Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، راپامایسین برای درمان بیماران پیوند عضو و سرطانی تأیید شده است. با این حال، محققان دانشگاه تکزاس مشاهده کردند که پس از درمان راپامایسین، پروتئینی به نام Trem۲ (گیرنده محرک بیان شده در سلول‌های میلوئید ۲) به طور چشمگیری کاهش می‌یابد. Trem۲ که در میکروگلیا وجود دارد سلول‌های ایمنی در مغز و نخاع هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«منصور بهات»، نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: «Trem۲ گیرنده‌ای است که روی سطح میکروگلیا قرار دارد و این سلول‌ها را قادر می‌سازد بتا آمیلوئید را ببلعد و تجزیه کنند. از دست دادن Trem۲ در میکروگلیا، عملکرد حیاتی تخریب آمیلوئید را مختل می‌کند، که به نوبه خود باعث ایجاد پلاک‌های β-آمیلوئید می‌شود.»

نکته مهم این است که این مطالعه روش جدیدی را برای افزایش Trem۲ در میکروگلیا هم نشان داد. هنگامی که محققان ژنی به نام Tsc۱ را از میکروگلیا حذف کردند، افزایش قابل توجهی در سطح Trem۲ و کاهش پلاک‌های β-آمیلوئید مشاهده شد.

تحقیقات قبلی نشان داده است که از دست دادن Tsc۱ منجر به فعال شدن مسیر سیگنال دهی mTOR (هدف راپامایسین) می‌شود. در مقابل، راپامایسین این مسیر را مسدود می‌کند.

بهات گفت: «ما انتظار داشتیم که از دست دادن Tsc۱، فقط در میکروگلیا و نه در سلول‌های عصبی یا سایر سلول‌ها، عواقب منفی داشته باشد زیرا مهار mTOR با راپامایسین کاربردهای درمانی در برخی از مدل‌های بیماری دارد. اما برعکس این اتفاق افتاد. بنابراین، سرکوب Tsc۱ تنها در میکروگلیا برای افزایش جذب بتا آمیلوئید می‌تواند یک هدف دارویی بالقوه باشد.»

یافته‌های این مطالعه ممکن است دلیلی برای توقف آزمایش راپامایسین بر روی افراد در معرض خطر ابتلاء به بیماری آلزایمر بدهد. راپامایسین ممکن است از نظر سرکوب سیستم ایمنی و به عنوان یک سرکوب کننده تومور فوایدی داشته باشد. اما در شرایطی که تأثیر منفی بر بیان Trem۲ یا سایر پروتئین‌های حیاتی دارد، ممکن است اثر مضری داشته باشد.

محققان هشدار می‌دهند که فواید راپامایسین در آلزایمر مرتبط با بتاآمیلوئید باید با دقت بیشتری مورد مطالعه قرار گیرد.

کد خبر 5522113

منبع: مهر

کلیدواژه: دارو آلزایمر مغز وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی درمان ناباروری واکسن کرونا آمار کرونا دیابت ویروس کرونا جامعه پزشکی بهرام عین اللهی بیمارستان سیگار چاقی افزایش جمعیت سازمان بیمه سلامت زوال عقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۱۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین روش برای جلوگیری از آلزایمر (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تفاوت بین بادکش و حجامت (فیلم) اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست (فیلم) توصیه‌های پیشگیری از یبوست در طب سنتی (فیلم)

دیگر خبرها

  • بهترین روش برای جلوگیری از آلزایمر (فیلم)
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • از ساخت داروی درمان دیسک کمر تا تلاش موفق کشتی‌گیران فرنگی برای کسب تمام سهمیه‌های المپیک
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • روشی برای جلوگیری از آلزایمر + فیلم
  • استقبال کودکان و نوجوانان از آثار مرتبط با امام جعفر صادق (ع)
  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد
  • راه های افزایش گلبول های قرمز
  • موزه آستان قدس رضوی نفائسی مرتبط با امام صادق(ع) در خود دارد /به جامانده از صادق آل محمد(ع)
  • «تهران ۲۰» به مطالبات مردم نزدیک‌تر می‌شود