Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش همشهری آنلاین به‌نقل از رویترز، در این گزارش آمده است آزمایشگاه RCS مستقر در میلان ایتالیا، ابزارهایی را برای جاسوسی از پیام‌های خصوصی و مخاطبان دستگاه‌های هدف توسعه داده است.

گوگل اعلام کرد: این فروشندگان امکان گسترش ابزارهای هک خطرناک را فراهم می‌کنند و دولت‌هایی را مسلح می‌کنند که قادر به توسعه این قابلیت‌ها در داخل نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت‌های ایتالیا و قزاقستان به درخواست‌ها برای اظهار نظر درباره این ادعا پاسخ ندادند. یکی از سخنگویان اپل گفت این شرکت تمام حساب‌ها و گواهی‌های شناخته شده مرتبط با این کمپین هک را باطل کرده است.

آزمایشگاه RCS هم در پاسخ به این اتهام گفت محصولات و خدمات آن با قوانین اروپایی مطابقت دارد و به سازمان‌های مجری قانون کمک می‌کند تا جرایم را بررسی کنند.

صنعت جهانی ساخت نرم‌افزارهای جاسوسی برای دولت‌ها در حال رشد است. فعالان ضدجاسوسی شرکت‌های سازنده این ابزارها را به کمک به دولت‌هایی متهم می کنند که در برخی موارد از چنین ابزارهایی برای سرکوب حقوق بشر و حقوق شهروندی استفاده می‌کنند.

این صنعت زمانی که مشخص شد نرم‌افزار جاسوسی پگاسوس یک شرکت نظارتی اسرائیلی توسط چندین دولت برای جاسوسی از روزنامه‌نگاران، فعالان و مخالفان مورد استفاده قرار گرفته است، در کانون توجه جهانی قرار گرفت.

بیل مارکزاک، یک محقق امنیتی گفت: اگرچه ابزار آزمایشگاه RCS ممکن است به‌اندازه پگاسوس مخفی نباشد، اما می‌تواند پیام‌ها را بخواند و رمزهای عبور را مشاهده کند.

بیشتر بخوانید:

کشف یک جاسوس‌افزار با نام هرمیت | جاسوسی دولتی از مدیران تجاری، روزنامه‌نگاران و دانشگاهیان

آزمایشگاه RCS در وب‌سایتش، خود را سازنده فناوری‌ها و خدمات شنود قانونی از جمله صدا، جمع‌آوری داده و سیستم‌های ردیابی معرفی می‌کند. این سازمان می‌گوید روزانه ۱۰ هزار هدف رهگیری شده را تنها در اروپا مدیریت می‌کند.

محققان گوگل دریافتند آزمایشگاه RCS قبلا با شرکت جاسوسی جنجالی و تعطیل‌شده ایتالیایی هکینگ تیم (Hacking Team) که به‌طور مشابه نرم‌افزار نظارتی برای دولت‌های خارجی ایجاد کرده بود تا از تلفن‌ها و رایانه‌ها استفاده کنند، همکاری کرده بود. درگیری در یک پرونده هک باعث انحلال «هکینگ تیم» در سال ۲۰۱۵ شد.

گوگل اعلام کرده اقداماتی را برای محافظت از کاربران سیستم عامل اندروید خود انجام داده و به آنها در مورد این نرم‌افزار جاسوسی هشدار داده است.

کد خبر 685702 برچسب‌ها شرکت گوگل سیستم عامل - اندروید جاسوسی حملات سایبری اینترنت - هکر جرایم سایبر ایتالیا قزاقستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شرکت گوگل سیستم عامل اندروید جاسوسی حملات سایبری اینترنت هکر جرایم سایبر ایتالیا قزاقستان آزمایشگاه RCS نرم افزار دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۷۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاسوس آمریکایی به 22 سال حبس محکوم شد

 یک کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود ۲۲ سال حبس محکوم شد.

به گزارش تسنیم، وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد سباستین دالک 32 ساله کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود 22 سال حبس محکوم شد.

بر این اساس، آقای دالک به جرم تلاش برای انتقال اطلاعات طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه است، دستگیر شده اما بعدا دریافت که این فرد، کارمند مخفی اف‌بی‌آی است.  

براساس این گزارش، وی در دادگاه اکتبر سال گذشته به 6 مورد تلاش برای انتقال اطلاعات دفاعی ملی طبقه بندی شده گناهکار شناخته شد. وی در دادگاه روز گذشته به 21 سال و 10 ماه حبس محکوم شد.

کریستوفر ری مدیر اف‌بی‌آی در بیانیه‌ای گفت: این حکم باید به عنوان یک هشدار جدی برای تمام کسانی باشد که وظیفه حفاظت از اطلاعات دفاع ملی را بر عهده دارند و اینکه این نتیجه خیانت به این اعتماد است.

وزارت دادگستری افزود: دالک در دادگاه اعتراف کرد که وی بین آگوست و سپتامبر 2022، برای نشان دادن دسترسی مشروع و تمایل به اشتراک گذاری، از یک حساب ایمیل رمز گذاری شده برای انتقال بخش های برگزیده سه سند طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه بوده، استفاده کرده است.       

این وزارت خانه تصریح کرد دالک که به عنوان طراح امنیتی سیستم های اطلاعاتی در آژانس امنیت ملی آمریکا کار می کرده، در ازای تمام این اطلاعات، 85 هزار دلار درخواست کرده بود.

این در حالی است که چندی قبل ویکتور مانوئل روچا دیپلمات پیشین آمریکایی به جرم جاسوسی برای کوبا به مدت چند دهه، به تحمل 15 سال حبس محکوم شد.

وزارت دادگستری آقای روچا را به انجام اقداماتی در جهت بهبود منافع دولت کوبا متهم کرده است. این در حالی است که براساس قوانین فدرال افرادی که می خواهند به عنوان عامل یک کشور خارجی در داخل خاک آمریکا فعالیت کنند، باید نام خود را در وزارت دادگستری ثبت کنند.

روچا در دادگاه به جاسوسی برای کوبا و استفاده از توانایی خود برای ناشناس ماندن در مجموعه‌ای از ملاقات های انجام شده در سال های 2022 و 2023 با یک مامور مخفی اف بی آی که خود را به عنوان نماینده سرویس اطلاعات خارجی کوبا جا زده بود، اعتراف کرد.

این نخستین باری نیست که مقامات فعلی و سابق آمریکا به اتهام عاملیت دول خارجی دستگیر یا متهم می شوند. پیشتر دادگاهی در نیویورک یک مامور سابق پلیس این شهر را به دلیل اینکه عامل غیرقانونی چین در خاک آمریکا بوده، گناهکار شناخت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جاسوس آمریکایی به 22 سال حبس محکوم شد
  • اپل کارمندان هوش مصنوعی گوگل را دزدید
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • گوشی Vivo Y36s در کنسول گوگل پلی مشاهده شد
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟