Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونین دو دانشگاه فدرال کازان روسیه و علامه طباطبائی با هدف گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی در زمینه‌های مختلف از جمله زبان فارسی و زبان روسی، مطالعات ایرانی و روسی، تبادل دانشجو و استاد و به اشتراک گذاشتن امکانات پژوهشی، دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش ایسنا، هیئتی به سرپرستی دکتر تیمورخان علی شف، معاون بین‌الملل دانشگاه فدرال کازان روسیه با دکتر سیدجلال دهقانی فیروزآبادی، معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی دیدار و گفت و گو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار که در دفتر معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی انجام شد، طرفین در زمینه‌های مختلف همکاری از جمله زبان فارسی و زبان روسی، مطالعات ایرانی و روسی، مدرک تحصیلی مشترک، پروژه‌های مشترک، تبادل دانشجو و هیئت علمی و به اشتراک گذاشتن امکانات پژوهشی تبادل نظر کردند.

در ابتدای این دیدار، دکتر علی‌شف، ضمن بررسی موقعیت جغرافیایی شهر کازان به واکاوی تاریخ‌نگارانه دانشگاه فدرال کازان از سال ۱۸۰۴ تا سال ۲۰۲۱ پرداخت و گفت: این دانشگاه با داشتن ۱۶ مؤسسه، دو پردیس دانشگاهی، دو دبیرستان، یک مدرسه، کودکستان و کلینیک دانشگاهی جزو ۱۰ دانشگاه فدرال روسیه است که در حوزه‌های مختلفی همچون علوم طبیعی، فیزیک، ریاضی و فناوری ارتباطات، علوم اجتماعی و انسانی و آموزش دبستان و پیش‌دبستان فعالیت دارد.

وی با اشاره به اینکه تعداد دانشجویان بین‌المللی دانشگاه کازان ۱۰هزار و ۵۰۰ دانشجو از ۱۰۱ کشور جهان از جمله ایران است، افزود: در سال تحصیلی ۲۰۲۲-۲۰۲۱ تعداد دانشجویان ایرانی شاغل در این دانشگاه ۶۱۸ نفر بوده که در مقاطع مختلف کارشناسی و تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند.

معاون بین‌الملل دانشگاه فدرال کازان روسیه به همکاری‌های علمی مشترک بین دانشگاه‌های ایران و دانشگاه فدرال کازان اشاره کرد و گفت: انتشار آثار مشترک در حوزه‌های فیزیک، نجوم، مهندسی، علوم اجتماعی، علوم مواد و آموزش زبان فارسی از جمله همکاری‌های این دانشگاه با دانشگاه‌های علامه طباطبائی، فردوسی مشهد، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران و بنیاد آستان قدس رضوی به عنوان شرکای علمی و مراکز همکاری آکادمیک ایران است.

در ادامه دیدار، دکتر دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان بزرگترین دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی در ایران، ۱۱ دانشکده و ۶ مرکز پژوهشی دارد، افزود: با توجه به وجود تفاهم‌نامه بین دو دانشگاه، در حال حاضر ما نیازمند اجرایی‌سازی مفاد تفاهم‌نامه هستیم.

وی تاکید کرد: برخی از برنامه‌ها و همکاری‌های علمی مشترک در حوزه‌های مطالعات حقوق و مطالعات آموزش و پرورش و همچنین اجرای برخی فعالیت‌های بین‌المللی از قبیل تبادل دانشجو و استاد بین دو دانشگاه، ایجاد فرصت‌های علمی کوتاه‌مدت، انتشار آثار مشترک در قالب کتاب و فصلنامه‌های علمی-پژوهشی، اجرای کنفرانس‌ها، میزگردها، کارگاه‌ها، پژوهش‌ها و پروژه‌های مشترک بین دو دانشگاه را می‌توان عملیاتی ساخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر سید جلال‌الدین فرجی، مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه نیز خاطر نشان کرد: در کنار تعاملات دانشگاهی، گسترش همکاری‌های پژوهشی با مؤسسات و نهادهای فرادانشگاهی می‌تواند زمینه تعاملات و همکاری‌های بیشتری را فراهم کند. همچنین انگیزه‌ استادان و دانشجویان را برای مشارکت در فعالیت‌های بین‌المللی به شدت تحت تأثیر قرار دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه کازان دانشگاه علامه طباطبایی تعاملات بین المللی دانشگاه ها دانشگاه فدرال کازان همکاری های علمی علامه طباطبائی دانشگاه علامه کازان روسیه دو دانشگاه بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۲۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان؛  رئیس کل دادگستری استان گیلان در دیدار با محمد دوستار سرپرست دانشگاه  گیلان با تبریک روز معلم و قدردانی از جایگاه و شان رفیع معلم، استاد  و اهمیت علم آموزی گفت: امنیت و آرامش دانشجو باید مورد توجه دانشگاه قرار گیرد و از  هرگونه دسته بندی و گروه بندی در دانشگاه‌ها اجتناب شود.
حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل صادقی نیارکی با بیان اینکه دانشگاه باید با تولید مقالات علمی مناسب و تحلیل‌های کارشناسی در کاهش آسیب‌های اجتماعی جامعه موثر باشد، افزود: دادگستری گیلان این آمادگی و توانایی را دارد که در کنار پژوهش‌های حقوقی زمینه استفاده از ظرفیت همکاران قضایی با حضور در بین دانشجویان را فراهم کند و انتظار می‌رود دانشگاه نیز با تولید مقالات علمی مناسب و تحلیل‌های کارشناسی به کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه کمک کند.
در ادامه این دیدار تفاهم نامه همکاری بین دادگستری  و دانشگاه گیلان برای ارتقای سلامت جامعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی امضا شد. 

دیگر خبرها

  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • مربی سابق تیم ملی والیبال در روسیه جام گرفت
  • زنیت قهرمان لیگ برتر والیبال روسیه شد
  • تجلیل از ۶۵ عضو هیئت علمی برگزیده/ جوان‌ترین استاد ۴۵ساله و تقدیر از ۶ استاد زن
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد