Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی مراسمی با حضور رئیس کل دادگستری استان یزد از سامانه مدیریت یکپارچه زمین بهره برداری شد

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگذاری برنا به نقل از  مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فناوری اطلاعات ایران، زیرسامانه پایش اراضی پنجره واحد مدیریت زمین با حضور رئیس کل دادگستری و مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد به بهر‌ه‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمین؛ اتاق شیشه‌ای نظارت بر صدور مجوزهادر این رویداد، غلامعلی دهشیری، رئیس کل دادگستری یزد با بیان این مهم که سالانه هزاران پرونده در دستگاه قضا با موضوع  تخلفات ساخت و ساز در حوزه زمین و تغییر کاربری شکل می گیرد، بیان داشت: در وهله نخست، امیدواریم با پیاده سازی کامل این سامانه در استان با کاهش ۹۰ درصدی تخلفات حوزه ساخت و ساز مواجه شویم و سرگردانی مردم به دلیل نبود ساز و کار واحد در حوزه صدور مجوز و گواهی عدم خلاف ساخت و ساز کاهش یابد و هزینه های متحمل بر دوش مردم حذف شود.

وی تحقق اهداف سامانه زمین را نیازمند دقت و همراهی تمامی دستگاه های متولی در خصوص ارایه مشخصات کامل و بارگذاری اطلاعات دانست و در تبیین کارکردهای آن گفت: جلوگیری از هرگونه تبانی، ارتشاء و رانت خواری بین متولیان حوزه اراضی برای صدور مجوز ساخت و ساز، جلوگیری از مخدوش شدن مجوزهای ساخت و ساز توسط متخلفان، جلوگیری از صدور مجوز غیر قانونی برای بخشی از اراضی که خارج از محدوده و وظایف دستگاه ها قرار دارد، محدودیت در اعمال نظرات و سلایق شخصی در صدور مجوزها، ایجاد یک اتاق شیشه ای جهت نظارت دستگاه‌های نظارتی و قضایی بر فرایند صدور مجوزها و کاهش اتلاف وقت و هزینه‌های تحمیلی بر مردم را از کارکردهای پنجره واحد مدیریت زمین معرفی کرد.

مبارزه با جعل و فساد در دولت هوشمند

محمدرضا پاکدل، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد نیز در مراسم استقرار سامانه زمین در این استان، با اشاره به وضعیت مناسب زیرساخت ICT در استان و جایگاه برتر استان از منظر توسعه یافتگی فاوا اظهار داشت: : یکی از نتایج تحقق دولت هوشمند، از بین رفتن جعل و مبارزه با فساد است و سامانه زمین در واقع مدیریت گردش اطلاعات بین سازمان‌های مرتبط با ارائه خدمات در حوزه اراضی و املاک را به عهد دارد و به متقاضیان امور مرتبط با اراضی و املاک کشور این امکان را می‌دهد تا کلیه مجوز‌های قانونی مرتبط با فعالیت خود را از طریق یک سامانه واحد دریافت کنند.

وی بر لزوم همکاری دستگاه‌های مرتبط با حوزه زمین به منظور بهره برداری کامل از سامانه زمین تاکید کرد و از این سامانه به عنوان ابزاری جهت ایجاد شفافیت و تقویت حس اعتماد بین مردم و دولت یاد کرد. گفتنی است استان یزد، پنجمین استانی است که سامانه پایش اراضی در آن رونمایی و بهره برداری شد.م

معرفی پنجره واحد مدیریت زمین

سامانه پنجره واحد مدیریت زمین، یکی از 23 پروژه اولویت‌دار دولت الکترونیک است که به منظور ایجاد سهولت در ارایه خدمات و مجوزهای زمین محور و مدیریت و پایش بهینه اراضی ایجاد و راه‌اندازی شده است. ثبت و صدور مجوزهای مرتبط با ساخت و ساز در اراضی و املاک خصوصی و استعلامات مربوطه،  ثبت و واگذاری بهره‌برداری از اراضی و املاک ملی، دولتی و وقفی، ثبت و پیگیری گزارش‌های مردمی زمین خواری و نظارت بر اجرای قوانین مرتبط با حوزه زمین، اهداف چهارگانه‌ سامانه ایلند است. به عبارت دیگر زمین، سامانه‌ای است که امکان ثبت درخواست و پیگیری به صورت الکترونیکی و بدون مراجعه حضوری را برای متقاضیانی فراهم می‌کند که قصد اقداماتی نظیر تغییر کاربری، تفکیک، تجمیع، واگذاری و ساخت و ساز در اراضی و املاک کشور را دارند.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زمین یزد رونمایی مدیریت پنجره واحد استان یزد خبر یزد اخبار یزد علم فناور اخبار مهریز پنجره واحد مدیریت زمین اراضی و املاک سامانه زمین بهره برداری ساخت و ساز استان یزد صدور مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۷۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراضی نهضت ملی مسکن برای ۴۰ هزار متقاضی در شهر پرند هنوز تامین نشده است

آرش صیادی مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه  رشد جمعیت  در شهر جدید پرند رو به افزایش است بنابراین تامین زیرساخت ها و خدمات روبنایی در این شهرها ضروری است گفت: جمعیت پرند از ۳۵۰ هزار نفر رد شده است و جمعیت ۳۷هزار نفری دانش آموز داریم و  این آمارها نشان می دهد جمعیت پرند به ۴۰۰ هزار نفر نزدیک است. 

وی افزود:  ۷ مدرسه در سال ۱۴۰۲ تحویل آموزش و پرورش داده ایم و سه مدرسه در دست ساخت داریم.

صیادی بیان کرد: بیمارستان دولتی در شهر جدید پرند وجود نداشت که بعد از پیگیری های صورت گرفته مجوز ساخت بیمارستان را گرفته ایم و تا ابتدای خرداد ماه کلنگ ساخت بیمارستان دولتی که به صورت مشارکتی ساخته می شود زده خواهد شد.

صیادی با بیان اینکه  ۳۰ هزار و ۵۰۰ واحد نهضت ملی مسکن  از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  تا اسفند ماه سال گذشته  پیش بینی کرده  بودیم  گفت:   با توجه به هدف گذاری های صورت گرفته و با تاکید وزیر راه وشهرسازی مبنی بر استفاده حداکثری از ظرفیت های اراضی  برای ساخت نهضت ملی مسکن ۳هزار واحد افزایش یافت و به  ۳۳هزار و  ۵۰۰ رسانده‌ایم. 

مدیرعامل شرکت عمران پرند با بیان اینکه  محدودیت جدی در بحث زمین داریم و ۱۳۰۰ هکتار اراضی نیاز داریم گفت: ۵۰ هزار متقاضی هنوز  اراضی برای آنها تامین نشده است و اگر شهرک اعتمادیه ساخته شود ۱۰ هزار متقاضی جایگذاری می شود اما هنوز  برای ۴۰ هزار متقاضی اراضی تامین نشده است.

وی تاکید کرد: تلاش دولت آن است که ساخت مسکن با کمترین هزینه ها صورت گیرد به طوری که قیمت زمین  را به حداقل ممکن رسانده  ایم و پروژه ۴هزار واحدی را که خرداد ماه سال ۱۴۰۱ کلنگ زنی شد  با متری ۱۰ میلیون تومان ساخته شده است و تقریبا یک خانه ۷۰ تا۸۰ متری حدود یک میلیارد و ۲۰۰ تا یک میلیارد ۳۰۰ میلیون تومان تمام می شود.

صیادی اظهار کرد: با توجه به افزایش هزینه ها در پروژه های نهضت ملی مسکن تعدیل قیمت می خورد و قیمت تمام شده قطعا افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت عمران پرند توضیح داد: ۴هزار واحد نهضت ملی مسکن آماده افتتاح است که میانگین ساخت هر واحد حدود ۱۰ میلیون تومان در هر متر مربع است که قیمت تمام شده آن یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان می شود.

وی اظهار کرد: در دولت سیزدهم تا کنون ۱۱هزار و۲۰۰ واحد مسکونی تحویل متقاضیان شده است و در برنامه است که ۴هزار واحد حداکثر تا دو ماه آینده و ۵هزار واحد دیگر تا پایان سال تحویل متقاضیان شود.

صیادی در خصوص دو خطه کردن مترو پرند گفت: دو خطه کردن مترو پرند در دستور کار بوده که به دلیل داشتن معارض سنگین به تعویق افتاده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • الماس‌هایی که دو ساعته تولید می‌شوند؛ دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • اراضی نهضت ملی مسکن برای ۴۰ هزار متقاضی در شهر پرند هنوز تامین نشده است
  • رفع تصرف ۸ هزار متر از اراضی ملی در رودسر
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد
  • تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد
  • رفع تصرف اراضی ملی در رضوانشهر
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند