Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهشید نیکخو، کارشناس تغذیه دام این شرکت فناور در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تولید نهاده‌های دامی از بستر طیور، گفت: محققان این شرکت با همکاری و هدایت مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور توانستند پس از ۸ سال تحقیق با استفاده از بستر طیور گوشتی، به منبع پروتئینی مناسب جهت استفاده در واحدهای پرواری دست یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این محصول جایگزین بخشی از کنسانتره شده و هزینه جیره مصرفی را حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد،‌ اظهار کرد: این نهاده دامی حاوی ۲۴ تا ۲۵ درصد پروتئین و ۲۴۰۰ کیلوکالری است.

نیکخو با بیان اینکه این محصول در شرایطی که کمبود نهاده‌های دامی احساس می‌شود، از استقبال خوبی برخوردار شده است، ادامه داد: از آنجایی که این محصول دارای پروتئین و انرژی مناسبی است، موجب وزن‌دهی به دام خواهد شد.

این محقق حوزه تغذیه دامی با بیان اینکه این شرکت دارای سه دسته محصول شامل "ویژه پروماک"، "اقتصادی پروماک" و "پایه پروماک" است، خاطر نشان کرد: محصول اقتصادی پروماک به عنوان یک‌منبع تامین‌کننده پروتئین و انرژی است که به سبب قیمت مناسب و افزایش ضریب تبدیل در دام موجب بهره‌وری دامدار می‌شود. با توجه به قیمت بالای نهاده‌های پروتئینی نظیر سویا و کلزا و کمیاب بودن آنها می‌تواند جایگزین‌ ارزان‌قیمت و مناسبی برای دام باشد.

به گفته وی این محصول حاوی ۲۵ درصد پروتئین، ۲۳۵۰ کیلوکالری انرژی و سرشار از مواد معدنی است که با افزودنی‌هایی از جمله منابع انرژی‌زا، محرک‌ اشتها و  عصاره‌های گیاهی غنی‌سازی شده است.

نیکپور محصول ویژه پروماک را یک ‌منبع تامین‌کننده پروتئین و انرژی دانست که حاوی ۲۵ درصد پروتئین و ۲۴۰۰ کیلوکالری است و ادامه داد: این محصول با افزودنی‌هایی از جمله منابع انرژی‌زا، محرک‌ اشتها، محرک‌رشد، عصاره‌های گیاهی و گوگرد، غنی‌سازی شده است.

وی اضافه کرد: محصول پایه پروماک نیز به سبب افزایش ضریب تبدیل در دام، موجب بهره‌وری دامداری‌ها خواهد شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۴۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی قیروکارزین گفت: میانگین برداشت در هر هکتار ۲۰ تا ۲۵ تن است و پیش بینی می شود بیش از ۵ هزار تن خیار سبز از زمین‌های کشاورزی این شهرستان برداشت شود.

حیدری افزود: بیش از ۹۰ درصد محصول تولید شده برای تهیه خیار شور و مابقی برای مصارف دیگر استفاده می شود.

مدیر جهاد کشاورزی بیان داشت: برای صرفه جویی در مصرف آب، کاشت این محصول به صورت نواری است که ۵۰ درصد در مصرف آب صرفه جویی می‌شود.

حیدری افزود: برداشت خیار سبز تا پایان خرداد ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • دست‌درازی به دختر خردسال توسط پدر | مادر با مفتول شوهرش را کشت!
  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • فراهم کردن بستر رشد مهارتی و انگیزشی کارگران از اولویت‌های ما است
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی