Web Analytics Made Easy - Statcounter

پاسور تیم ملی والیبال ایران از پیروزی مقابل آمریکا اظهار خوشحالی کرد.

به گزارش ایسنا، محمد طاهر وادی پس از پیروزی مقابل آمریکا گفت: به بازیکنان و کادر فنی تیم ملی خسته نباشید می‌گویم. آنالیز خوبی داشتیم و تمام عزم خود را جزم کردیم که مسابقه را ببریم و خدا را شکر با توانایی بازیکنان و تدابیر کادر فنی توانستیم پیروز بازی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره ویدیوچک ست دوم توضیح داد: امتیاز آخر ست دوم بود، پشت خط زن آمریکا اسپک زد و من دیدم که پای او از وسط زمین زیر تور رد شد و به بهروز عطایی گفتم که ویدیوچک درخواست دهد. خدا را شکر امتیاز به تیم ایران رسید.

وادی افزود: همه با هم همدل بودیم و انگار یک نفر در زمین حضور داشت و هر بازیکنی که به زمین آمد عالی بازی کرد. تمام تلاش خود را می‌کنیم که بازی‌های بهتری به نمایش بگذاریم.

دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال ایران، گفت: از مردم می‌خواهم که حمایت‌مان کنند و بعد از باخت‌ها ناامید نشوند. مطمئن باشید تیم ایران در آینده نتایج بهتری کسب خواهیم کرد.

 امیرحسین اسفندیار نیز پس از پیروزی تیم ایران برابر آمریکا اظهار کرد: خدا را شاکرم که پیروز میدان شدیم. من ستاره بازی نبودم و همه بازیکنان یک دل بودند تا توانستیم از این مسابقه پیروز بیرون بیاییم.

وی افزود: خوشحالم که دل مردم را شاد کردیم و شرایط خودمان هم بهتر شد. شرایط روحی تیم پس از باخت‌ها بد شده و فشار زیادی روی بازیکنان بود اما خودمان را جمع و جور کردیم و هم قسم شدیم تا جدا از نتیجه، یک نمایش خوب برابر آمریکا داشته باشیم. در والیبال نمایش خوب مساوی برد است و خوشحالیم که این اتفاق رخ داد.

اسفندیار ادامه داد: تیمی هستیم که پس از ۱۴-۱۳ سال و گذر از یک نسل خوب به این نقطه رسیده‌ایم. هرچند که از نسل قبلی هم چند بازیکن در ترکیب فعلی هستند، اما بیشتر بازیکنان جوان هستند و من از مردم می‌خواهم که حمایت‌مان کنند و بعد از باخت‌ها از تیم ملی ناامید نشوند. مطمئن باشید در آینده نتایج بهتری کسب خواهیم کرد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لیگ ملت های والیبال 2022 تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۰۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند

با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

tags # محمد باقر قالیباف ، مجلس شورای اسلامی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • سیدصالحی: سرمربی استقلال کار بزرگی کرد
  • آلبوصبیح: استقلال را فراموش کردیم
  • آلگری: اهداف یوونتوس مهم‌تر از آینده من است
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • بادامکی: تعویضی‌های پرسپولیس باید عملکرد بهتری داشته باشند
  • (ویدئو) تراکتور در ضربات پنالتی ذوب آهن را حذف کرد
  • مدیرعامل مس رفسنجان: مشخص شد مشکل تیم بازیکنان نبودند/ با نویدکیا در فصل آینده به دنبال تیمی خوب هستیم
  • رای کلوپ به انتخاب اسلوت: خوب به‌نظر می‌رسد!
  • احمد خاتمی : به زور کسی را به بهشت نمی‌بریم، اما جلوی ناهنجاری خواهیم ایستاد
  • خاتمی: به زور کسی را به بهشت نمی‌بریم، اما جلوی ناهنجاری خواهیم ایستاد