Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل‌متحد گفت که خطر واقعی قحطی‌های متعدد در سال جاری وجود دارد و از وزرای نشست در مورد امنیت‌ غذایی خواست تا گام‌های عملی برای ثبات بازارهای مواد غذایی و کاهش نوسانات قیمت کالاها بردارند.

به گزارش ایسنا، گوترش در نشست برلین گفت: ما با یک بحران بی‌سابقه جهانی گرسنگی مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنگ در اوکراین مشکلاتی مانند اختلالات اقلیمی، همه‌گیری کووید- ۱۹ و بهبودی نابرابر را که سال‌ها در حال شکل‌گیری است، ترکیب کرده است.

بیش از ۴۶۰ هزار نفر در سومالی، یمن و سودان جنوبی در شرایط قحطی تحت طبقه‌بندی مرحله امنیت‌غذایی یکپارچه (IPC)، مقیاسی که توسط آژانس‌های سازمان ملل، نهادهای منطقه‌ای و گروه‌های کمک برای تعیین ناامنی غذایی استفاده می‌شود، به سر می‌برند. این مرحله قبل از اعلام قحطی در یک منطقه است.

بر اساس گزارش IPC، میلیون‌ها نفر در ۳۴ کشور دیگر در آستانه قحطی هستند. گوترش، گرسنگی و قحطی را در قرن بیست و یکم غیرقابل قبول خواند و گفت: خطر واقعی اعلام قحطی‌های متعدد در سال ۲۰۲۲ وجود دارد و سال ۲۰۲۳ می‌تواند حتی بدتر باشد.

گوترش گفت راه حل موثری برای بحران وجود نخواهد داشت، مگر اینکه اوکراین و روسیه که حدود ۲۹ درصد از صادرات جهانی گندم را تولید می‌کنند، راهی برای از سرگیری مناسب تجارت بیابند. حمل و نقل از بنادر اوکراین با تهاجم روسیه به همسایه خود متوقف شده است. مسکو خواهان لغو برخی تحریم‌های غرب برای از سرگیری صادرات غلات و کود است. سازمان ملل و ترکیه در تلاش هستند تا به توافقی دست یابند.

بر اساس گزارش رویترز، گوترش به جزئیات این مذاکرات اشاره نکرد و گفت: بیانیه‌های عمومی می‌تواند مانع موفقیت شود. وی همچنین از وزیران در نشست برلین خواست تا به بحران مالی در کشورهای در حال توسعه رسیدگی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد قحطی امنیت غذایی نوسانات قیمت روسيه اوكراين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۸۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه

بین الملل تابناک: هفتصد و هشتاد و دومین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه

روسیه امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که سامانه‌ پدافند هوایی این کشور ۶ موشک دوربرد موسوم به «اتکمز» ساخت آمریکا و ۲ بمب هوایی هدایت‌شونده «هامر» که اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته پرتاب کرده بود را سرنگون کرده است.

 وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: ۱۰ هواپیمای بدون سرنشین اوکراینی، ۶ فروند موشک تاکتیکی «اتکمز» (ATACMS) ساخت ایالات متحده و ۲ بمب هوایی هدایت‌شونده «هامر» (Hammer) ساخت فرانسه توسط پدافند هوایی روسیه سرنگون شدند.

طبق این گزارش، وزارت دفاع روسیه در بیانیه خود اشاره‌ای نکرده است که این موشک‌ها به سمت کدام مناطق شلیک و در کجا هدف قرار گرفته‌اند.

با این حال، سرگئی آکسیونوف فرماندار منطقه کریمه اعلام کرد که موشک‌های اتکمز بر فراز این شبه جزیره سرنگون شدند.

آکسیونوف در پیام‌رسان «تلگرام» عکسی را منتشر کرده است که مهمات فرعی منفجر نشده موشک‌های اتکمز را نشان می‌دهد.

یک مقام آمریکایی هفته گذشته اعلام کرد که واشنگتن در هفته‌های اخیر مخفیانه موشک‌های دوربرد اتکمز را به عنوان بخشی از بسته کمک نظامی ۳۰۰ میلیون دلاری برای اوکراین که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا آن را تایید کرد، به کی‌یف فرستاده است.

ارسال موشک‌های اتکمز با برد تا ۳۰۰ کیلومتر برای اوکراین، موضوعی بود که ماه‌ها در دولت بایدن مورد بحث قرار گرفته بود.

 

دیگر خبرها

  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • روسیه ۶ موشک «اتکمز» ساخت آمریکا را سرنگون کرد
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه
  • تغییر مجدد معادلات جنگ اوکراین
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • دوگین: اوکراین نباید وجود داشته باشد!
  • «دوگین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟