Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای آزادی "علاء عبدالفتاح"، زندانی سیاسی برجسته مصری را که نزدیک به هزار روز از زندانی شدن او می‌گذرد،خواستار شد.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از القدس العربی، علاء عبدالفتاح یکی از چهره‌های برجسته انقلاب مصر است که به دوران حسنی مبارک، رئیس‌جمهور سابق در سال ۲۰۱۱ پایان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس اعلام منابع خبری وی از آوریل در اعتصاب غذا به سر می‌برد.

عبدالفتاح، یکی از مخالفان سرسخت رژیم عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور فعلی مصر می‌باشد که در پایان سال ۲۰۲۱ به اتهام نشر اکاذیب به پنج سال زندان محکوم شد.

در همین زمینه سازمان عفو بین‌الملل که یک سازمان حقوق بشری غیردولتی است در بیانیه‌ای اعلام کرد که نزدیک به هزار روز از دستگیری ظالمانه علاء عبدالفتاح و محمد بکر، وکیل او می‌گذرد.

این سازمان از مقامات مصری خواست تا این فعال و وکیل او را آزاد کنند و همچنین از مقامات انگلیسی خواست از همه ابزار موجود برای آزادی عبدالفتاح که تابعیت انگلیسی را دارد، استفاده کند.

در همین راستا لیز تراس، وزیر امور خارجه انگلیس  پیشتر تاکید کرد که سخت در حال تلاش است تا زمینه برای آزادی این فعال انگلیسی- مصری مهیا شود. وی تاکید کرد که مایل است در مورد پرونده علاء با سامح شکری، همتای مصری خود گفتگو کند.

آمنه القلالی، معاون مدیر خاورمیانه و شمال آفریقا در عفو بین الملل در این بیانیه اعلام کرد: مقامات مصری می‌دانند که علاء نماد مقاومت و آزادی در مصر است و بازداشت ناعادلانه او پیام روشنی را به سایر فعالان ارسال می‌کند.

وی تاکید کرد که ادامه دستگیری وی بر آمادگی‌ها و روند کنفرانس تغییرات آب و هوای سازمان ملل که امسال در مصر برگزار می‌شود، سایه افکنده است.

در همین زمینه دیده‌بان حقوق بشر از برگزاری کنفرانس آتی سازمان ملل متحد درباره تغییرات آب و هوایی در مصر انتقاد کرد و آن را "پاداش به قدرت سرکوبگر" عبدالفتاح السیسی توصیف کرد.

به گفته سازمان‌های غیردولتی، مصر به دلیل سابقه حقوق بشر خود همواره مورد انتقاد است و به گونه‌ای که این سازمان‌ها تخمین می‌زنند، بیش از ۶۰ هزار فعال سیاسی عقیدتی در مصر زندانی هستند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مصر ، عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر ، انقلاب مصر ، سازمان عفو بین الملل

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مصر عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر انقلاب مصر سازمان عفو بین الملل عفو بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۸۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه عرضه و حمل دارو به‌صورت آزمایشی به مدت ۶ ماه در یکی از استان ها اجرایی خواهد شد، گفت: فعالیت سکوهای اینترنتی تنها در حوزه حمل دارو و با نظارت سازمان غذا و دارو صورت می گیرد.

به گزارش ایسنا، سید حیدر محمدی با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی، اظهارکرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، اظهار کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکوها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌ هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

محمدی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته وی مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،  دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت(سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکوهای اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • انتقاد شدیدالحن از حکم اعدام توماج | کسانی عمدا حیثیت نظام را بر باد می‌دهند؟
  • هنرمند انقلابی در راستای توحید الهی گام برمی دارد
  • چهره برتر هنر انقلاب اسلامی خوزستان معرفی شد
  • چهره برتر سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی خوزستان معرفی شد
  • درخواست برخی فعالان فراری برای بازگشت به ایران
  • فوری | درخواست برخی چهره‌های حامی اغتشاشات برای بازگشت به ایران
  • عکس/ آقای دبیرکل، لطفاً درِ خروجی را نشانشان دهید!
  • فعال مطرح یهودی: ما به یک مهاجرت دسته جمعی از «صهیونیسم» نیاز داریم
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی چهره مطرح ایرانی را از المپیک کنار گذاشت؟