Web Analytics Made Easy - Statcounter

مارتین گریفیتس روز پنجشنبه به وقت محلی به شورای امنیت گفت: سیستم بانکی رسمی همچنان به مسدود کردن نقل و انتقالات مالی به افغانستان  به دلیل ریسک زیاد ادامه می دهد و این امر بر کانال های پرداخت تاثیر گذاشته و در زنجیره تامین  اختلال ایجاد کرده است.

سازمان ملل متحد تلاش کرده است سیستمی موسوم به تسهیلات مبادله بشردوستانه را راه اندازی کند تا میلیون‌ها دلار کمک را به پول افغانی تبدیل کرده و از بحران‌های اقتصادی افغانستان  جلوگیری کند و تحریم‌های رهبران طالبان را دور بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گریفیتس ادامه داد که حدود نیمی از گروه های امدادی که اخیرا توسط سازمان ملل متحد مورد بررسی قرار گرفته اند، در انتقال کمک های مالی به افغانستان با مشکل مواجه بوده اند.

وی تصریح کرد که دو سوم از گروه های امدادی کمبود نقدینگی  در افغانستان را به عنوان مانعی در مقابل  برنامه های آنها عنوان کردند.

وی افزود که مقامات طالبان همچنین  به‌طور فزاینده‌ای در ارسال کمک‌های بشردوستانه مداخله می‌کنند. این مداخله به‌رغم تعهد آنها به مقامات سازمان ملل در ماه سپتامبر مبنی بر عدم دخالت در این روند انجام می شود.

گریفیتس گفت که سازمان ملل متحد تنها یک سوم از ۴.۴ میلیارد دلار بودجه مورد نیاز خود را برای رفع نیازهای بشردوستانه در افغانستان در سال ۲۰۲۲ دریافت کرده است.

این مقام ارشد سازمان ملل تاکید کرد: ما بودجه کافی نداریم.

شورای امنیت سازمان ملل روز پنجشنبه درحالی نشست سه ماهه خود در مورد افغانستان را برگزار کرد که روز گذشته زلزله ای ویرانگر در این کشور دستکم یک هزار نفر را به کام مرگ کشاند.

برچسب‌ها سازمان ملل متحد افغانستان طالبان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد افغانستان طالبان سازمان ملل متحد افغانستان طالبان سازمان ملل متحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۱۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان

رضا محمدی ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه ریزی شده است، یادآورشد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی با اشاره به رسالت صندوق توسعه ملی در انجام این مهم افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رئیس جمهور در ابتدای فعالیت بود‎؛ لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‏

دیگر خبرها

  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • بهره برداری از راه آهن افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • بهره برداری افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد
  • سیلاب در غور خسارات مالی برجای گذاشت
  • گوترش: از شمار زیاد خبرنگاران کشته شده در غزه شوکه و وحشت زده‌ام
  • ادعای جنجالی تن‌هاخ: با نخریدن کین به مشکل خوردیم