Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اقلید، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحسن موسوی در جلسه ای که با حضور مسولان اداری و مطالبه گران شهرستان اقلید در سالن اجتماعات شهید حججی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید برگزار شد.

راه برون‌رفت تمام مشکلات را علم خواند و اظهار داشت: اگر عزت علمی داشته باشیم، همه عزت‌ها به دنبال آن بدست می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تأکید بر همت و تلاش برای رفع مشکلات عنوان داشت: مسائل مطرح شده توسط مطالبه‌ گران را شنیده و به موارد مطرح شده رسیدگی خواهد شد‌.

بحث راه اندازی دادگاه بخش سده، شوراهای حل اختلاف و ساختمان برای این منظور، تغییر کاربری امور اراضی و رسیدگی و برخورد جدی با زمین خواری، بحث چاه های غیرمجاز آب و برداشت های بی رویه و لزوم برخورد با افراد فرصت طلب، همت و مسولیت پذیری مسؤلان در انجام وظایف و خدمت به مردم، ارائه مطالبات و مشکلات پس از تحقیق و با دقت کافی، دوری از عجله و لزوم حفظ حرمت ها در مطالبه گری ، تقدیر از نظم و انظباط مطالبه گران شهرستان اقلید در جلسه و... از جمله مسائلی بود که معاون اول دادستان کل کشور بر آن ها تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی تصریح کرد: تمام مطالبات در حیطه اختیارات من نیست اما قول می دهم که به مسؤلان مربوطه منعکس شده و پیگیری می شود.

وی عنوان داشت: چاه‌های غیر مجاز موضوعی است که با حیات انسان‌ها سر و کار دارد و نباید به راحتی از کنار آن گذشت و فرصت‌طلبان نباید اجازه تخلف پیدا کنند.

حجت الاسلام موسوی با اشاره به اهمیت و جایگاه مسئولیت پذیرفته شده، اظهار کرد: اصل مسئولیت به خودی خود ارزشی ندارد و نباید آن را طعمه قرار دهیم و فکر کنیم تافته‌ی جدابافته هستیم، بلکه باید همکار، پشتیبان و حمایت‌کننده مردم باشیم و به خاطر اینکه مورد اعتماد مردم قرار گرفتیم خدا را شکر کنیم.

به گزارش فارس، مطالبه مردم شهرستان اقلید در جلسه هیأت اندیشه ورز مطالبات گام دوم انقلاب شهرستان اقلید که با حضور معاون اول دادستان کل کشور برگزار شد، به بیان برخی از مسائل و مشکلات کشوری و شهرستانی پرداختند.

انتهای خبر/خ

منبع: فارس

کلیدواژه: دادستان فارس دژکرد اقلید شهرستان اقلید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۴۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال تغییر کاربری ۳۰۰۰ متر از «پارک لاله»، چه از جان مردم می‌خواهند؟

عضو هیات علمی دانشکده شهرسازی دانشگاه تهران با حضور در «کارگاه ساختمانی ۳۰۰۰ مترمربعی» واقع در وسط پارک لاله، این عملیات شهرداری را «غیرقانونی»، «فاقد توجیه تخصصی» و «متضاد از هر نوع چارچوب فکری» عنوان کرد.

به گزارش خبرآنلاین، مرتضی هادی جابری‌مقدم با ضبط یک ویدئو مقابل «حصارکشی وسط پارک‌لاله تهران»، گفت: هیچ منطقی از «ساخت و ساز با هر نوع کاربری» در پارک لاله تهران دفاع نمی‌کند. هر مترمربع از پارک لاله، بی‌نهایت برای تفریح و نشاط‌آفرینی مردم شهر تهران ارزش دارد و نباید این شکلی تلف شود.

او تاکید می‌کند، پارک لاله، حتی مسجد هم دارد و نیازی به ساخت و ساز نیست.

جابری‌مقدم، زمین پارک لاله را «قیمت‌دارترین دارایی شهر» توصیف کرد و خواستار توقف اقدام شهرداری شد.

۳۰۰۰مترمربع زمین وسط پارک لاله، معادل ۶ ساختمان مسکونی ۵ طبقه با مساحت ۱۹۰ مترمربع بنا در هر طبقه، وسعت دارد و از این منظر، «یک ساخت و ساز عظیم» در پارک لاله، در حال تدارک است.

واکنش تند آخوندی به ساخت و ساز دربوستان لاله

عباس آخوندی، عضو کابینه دولت حسن روحانی درکانال تلگرامی اش در واکنش به حصار کشی پارک لاله نوشت : لطفا به این‌گزارش آقای دکتر مرتضی جابری مقدم استاد محترم شهرسازی دانشگاه تهران توجه کنید. واقعا نمی‌دانم چه از جان شهر و مردم می‌خواهند. چه لجاجتی با زندگی‌ مردم دارند. شگفت آنکه نهادهای دینی که آشکارا می‌بینند از نام دین چنین سوء استفاده می‌شود خاموشند.

نهادهای به‌اصطلاح اصول‌گرا معلوم نیست به چه اصلی وفادارند. دولت و وزارت راه و شهرسازی درباره این تخلفات آشکار از طرح جامع و تفصیلی و حقوق شهروندی مردم بی‌تفاوتند. قوه قضائیه نسبت به این‌گونه امور حساسیت خود را از دست داده‌ است.

چگونه اینان به خودشان اجازه می‌دهند در شهری که اغلب روزهای سال در وضعیت هوای ناسالم است، این‌گونه به تخریب پارک‌ها و قطع درختان دست یازند؟ شمایان از کجا آمده‌اید که زندگی مردم برایتان پشیزی ارزش ندارد؟

شورای شهر چه می‌کند؟ نهادهای مدنی کجایند؟ احزاب و گروه‌های اصلاح‌طلب چرا لب به اعتراض نمی‌گشایند؟ آیا نباید قدری آزادگی داشت و در برابر این تخلفات ایستادگی کرد؟ ما را چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • جنجال تغییر کاربری ۳۰۰۰ متر از «پارک لاله»، چه از جان مردم می‌خواهند؟
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • بستر واگذاری امور به مردم فراهم شود
  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • تخریب ۱۲ ویلای غیرمجاز در چهارباغ البرز
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور