Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@05:45:28 GMT

تصویب اولیه طرح حریم خصوصی آنلاین در کنگره آمریکا

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۱۲۸۴۵

تصویب اولیه طرح حریم خصوصی آنلاین در کنگره آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، تشدید جاسوسی‌های سایبری از مردم آمریکا توسط دولت و شرکت‌های خصوصی موجب اعتراضات و افشاگری‌های گسترده شده و تصویب این طرح با هدف بازگشت اعتماد عمومی صورت می‌گیرد، اگرچه شک و تردیدهایی در مورد تبدیل شدن آن به قانون وجود دارد.

در این طرح از شرکت‌هایی مانند گوگل، فیس‌بوک و نیز فهرست بلندبالایی از شرکت‌های دیگر خواسته شده تا فقط اطلاعات شخصی را که برای ارائه خدمات ضروری است، جمع‌آوری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس طرح یادشده اطلاعات حساسی مانند شماره‌های تأمین اجتماعی با دقت بیشتری مورد حفاظت قرار می‌گیرند.

این طرح به راحتی در کمیته فرعی انرژی و بازرگانی مجلس نمایندگان با رأی‌گیری صوتی تصویب شد و اکنون به کمیته مربوطه می‌رود.

تلاش‌های قبلی برای تصویب قانون حفظ حریم خصوصی با مخالفت شرکت‌های فناوری که با استفاده از داده‌های کاربران، خدمات تبلیغات هدفمند رایگان ارائه می‌کنند، بی نتیجه ماند. بخش اعظم بحث در مورد این طرح بر این موضوع متمرکز بود که آیا قوانین فدرال از این دست مانع از اجرای قوانین ایالتی ناسازگار با خود می‌شوند، یا اینکه افراد بر مبنای آن مجاز به شکایت در مورد نقض حریم خصوصی خود هستند یا خیر.

با توجه به انتقاد دموکرات‌های قدرتمند سنا، از جمله سناتور ماریا کانتول که ضمانت اجرای این قانون را به اندازه کافی مناسب نمی‌دانند، سرنوشت آن نامشخص است.

کد خبر 5522195

منبع: مهر

کلیدواژه: امنیت اطلاعات امنیت سایبری کنگره آمریکا گوگل تحقیقات علمی نوآوری فناوری فضایی شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری فناوری نانو فیس بوک معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت حکم انتصاب گوگل ناسا قانون جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۲۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن لایحه ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد

با امضای لایحه فروش یا ممنوعیت تیک‌تاک توسط رئیس‌جمهور آمریکا، حالا مالک این شبکه اجتماعی ۹ ماه وقت دارد تا یا آن را به یک شرکت آمریکایی بفروشد یا برای همیشه در ایالات متحده فیلتر شود.

به گزارش فارس، لایحه‌ای که شرکت چینی بایت‌دنس را مجبور می‌کند یا تیک‌تاک را بفروشد یا به‌طور کامل فیلتر شود، با امضاء توسط جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا به قانون اجرایی تبدیل شد. این لایحه بعد از بررسی و تأیید در کنگره آمریکا، روز سه‌شنبه توسط مجلس سنا تصویب شده بود.

کنگره اعلام کرده این لایحه را به دلیل نگرانی‌های امنیتی ناشی از ارتباط تیک‌تاک با چین تصویب کرده است. آن‌ها می‌گویند ریسک‌های امنیتی وجود دارد که دولت چین بتواند از ByteDance برای دسترسی به داده‌های حساس متعلق به ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی آن یا برای انتشار تبلیغات استفاده کند. این قانون به تیک‌تاک اجازه می‌دهد در صورتی که ByteDance آن را ظرف ۲۷۰ روز، یعنی حدود ۹ ماه، بفروشد، به فعالیت خود در ایالات متحده ادامه دهد. این ضرب‌الاجل توسط رئیس‌جمهور قابل تمدید به یک سال است.

سنای آمریکا روز سه شنبه، قانونی را تصویب کرد که به شرکت چینی بایت دنس ۹ ماه تا یک سال، فرصت می‌دهد تیک‌تاک را در آمریکا واگذار کند، در غیر این صورت با ممنوعیت این اپلیکیشن ویدئویی محبوب روبرو خواهد شد.

به احتمال زیاد این اقدام با چالش‌های حقوقی و همچنین مقاومت احتمالی پکن مواجه خواهد شد، که می‌تواند فروش یا صادرات این فناوری را مسدود کند. همچنین مشخص نیست چه کسی منابع لازم برای خرید تیک‌تاک را دارد، چرا که قیمت این پلتفرم بسیار گران خواهد بود. انوپام چاندر، پژوهشگر در مؤسسه بازآفرینی رسانه‌های اجتماعی در هاروارد و متخصص در زمینه تنظیم مقررات جهانی فناوری‌های نوین، می‌گوید: «این موضوع به یک آشفتگی کامل تبدیل خواهد شد.» تیک‌تاک، اما به کاربران آمریکایی خود قول داده است که این قانون را به چالش بکشد. «شو چئو» مدیرعامل این شرکت، در ویدیویی که در این پلتفرم منتشر کرد، گفت: «مطمئن باشید، ما جایی نمی‌رویم. ما مطمئن هستیم و برای حقوق شما در دادگاه‌ها مبارزه خواهیم کرد.»

گفتنی است ۱۷۰ میلیون آمریکایی در حال حاضر از تیک‌تاک استفاده می‌کنند و این پلفترم ویدئومحور یکی از محبوب‌ترین رسانه‌های اجتماعی در ایالات متحده است. طبق آمار‌ها این برنامه در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ در صدر لیست دانلود کاربران این کشور بوده است.

دیگر خبرها

  • فیلم| نمونه ای از حفظ حریم‌ خصوصی هنگام عبور قطار از مناطق مسکونی
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • تیک تاک کسب و کارش را در آمریکا تعطیل می‌کند
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • شرکت مالک «تیک تاک» برنامه‌ای برای فروش آن ندارد
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن
  • تشخیص گرایش سیاسی افراد از روی چهره‌شان توسط هوش مصنوعی
  • بایدن لایحه ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد