Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، یک شرکت تحلیل تجارت دریایی نفت به نام پترولجستیک از افزایش قابل توجه صادرات نفت ایران در ماه جاری میلادی خبر داد.

بررسی های این شرکت نشان می دهد ایران طی روزهای اول تا 19 ژوئن به طور متوسط 961 هزار بشکه در روز نفت روانه بازار جهانی کرده است. این در حالی است که بر اساس آمار این شرکت طی ماه میلادی گذشته صادرات نفت ایران 461 هزار بشکه در روز برآورد شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش با وجود تحریم های آمریکا تولید و صادرات نفت ایران روندی صعودی داشته و چین بزرگترین خریدار نفت از این کشور بوده است.

 رویترز چندی پیش اعلام کرد چین هفته پیش 2 میلیون بشکه نفت از ایران وارد کرده که احتمالا در ذخایر دولتی نفت چین تخلیه خواهد شد. این محموله توسط نفتکش شرکت ملی نفت ایران به چین ارسال شد و احتمالا در آمار رسمی واردات نفت چین که در ماه جولای منتشر خواهد شد درج می شود. دولت چین پیش از آن نیز از ابتدای سال جاری میلادی سه محموله نفت دیگر از ایران برای تخلیه در مخازن ذخیره خود وارد کرده بود.   

از سوی دیگر پایگاه تخصصی اس پی گلوبال طی گزارشی کل صادرات ال پی جی ایران که در ماه جاری بارگیری شده است را 386 هزار تن اعلام کرد. صادرات ال پی جی ایران در ماه می به بالاترین رقم از زمان اعمال تحریم ها در سال های 2014 و 2018 رسیده بود.

این گزارش تصریح کرد اگرچه صادرات ال پی جی ایران در ماه ژوئن نسبت به رکورد 859 هزار تنی ماه قبل تقریبا نصف شده است اما تحریم های اخیر آمریکا تاثیری در این کاهش نداشته است.

وزارت خزانه داری آمریکا در روز 16 ژوئن چند شرکت چینی، هنگ کنگی و اماراتی را که مدعی بود در زمینه صادرات ال پی جی ایران به آسیا فعالند تحریم کرد. درآمد ایران از صادرات نفت خام، گاز، میعانات، گاز طبیعی، فرآورده های نفتی و پتروشیمی در ماه های آوریل و می 60 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است. این علی رقم آن است که آمریکا راه های دسترسی ایران به سیستم مالی جهانی را بسته است.

بر اساس این گزارش متوسط صادرات ال پی جی ایران در 5 ماهه نخست سال جاری میلادی 525 هزار تن در ماه بوده است و اگر آمار مربوط به ماه ژوئن را نیز لحاظ کنیم متوسط صادرات ال پی جی ایران در نیمه نخست سال جاری میلادی 520 هزار تن درماه خواهد شد که بیشتر از پیش بینی ها است.

تحلیلگران پیش بینی کرده اند متوسط صادرات ماهانه ال پی جی ایران در سال جاری میلادی 500 هزار تن باشد که در نیمه نخست سال جاری، صادرات ایران 4 درصد از پیش بینی ها بیشتر بوده است.

 برخی تحلیلگران می گویند بخشی از صادرات ال پی جی ایران به طور غیرمستقیم از طریق کشورهایی مثل امارات و عمان به چین صادر می شود که در آمار صادرات ایران لحاظ نمی شود.

سه منبع چینی به اس پی گلوبال گفتند تحریم های جدید آمریکا تاثیر زیادی در تجارت بین ایران و چین نخواهد داشت چرا که واردکنندگان چینی بر پایه یوان با ایران معامله می کنند.

به گفته این افراد 99 درصد صادرات ال پی جی ایران به چین می رود و کشتی های بسیار بزرگ چینی این محموله ها را به چین حمل می کنند.

یک منبع چینی با بی اهمیت دانستن تحریم های جدید آمریکا علیه صادرات ال پی جی ایران گفت: این اولین باری نیست که آمریکا شرکت های چینی را به علت رابطه با ایران تحریم می کند. اقدام اخیر آن ها در تحریم ایران شاید برای منحرف کردن افکار عمومی آمریکا از تورم در اقتصاد این کشور انجام شده است.

منبع: تسنیم

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بازار انرژی صادرات ال پی جی ایران صادرات نفت ایران سال جاری میلادی تحریم ها هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۲۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است

مسئول سابق واحد جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد گفته که ایران شبکه‌ای جهانی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است.

به گزارش فارس به نقل از «یودی لووی»، رئیس سابق بخش جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد در مصاحبه‌ای با یک رسانه اسرائیلی گفته چنانچه شرکای اسرائیل قصدی جدی برای تضعیف تهران دارند باید زیرساخت‌های نقل و انتقالات پولی این کشور را هدف قرار دهند.

روزنامه تایمز اسرائیل نوشته «لوی» سال ۲۰۱۶ بعد از ۳۵ سال کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل از سمتش به عنوان واحد جنگ اقتصادی موساد کناره‌گیری کرد.

مسئولیت لوی در دوران حضور در موساد تحقیق درباره گردش مالی دولت‌ها و گروه‌های متخاصم با اسرائیل شامل حماس، حزب‌الله و ایران بوده است.

او در این مصاحبه با تایمز اسرائیل از شرکا و متحدان اسرائیل خواسته «نوع متفاوتی از جنگ اقتصادی» را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار بگیرند: جنگی که روی مردم ایران اثرگذار نباشد و در عین حال، مانع از انتقال پول از سوی ایران به گروه‌های متحدش در غرب آسیا شود.

لوی گفت: «طی سال‌های متمادی با هماهنگی قاسم سلیمانی، ایرانی‌ها زیرساختی باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها و انتقال پول به سراسر دنیا ایجاد کردند.»

این کارشناس سابق موساد تصریح کرد تحریم‌ها علیه ایران تا اندازه زیادی بی‌اثر بوده‌اند، زیرا آن‌ها تنها اعلام شده و هرگز اجرا نشده‌اند.

او گفت: «بسیاری از کشور‌ها در دنیا احساسشان این بود که تحریم‌های آمریکا انگیزه‌های سیاسی دارند.»

لوی اضافه کرد: «در صدر آن‌ها کشور‌های اروپایی قرار داشتند که احساسشان این بود که آن‌ها بابت تجارت با ایران تحت فشار‌های شدید قرار می‌گیرند و حتی مجازات می‌شوند در حالی که آمریکا هیچ تحریمی علیه برخی کشور‌های دیگر مانند قطر که در آنجا منافع دارد اعمال نمی‌کند.»

تایمز اسرائیل نوشته گزارش‌ها حاکی است ایران به طرز فزاینده‌ای در دور زدن تحریم‌های نفتی مهارت کسب کرده است.

در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا در ماه دسامبر، «کلیر جانگمن»، یکی از مقام‌های گروه موسوم به «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» (یوآنی) گفت که درآمد‌های نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده است.

گروه «یو‌آنی» که ارتباطاتی با دولت آمریکا و رژیم اسرائیل دارد گروهی متشکل از مقام‌های سابق امنیتی، دیپلمات‌ها و محققان آمریکایی است که هدف خود را فشار بر برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند.

یانگمن در آن جلسه مدعی شد که برآورد‌ها حاکی است حدود ۳۰۰ کشتی تحت مالکیت و تحت پرچم کشور‌های مختلف در حال حاضر نفت ایران را حمل و آن‌ها را به مقصد می‌رسانند.

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • مقام سابق موساد: ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • تحریم‌های جدید غرب مرتبط با ایران و روسیه