Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، امیرحسین بانکی‌پور فرد در خصوص مصوبه سنجش و پذیرش دانشجویان اظهار کرد: سالیان سال است که صاحب‌نظران نگرانی‌شان را از کنکور بیان می‌کنند که چرا سرنوشت یک دانش آموز باید در چند ساعت رقم بخورد، یعنی اگر دانش آموز در زمان برگزاری کنکور دچار مشکل شده باشد باید سرنوشتش تغییر کند؟ یا اینکه چرا باید همه پشتوانه آموزشی در آن چند ساعت سنجیده شود؟ در این زمینه و در حالی که دانش آموزان شرایط دفاع نداشتند و فقط احساس عدالت می‌کردند اما عدالتی وجود نداشت چراکه ما سرنوشت فردی را با یک امتحان رقم می‌زدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به همین دلیل بسیاری از کارشناسان و متولیان اتفاق نظر داشتند که باید تحولی ایجاد شود، البته این تحول باید برمبنای کاهش استرس و افزایش شانس قبولی صورت می‌گرفت تا به عدالت نزدیک شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در این میان تنها نگرانی این بود که معدل سال‌های قبل دانش‌آموز خوب نباشد چگونه می‌تواند جبران کند؟ خوشبختانه این امکان در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شد و فرصت جبران معدل به داوطلبان داده شده است. البته از سال ۱۴۰۲ تاثیر معدل به تدریج به نمره کل کنکور اضافه می‌شود و داوطلبان در این زمینه نگرانی نداشته باشند.

بانکی پور همچنین نگرانی بعدی خانواده ها و دانش آموزان داوطلب در کنکور سراسری را مربوط به برگزاری سالم امتحانات دانست، این موضوع نیز بررسی شد. خانواده‌ها و دانش‌آموزان آرامش خاطر داشته باشند که امتحانات با سلامت کامل مانند کنکور برگزار خواهد شد.

وی عنوان کرد: با مراقبت‌هایی که شده تصمیم خوبی اتخاذ شده است و جای نگرانی نیست. اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی تلاش کردند که کنکور را به مسیری ببرند که استرس‌ها کم شود و حتی از بین برود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه بیان کرد: در این مصوبه بر این امر تاکید شده که تنها نباید افرادی که وضعیت مالی بهتری دارند به موقعیت‌های خوبی دسترسی داشته باشند چراکه در بررسی‌های انجام شده مشخص شد که فرصت‌های خوب دانشگاهی نصیب سه دهک خوب جامعه شده است و عملا دانش‌آموزان مناطق محروم از امکان پایینی برای پذیرفته‌شدن در دانشگاه‌های مناسب برخوردارند به دلیل اینکه نمی‌توانستند در کلاس‌های کنکور هزینه کنند.

وی گفت: بر این اساس کنکور سالی دوبار برگزار می شود تا استرس داوطلبان کم شود و این مصوبه به تدریج از سال ۱۴۰۲ اجرا می‌شود تا جامعه خودش را با این شرایط وفق دهد.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین تاکید کرد:تا زیرساخت‌های لازم برای اجرای مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی برای نحوه برگزاری کنکو ایجاد نشود مصوبه اجرایی نخواهد شد بنابراین داوطلبان نگرانی نداشته باشند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مصطفی چمران محمد علی کریم خانی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کنکور مصطفی چمران محمد علی کریم خانی شورای عالی انقلاب فرهنگی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۹۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت یارانه خرید کتاب برای کارمندان دولت

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب تهران از تصویب یارانه خرید کتاب برای ۲ میلیون نفر از کارمندان دولت خبر داد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ مراسم افتتاحیه رسمی سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عصر امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه با حضور مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، یاسر احمدوند رییس نمایشگاه کتاب، علی رمضانی قائم مقام نمایشگاه کتاب، خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و جمعی از ناشران در سالن کوشک نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد.

یاسر احمدوند رییس نمایشگاه کتاب در این مراسم در سخنانی گفت: سی و پنجمین دوره نمایشگاه کتاب  تلاش کرده تا در بخش های مختلف پیشرفت داشته باشد. این نمایشگاه نمونه ای از تجلی همگرایی و تجمع همه نگاه ها و سلیقه ها زیر سقف نظام است.

وی افزود: 2700 ناشر در مجازی و فیزیکی حضور دارند و آثار 100 ناشر خارجی عرضه می شود.

احمدوند ادامه داد: برنامه های مختلف فرهنگی تدارک دیده شده است، 150 هزار متر مربع وسعت نمایشگاه است و یک رکورد کم نظیر در دنیا است، نمایشگاه تجلی عمل صالح مبتنی بر سرمایه ایمانی مردم است، شعار انتخاب شده برای نمایشگاه نشان دهنده دو رکن مهم شناخت و عمل ؛ خواندن و ساختن است و نشان می دهد مسیر ساختن این  کشور از خواندن می گذرد.

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم در سخنانی گفت: بهار 1403 با نمایشگاه قرآن شروع شد و سالی که نکوست از بهارش پیداست، مجموعه معظمی از رویدادها را پشت هم گذاشتیم تا امروز که جشن بزرگ آغاز نمایشگاه کتاب را در حال برگزاری هستیم.

وی ادامه داد: در اردیبهشت با رویدادهای فرهنگی متعددی روبرو هستیم از بزرگداشت عطار، فردوسی و ...که امسال قرین شده با دهه کرامت، ولادت حضرت معصومه(س) و پایان این دهه ولادت علی ابن موسی الرضا(ع) است.

اسماعیلی تصریح کرد: نمایشگاه سی و پنجم با همت خانه کتاب و مشارکت خود اصحاب فرهنگ و کتاب امروز به برگزاری رسیده است. من از ناشران و نویسندگان تشکر می کنم که مشعل فروزان فرهنگ را در این سرزمین شعله ور نگه داشتند. بنای دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت های فرهنگی و هنری است. ما دوره پررونق فرهنگ و ادب کشور را تجربه می کنیم. 

وزیر ارشاد از صدور بیش از 120 هزار مجوز کتاب در سال گذشته خبر داد و گفت: علی رغم همه مشکلاتی که داریم و طبیعی است. مردم فرهنگ دوست کشورمان حوزه کتاب را رها نکردند. ما در سال های اخیر با افزایش سرانه مطالعه روبرو هستیم که سال به سال افزایش می یابد و این مایه خرسندی ماست. توسعه کتابخانه های عمومی به فصل پر افتخار دولت تبدیل شده است. در ماه های آینده  بزرگترین کتابخانه مرکزی را در یکی از شهر ها افتتاح می کنیم. 

وی افزود: در حوزه کاغذ سال گذشته از 5 هزار تن تولید در ابتدای راه  به خودکفایی برای تولید کاغذ کتاب های درسی رسیدیم و به زودی با افتتاح مجموعه جدید که نیاز به استفاده از چوب ندارد این استعداد به 130 هزار تن می رسد.

وی ادامه داد: بنای رییس جمهور برافراشتن چتر حمایتی از حوزه کتاب بود و ما برای دانشجویان و اساتید و طلاب بحث خرید یارانه ای کتاب را گسترش دادیم.  علاوه بر آن امروز تصویب شد که تا یارانه خرید کتاب برای 2 میلیون نفر از کارمندان دولت در نظر گرفته شود.

عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این مراسم در سخنانی  درباره سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی  به همراه برگزارکنندگان نمایشگاه هر سال تلاش می‌کنند در این رویداد وحدت کلمه برای ناشران ایجاد شود، در این شورا از همه اهل قلم و ناشران  حمایت می‌کنیم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر تلاش برای تهیه اسنادی که روشنگر حوزه کتاب باشد، گفت: هر جای عالم تمدنی کهن وجود دارد مانند یونان، چین و ایران و همچنین تمدن مدرن بعد از رنسانس، مهم‌ترین و اصلی‌ترین عامل تمدن‌سازی کتاب بوده است. هرجا کتاب، کتابخانه و کتابخوان رونق داشته، تمدن هم پیشرفت کرده است.

وی تاکید کرد: اگر دغدغه تمدن وجود دارد باید به کتابخوانی توجه شود و زمان مردم صرف کتابخوانی شود.

در پایان این مراسم احمد بابایی شاعر به قرائت شعری درباره غزه پرداخت.

همچنین از امیرحسین سازمند انتشارات «دانژه»، علی اکبر تورانیان مدیر انتشارات «شهرآب»، محمد مجری سازان طوسی انتشارات «ساز و کار» با حضور وزیر فرهنگ، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس نمایشگاه کتاب تهران تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مفاهیم درسی باید به سمت عقلانیت محوری سوق پیدا کند
  • خبر خوب یک وزیر برای کارمندان دولت
  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • پرداخت یارانه خرید کتاب برای کارمندان دولت
  • تغییری در مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی صورت نگرفته است
  • کتاب اصلی‌ترین عامل تمدن‌سازی است
  • فرصت داوطلبان کنکور برای ویرایش دروس و ترمیم نمرات از ۲۱ اردیبهشت
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است