Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، محمد اسلامی امشب در حاشیه مراسم عملیات بتن‌ریزی دیواره راکتور  نیروگاه اتمی بوشهر و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آن چه که امروز اتفاق افتاد یک نوع حرکت متفاوت است نسبت به آنچه که تا امروز صورت گرفته است و ما نیاز داریم که از این تاریخ به بعد علمکرد متفاوتی را در این طرح ثبت کنیم و حرکت پیوسته تری را شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: برای ما اهمیت داشت که موانع پیشبرد کار در واحد‌های دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر را برطرف کنیم و با توجه به تاکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب و ارده‌ای که در دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهوروجود دارد و با توجه به بازدیدی که رئیس جمهور در سفر استانی خود به بوشهر از نیروگاه داشت، با استفاده ازشرایط به وجود آمده برای شناسایی آسیب‌ها و برطرف کردن آن‎‌ها اقدام کردیم تا بتوانیم در چارچوب اهداف اصلی و عملیاتی که می‌تواند ما را برای هر چه سریع‌تر به ثمر رساندن واحد ۲ و ۳ کمک کند، برنامه ریزی کنیم.

وی تصریح کرد: ۲۸ ماه تاخیر اجرایی در ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر داریم و این اتفاق در شرایطی بوده که تحمیل شده، اما با تدابیر اتخاذ شده و تامین مالی که در دست اجرااست این طرح ازپشتوانه مالی متفاوتی برخوردارمی‌شود و در عمل این عملکرد را شاهد خواهمی بود. پیگیری خواهیم کرد که اوضاع گذشته تکرار نشود و شاهد روند مهندسی و حساب شده و اجرای طرح به معنی واقعی مطابق زمان باشیم.

اسلامی افزود: امیدواریم الان با توجه به اینکه محدویت کرونایی وجود ندارد و شرایط کرونایی با وضعیت روان تری دنبال می‌شود، بشود عملکرد جدید با اراده و ساختار جدیدی که در تولید و توسعه دنبال می‌کنیم محقق شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: پیشرفت ساخت واحد‌های جدید نیروگاه اتمی بوشهر، نسبت به برنامه از نظر وزنی ۲۴ درصد عقب ماندگی دارد، یعنی ما الان باید ۳۲ درصد پیشرفت می‌کردیم، اما پیشرفت کمتر از ۱۰ درصد است. این قابل جبران نیست.

اسلامی بیان کرد: نکته مهم این است که تداوم نداشته باشد و تاخیر بیشتری تحمیل نشود که بر آن اراده کرده‌ایم و با توکل به خدا همت و حرکت غیرتمندانه و همکاران دستگاه مجری طرح، محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بوشهر نیروگاه اتمی بتن ریزی نیروگاه اتمی بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۵۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، علی احمدی زاده صبح یکشنبه در نشست با اساتید دانشگاهی و نخبگان و متخصصین حوزه اقتصاد و دریا گفت: سیاست‌های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری در ۹ بند نقشه راهی است که مسئولان ارشد ملی و استانی باید اهتمام لازم را با یک برنامه ریزی مدون، محور توسعه استان قرار دهند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر افزود: استان بوشهر با دارا بودن حدود ۹ هزار کیلو متر مرز آبی با خلیج فارس و همسایگی با کشورهای حوزه خلیج فارس از اهمیت سوق الجیشی و اقتصادی قابل توجهی برخوردار است، استانی که به واسطه موقعیت استراتژیک و داشتن منابع مختلف یکی از منابع تولید ثروت محسوب می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بیان کرد: استفاده از نخبگان دانشگاهی جهت استفاده از ظرفیت‌های اقتصاد دریا در استان امری ضروری است که حلقه مفقوده را شناسایی و با استفاده از تجارب کشورهای موفق نسبت به احصا آن اقدام کنند.

احمدی زاده افزود: استان بوشهر استانی با ظرفیت کرانه‌ای و پس کرانه و استفاده از حوزه‌های گردشگری دریایی، شیلات، صنایع فراساحل، بنادر، صنایع کشتی سازی و حمل و نقل دریایی می‌تواند به هاب منطقه تبدیل شود.

توسعه آبزی‌پروری

مدیر طرح ملی تکمیل زنجیره پرورش ماهی در قفس گفت: یکی از مغفول مانده‌های حوزه استان بوشهر صنعت نوین آبزی پروری است و با توجه به خشکسالی مستمر، کاهش منابع آب شیرین سطحی و زیرزمینی و ترجیح مصرف این منابع در آب شرب، تنها گزینه پایداری با رشد آبزی پروری کشور، پرورش ماهی در قفس است.

احمدی زاده ادامه داد: سازمان شیلات ایران تولید ۲۰۰ هزار تن انواع ماهی در قفس را در پایان برنامه ششم توسعه پیش بینی کرده بود و محقق نشد و در برنامه هفتم توسعه نیز پیش بینی به ۵۰۰ هزار تن رسیده است که با صنعت قدیمی و عدم بروز رسانی و عدم تولید فناوری یا انتقال تکنولوژی محقق نخواهد شد.

رئیس جهاد دانشگاهی عنوان کرد: در حال حاضر کشورهایی همچون نروژ، استرالیا، ایتالیا، چین و کشورهای آسیای شرقی پیشتاز هستند که کشور ما نیز برای تأمین امنیت غذایی کشور نیازمند تولید فناوری یا انتقال فناوری با کمک دانشگاهیان و نخبگان است.

وی بیان کرد: متأسفانه روند پیش بینی سازمان شیلات ایران و مجموعه‌های حاکمیتی موفق نبوده‌اند و باید کار به مجموعه‌های علمی که وظیفه و ظرفیت تولید فناوری را دارند جهت تولید فناوری و تکنولوژی در صنعت آبزی پروری و حوزه‌های دیگر اقتصاد دریا محور که پیشران هستند واگذار شود.

احمدی زاده در پایان گفت: در برنامه پیش بینی شده باید الزامات بازار، سرمایه گذاری، تسهیلات بانکی، نیروی متخصص، تأمین سایت‌های پشتیبان ساحلی، ماهیان بومی با رویکرد اصلاح نژادی، شناورها و تجهیزات مورد نیاز، مراکز تکثیر، تأمین مولدین، لارو و بچه ماهی و غذای آبزیان مورد توجه ویژه قرا گیرد.

کد خبر 6090746

دیگر خبرها

  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • خروج از مدار واحد ۳ بخار نیروگاه نکا
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • استاندار مازندران؛ گره کور طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برقِ نیروگاه شهید سلیمی نکا را باز کرد
  • آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن
  • توان نیروگاهی نکا برای تولید برق افزایش یافته است
  • ضرورت لایروبی حوضچه نیروگاه نکا/ پیشرفت زباله سوز ساری شتاب گرفت