Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای  تراب محمدی در حاشیه بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، تراکتور را به عنوان تولید اصلی این مجموعه، محصولی استراتژیک عنوان کرد و گفت: نقش تراکتورسازی در امنیت غذایی غیر قابل انگار می‌باشد چرا که در حال حاضر بالای ۹۰ درصد نیاز بخش کشاورزی به تراکتور به عنوان مهترین وسیله کاری کشاورزان توسط تراکتورسازی تامین می‌شود پس حرکت این برند جهانی روی ریل تولید بدون هیچگونه سنگ اندازی و حتی با حمایت و همراهی همه نهاد‌ها و ارگان‌ها نیاز نه تنها ایران بلکه بسیاری از کشور‌های منطقه می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 تحرک و شتابی که رونق تولید در تراکتورسازی در یک سال گذشته در صنعت استان و حتی کشور در تمامی بخش‌های صنعتی و اقتصادی بوجود آورده کاملا ملموس می‌باشد.
 این نیروی کار در کنار مدیریتی که اخیرا سکاندار این واحد عظیم را در دست گرفته توانسته اند نزدیک به ۶۰ درصد افزیش تولید در سه ماهه گذشته در تراکتورسازی را رقم بزنند پس دستان این تلاشگران لایق بوسیدن است.
این مقام ارشد استانی ضمن یادآوری سایر محصولات تولیدی تراکتورسازی در بخش‌های صنعتی، راه و شهرسازی، ترانزیتی و ... تراکتورسازی به معنی کامل در عرصه جهاد تولیدی کشور گام‌هایی بلندی را برداشته که می‌تواند الگو و نمونه سایر صنایع کشور باشد.
آقای وحیدزاده مدیر عامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نیز در حاشیه این بازدید اظهار داشت: حمایت‌هایی که مسئولین استانی و بخصوص استانداری از تراکتورسازی داشته و دارند زمینه توفیقات ۳ ماهه گذشته در این مجموعه را فراهم کرده که امیدواریم این رویکرد همچنان ادامه داشته باشد.
تراکتورسازی و کارکنان و پرسنل آن به این موضوع و نقششان در این امر خطیر واقف هستند و برای محقق شدن این رسالت ملی و میهنی و همچنین تحقق ۳ محور تولید، دانش بنیان و اشتغال فرمایشات مقام معظم رهبری آستنی‌های تلاش را بالا زده است.

مراودات تراکتوسازی ایران و انعقاد تفاهمنامه‌های متعدد با مراکز دانشگاهی و دانش بنیان را که اخیرا صورت گرفته است.

تراکتورسازی در جذب و استفاده از نیرو‌های متخصص و توانمند دانشگاهی امسال اهتمام ویژه خواهد داشته تا ضمن تامین نیروی مورد نیاز خود، زمینه افزایش اشتغال در استان را نیز فراهم آورد.
امسال تولید ۳۵ هزار دستگاه انواع تراکتور در برنامه کاری تراکتورسازی قرار دارد که در کنار داخلی سازی از قطعات تا مواد اولیه و همچنین دیدگاه حضور در بازار‌های جهانی و ارزآوری برای کشور از اصلی‌ترین رویکرد‌های تولیدی گروه تراکتورسازان می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تراکتورسازی تبریز صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۰۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه سازمان دامپزشکی کشور به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است، گفت: تهدیدات جدید ایمنی مواد غذایی به طور مداوم در حال ظهور است و تغییرات در محیط‌زیست و افزایش مقاومت میکروبی، امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار را تهدید می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان دامپزشکی کشور، مجتبی نوروزی در آئین افتتاح بیست‌ویکمین کنگره دامپزشکی ایران با اشاره به همزمانی روزهای برگزاری کنگره با مناسبت‌های خاص داخلی و جهانی از جمله فتح آندلس به‌دست مسلمانان، روز معلم و روز جهانی کارگر اظهار کرد: از سال ۱۹۹۶ میلادی، امنیت غذایی و ایمنی غذایی نزد سران بسیاری از کشورهای عضو سازمان ملل متحد به‌عنوان مهم‌ترین مؤلفه هزاره سوم اهمیت یافت تا عموم مردم به‌صورت پایدار به غذای سالم و بهداشتی که بدون هرگونه آلودگی باشد، دسترسی داشته باشند.

وی با بیان اینکه از آن مقطع زمانی مقرر شده بود تا سال ۲۰۱۵ تعداد گرسنگان به نصف کاهش یابد، افزود: بر اساس ارزیابی فائو، روند گرسنگی رو به افزایش است و هم‌اکنون یک میلیارد نفر با درآمد یک دلار در روز در حال گذراندن عمر هستند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به چالش‌های کنونی تهدیدکننده امنیت و ایمنی غذایی در جهان و افزایش جمعیت و رشد کشورهای در حال توسعه که به رشد تقاضای غذا طی یک دهه آینده منجر خواهد شد، تصریح کرد: گسترش شهرسازی، افزایش تقاضا با توجه به محدودیت شدید منابع آبی و سایر مخاطرات تغییرات اقلیمی، از عوامل تهدیدکننده‌ای است که باید با کشف راهکارهای جدید و تقویت منابع انسانی به منظور پیشگیری از تشدید ناامنی غذایی و نجات تمام گرسنگان، مد نظر قرار گیرد.

نوروزی با بیان اینکه سه چالش عمده غذایی و افزایش گرسنگی در جهان، نبود تعادل در رژیم غذایی روزانه و چالش‌های تولید متأثر از فرسایش خاک، کمبود آب و تهدیدات زیست‌محیطی است، گفت: با توجه به اینکه تهدیدات جدید ایمنی مواد غذایی به طور مداوم در حال ظهور است، تغییرات در محیط‌زیست و افزایش مقاومت میکروبی، امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار را تهدید می‌کند.

وی با اشاره به عوامل تأثیرگذار دیگر مانند افزایش سفر در جهان و پیامدهای زیست‌محیطی این مسئله اظهار کرد: رشد مصرف نابه‌جا و غیرضروری آنتی‌بیوتیک‌ها و اثرات منفی آن در روند درمان و شیوع سایر ناهنجاری‌ها، وقوع انواع سیل‌های مهلک نابه‌هنگام و آتش‌سوزی‌های مخرب در روسیه، آمریکا و اروپا از دیگر تهدیدات امنیت غذایی و ایمنی غذایی است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به تدبیر درست سازمان‌های زیرمجموعه سازمان ملل متحد در رویکرد جدید که سلامت واحد (one health) است ، گفت: در واقع با این رویکرد سلامت واحد، سلامتی اکوسیستم، انسان و دام به یکدیگر مرتبط است و غفلت از هرکدام از این سه مورد باعث بروز انواع بیماری‌های نوپدید و بازپدید خواهد شد.

نوروزی با بیان اینکه کنگره‌های دامپزشکی موقعیت بسیار مغتنمی برای استفاده از دانش، مطالعات، تجربیات و انرژی دانشجویان و اساتید و محققان دامپزشکی در بررسی راهکارهای کمک‌کننده به تحقق امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار است، افزود: اگر موفقیت‌هایی در حوزه سلامت و بهداشت ملی رخ داده، این دستاوردها حاصل یافته‌های تحقیقاتی و علمی است.

وی با بیان اینکه توجه به بهداشت و امنیت غذایی، اپیدمیولوژی، بیماری‌های نوظهور و بازپدید، بهداشت محیط، معرفی داروها و مکمل‌های غذایی سالم و کارآمد، استفاده از هوش مصنوعی و رسیدگی به رفاه دام و حیوانات، از محورهای بیست‌ویکمین کنگره دامپزشکی ایران است، گفت: سازمان دامپزشکی کشور به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است و با ایجاد مرکز بیماری‌های منتقله دامی و فرآورده‌های خام دامی به‌دنبال بنیان گذاشتن دامپزشکی نوین در کشوری است که پیش از طلوع اسلام و زمانی که اروپاییان مبادرت به نامگذاری نخستین شنبه ماه آوریل هر سال به نام روز جهانی دامپزشکی کنند، به آغاز دامپزشکی اقدام کرده بودند.

کد خبر 749669

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • ایران امنیت انرژی بالایی دارد اگر مصرف‌کننده بگذارد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ایران امنیت بالای انرژی دارد اگر مصرف کننده بگذارد
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است