Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا زارع‌زاده جمعه‌شب به مناسبت هفته اصناف در نشستی با خبرنگاران شهرستان افزود: در این خصوص بارها مخالفت اتاق اصناف به مسئولان اعلام ولی به رغم ضررهایی که دارد هنوز اقدامی برای جلوگیری از برپایی آن نشده است .

وی ادامه داد: فلسفه اصلی برپایی بازارچه‌های هفتگی در مناطق و شهرستان‌ها در روزهای مختلف هفته این است که فقط کالاها و محصولات تولیدی و خرد و خانگی بومی، محلی برای فروش عرضه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول اظهار کرد: ما بارها اعلام کرده‌ایم که باید هر کالایی که در این بازارچه‌ها در شهر مهریز عرضه می‌شود از قبل لیستی از آنها تهیه و سپس بعد از بررسی وضعیت آنها  و قیمت‌گذاری به فروش برسد.

زارع‌زاده بیان کرد: اینکه برخی افراد خارج از شهرستان مهریز برخی اجناس که ممکن است اصلا کیفیتی نیز نداشته باشد بدون نظارت در این بازارچه‌ها برای شهروندان عرضه کنند اصلا قابل قبول نیست.

وی اظهار کرد: در بازارچه هفتگی باید با همکاری تمامی بخش‌ها در شهرستان به خصوص شهرداری فقط اجناس و کالاهایی به فروش برسد که تولید شهرستان باشد و نظارت و همکاری هم صورت گیرد.

رییس اتاق اصناف مهریز بیان کرد: طبق قانون علاوه بر شهرداری که متولی اصلی است تعدادی از سازمان‌های دیگر در برپایی بازارچه هفتگی مسئولیت دارد و امیدواریم همه به وظایف خود درست عمل کنند.

زارع‌زاده گفت: اگر زمینه و همکاری مناسب با شهروندان مهریزی صورت گیرد دارای برخی اجناس و کالاهای تولیدی مفیدی در منطقه هستند که قابل فروش و عرضه به مردم است .

وی در ادامه به آخرین وضعیت اصناف شهرستان مهریز اشاره کرد و یادآور شد: هم‌اکنون حدود ۶ هزار نفر در سه هزار واحد صنفی دارای پروانه در شهر و روستاها فعالیت دارند.

به گفته این مسئول همچنین حدود ۲۵۰ واحد بدون پروانه در شهرستان وجود دارد که تعدادی به دنبال تمدید پروانه و برخی دیگر پیگیر امور برای کسب مجوز هستند.

زارع‌زاده از فعالیت ۱۲ اتحادیه تولیدی، توزیعی و خدماتی در شهرستان خبر داد که سالانه طبق مقررات با جدیت به انجام وظایف قانونی اشتغال دارند.

وی انتقال حدود ۷۰۰ واحد مزاحم شهری را به مکانی خارج از حوزه شهری ضروری ذکر کرد و همکاری مسئولان شهرستان را در این خصوص به دلیل اهمیت موضوع خواستار شد.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها مهریز یزد بازار محصولات قیمت کالا اتاق اصناف ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهریز یزد بازار محصولات مهریز یزد بازار محصولات قیمت کالا اتاق اصناف ایران اتاق اصناف بازارچه ها زارع زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۷۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، با اشاره به ابلاغ آئین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی، اظهار کرد: تدوین این آئین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه در مورد حمل دارو توسط سکوها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آئین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آئین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تأیید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، افزود: این آئین‌نامه تنها در مورد حمل دارو و تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته محمدی، مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند، دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آئین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکوهای اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تأیید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین در صورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

کد خبر 6091482 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • هجوم برای خرید طلا/ چقدر طلا فروش رفت؟
  • فروش ۳ تن طلا در ۲۲ حراج/امروز چقدر شمش فروش رفت؟+قیمت
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • تفاهم‌نامه صادرات محصولات قزوین به چین امضا شد
  • مشارکت بازاریان سراسر کشور در برپایی جشن‌های دهه کرامت
  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان