Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد دانشگاه یزد و پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای ایران با هدف ارتقای فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی در کشور، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

«عباس کلانتری خلیل آباد» رئیس دانشگاه یزد در نشستی که به همین منظور با حضور «محمد اسلامی» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، «مهران فاطمی» استاندار یزد و و دو نفر از اعضای هیأت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه یزد برگزار شد، در این خصوص افزود: بهره مندی از امکانات و توانمندی های یکدیگر به منظور توسعه علم و فناوری و ارتقای دانش صلح آمیز هسته ای در سطح کشور و خودکفایی ملی در حل مشکلات، معضلات علمی و پژوهشی از مهمترین اهداف این تفاهمنامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی محورهای موضوعی این قرارداد را نیز همکاری در برقراری ارتباط پژوهشی آموزشی در عرصه های علمی، فناوری و ایجاد تسهیلات در برنامه ریزی و اجرای طرح های مشترک در زمینه صنعت هسته‌ای ذکر کرد و افزود: در چارچوب این تفاهم نامه مقرر شد ساخت شتابگر الکترواستاتیک و اهدای آن برای بهره برداری در آزمایشگاه آنالیز مواد دانشگاه یزد از سوی پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای کشور دنبال شود.

رئیس دانشگاه یزد ادامه داد: اجرای طرح‌های مشترک پژوهشی کاربردی با محوریت پزشکی هسته ای، بهره برداری از تجهیزات و امکانات پژوهشی علمی و فنی بر اساس ضوابط مقرارت طرفین و همکاری در طراحی و برگزاری همایش ها و کارگاه های آموزشی مشترک، چاپ و انتشار نشریات، مقالات و کتابهای علمی از دیگر مفاد این تفاهم‌نامه است.

وی افزود: همچنین بر اساس این تفاهم‌نامه دو طرف در اجرای پایان نامه و رساله دانشجویان دوره های تحصیلات علمی در زمینه های تخصصی مورد نیاز، مشارکت در ایجاد فرصت های مطالعاتی و تبادل استاد با یکدیگر همکاری خواهند داشت.

این مسئول خاطرنشان کرد: برای نیل به اهداف تفاهم نامه کارگروهی تخصصی از نمایندگان طرفین تشکیل می شود که وظیفه تدوین برنامه های اجرایی، نظارت، پیگیری، رفع مسائل و موانع احتمالی در اجرای طرحهای پژوهشی مشترک را برعهده دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه یزد، کلانتری همچنین با اشاره به بازدید دو ساعته خود از بخش های مختلف تحقیقاتی سازمان انرژی اتمی ایران، از مشاهده شور و اشتیاق جوانان و نخبگان کشور و توانمندی‌های تحقیقاتی این پژوهشگاه ابراز شگفتی کرد و افزود: خدای بزرگ را شاکریم که جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهدای جهاد علمی و با اتکا به توان داخلی توانسته است به چنین دستاوردهای عظیمی در عرصه فناوری های صلح آمیز هسته ای دست یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی تفاهمنامه دانشگاه يزد پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای دانشگاه یزد تفاهم نامه هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۶۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، یعقوب نوروزی، مسئول برگزاری این کنفرانس روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان کرد: ما در راستای تحقق شعار سال به دنبال افزایش استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی اساتید و دانشجویان هستیم و اعتقاد داریم که برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌های تخصصی در رشته‌های مختلف علمی، به طور حتم عامل مهمی برای رسیدن به این هدف است.

وی افزود: کنفرانس فیزیک بنیادی ایران نیز با همین هدف در دانشگاه قم برگزار می‌شود و ما این روند را به صورت مستمر در سال جاری ادامه خواهیم داد،‌ به نحوی که تا پایان سال حداقل در هر ماه شاهد برگزاری یک همایش ملی مهم در رشته‌های مختلف علمی در دانشگاه قم خواهیم بود.

مسئول کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ادامه داد: دانشگاه قم بر اساس رسالت علمی و پژوهشی خود با سایر دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور و بسیاری از دانشگاه‌های معتبر خارجی همکاری دارد و ما تلاش می‌کنیم با استفاده از ظرفیت‌های علمی این دانشگاه در همه حوزه‌های مورد نیاز کشور، یافته‌های پژوهشی کاربردی را ارائه دهیم.

همچنین در این نشست،‌ دبیر اجرایی کنفرانس فیزیک بنیادی ایران، گفت: برای برگزاری این کنفرانس از مدت‌ها قبل، طرح نوشته و اعضای کمیته‌های علمی و اجرایی مشخص شدند،‌ همزمان با نهادهای تخصصی این موضوع همچون انجمن فیزیک ایران نیز مکاتبات و هماهنگی‌های لازم صورت پذیرفت.

سید وحید موسوی افزود: در ادامه اقدام‌های لازم برای کسب اعتبار علمی مورد نظر کنفرانس انجام و سایت و پوستر آن طراحی شد، در ادامه کار ثبت نام از متقاضیان صورت پذیرفت و ما در روز همایش میزبان ۱۶۰ شرکت کننده به صورت حضوری و مجازی خواهیم بود.

وی ادامه داد: ۲۰ مقاله تخصصی به این کنفرانس رسیده‌است که پس از انجام ارزیابی‌های لازم، ۲ مقاله از سوی نویسندگان آن به صورت سخنرانی و چهار مقاله نیز به صورت پوستر ارائه می‌شود. همچنین در این کنفرانس که با حضور استاد مهدی گلشنی(فیزیک‌دان و نظریه‌پرداز برجسته ترتیب می‌یابد) علاوه بر ارائه مقالات شاهد ۱۰ سخنرانی از سوی اساتید برجسته فیزیک خواهیم داشت.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضای ۱۸ تفاهم‌نامه بین استان فارس و هیئت‌های خارجی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور