسکن در بافت‌های فرسوده تهران دیدار و گفت وگو و تصمیماتی اتخاذ کردند.

پیش از این هم بنیاد مسکن احداث ۱۰ هزار واحد از خانه‌های طرح نهضت ملی مسکن در شهر تهران را بر عهده گرفته بود که قرار است بخشی از این ۱۰ هزار واحد در بافت‌های فرسوده یا نابه سامان شهری و محله‌های اقشار کم بضاعت احداث شود.

کد خبر 5521655 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: وام ودیعه مسکن رستم قاسمی بازار مسکن بورس سازمان امور مالیاتی بانک مرکزی وزارت راه و شهرسازی قزاقستان تردد وسایل نقلیه وزارت جهاد کشاورزی مرکز مدیریت راه های کشور خرید تضمینی گندم کریدور شرق به غرب داوود منظور بازار متشکل ارزی نهضت ملی مسکن ترانزیت ریلی راه و شهرسازی ودیعه مسکن وزیر راه نرخ سود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۸۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| دو تصویر ناب از «ماشین دودی»؛ نخستین لوکوموتیو ایران

نخستین قرارداد راه‌اندازی راه‌آهن در ایران، مربوط به راه‌آهن تهران به شهر ری، به طول ۸۷۰۰ متر بود که در سال ۱۲۶۱ش از سوی ناصرالدین شاه قاجار به فابیوس بوآتال فرانسوی واگذار شد. اما بوآتال چند سال بعد، قرارداد خود را به شرکت بلژیکی «آتلیرز دِ توبیز» واگذار کرد و این شرکت بر اساس قراردادی ۹۹ ساله، دست به احداث خط آهنی زد که زائران تهرانی را به شهر ری و زیارت حضرت عبدالعظیم می‌برد. شرکت همه ادوات مورد نیاز خود را از بلژیک وارد کرد؛ حتی ریل‌ها را از بندر «آنتورپ» بار کشتی کردند و به ایران آوردند.

برای راه‌اندازی قطار، چهار لوکوموتیو بین سال‌های ۱۲۶۵ تا ۱۲۸۳ش وارد ایران شد که اولین لوکوموتیو را «پارس» نامگذاری کرده‌بودند. این خط آهن تا اوایل دوره رضاشاه فعال بود و کار می‌کرد و بعد، برای همیشه از دور خارج شد و فقط بقایای آن در معدود بخش‌های مسیر تهران به شهر ری باقی است.

امروزه نخستین لوکوموتیو وارداتی را که به «ماشین دودی» شهرت داشت در سالن مترو شهر ری نگهداری می‌کنند. تصاویری که مشاهده می‌کنید، هر دو متعلق به همان قطار قدیمی یا «ماشین دودی» است. یکی آن را در حال عبور از دروازه شهر ری نشان می‌دهد و دیگری، قطار متوقف شده در ایستگاه تهران را به نمایش می‌گذارد.

تصویری از اولین لوکوموتیو ایران

عکس: آنتون سوروگین

اولین لوکوموتیو ایران اولین لوکوموتیو ایران

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کار مُنکر پیشنهاد افزایش حق مسکن شد
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • یک میلیون و۶۰۰ هزار متقاضی در صف انتظار برای دریافت وام ودیعه مسکن
  • تلاش مافیای خودرو برای ممانعت از ورود خودروهای برقی
  • وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • عکس| دو تصویر ناب از «ماشین دودی»؛ نخستین لوکوموتیو ایران
  • تعیین سقف افزایش اجاره‌بها؟ | جزئیات مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی برای موجران
  • نرخ رهن در بازار تهران؛ رهن مسکن در محله شادآباد ۵۸۰ میلیون تومان
  • مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش
  • برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟