Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی وضعیت قیمت کالاهای اساسی و اقلام ضروری خانوار در هفته اول تیرماه حاکی از ثبات نسبی قیمت‌ها نسبت به هفته گذشته است.

گزارش‌های میدانی خبرنگار مهر نشان می‌دهد بازار کالاهای اساسی رکود عجیبی را تجربه می‌کند. به طوری که بسیاری از فروشندگان به خبرنگار مهر گفتند قدرت خرید مردم در خیلی از کالاها از جمله برنج، گوشت، مرغ و حتی تخم مرغ کاهش یافته و همین مسئله از جمله دلایل رکود بازار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس کمبودی که طی هفته‌های گذشته در حوزه روغن، ماکارونی و شکر وجود داشت، تا حدود زیادی برطرف شده اما کمبود رب گوجه فرنگی همچنان ادامه دارد و به گفته مغازه داران رب گوجه فرنگی یا پیدا نمی‌شود یا با قیمت‌های بسیار بالاتر از نورم آن عرضه می‌شود.

ردیف

نام کالا

قیمت هر کیلوگرم به تومان

تغییرات قیمتی نسبت به هفته گذشته

۱

مرغ

۴۸ هزار تومان

۸ هزار تومان افزایش

۲

تخم مرغ

هر شانه ریز ۶۰ هزار تومان

شانه درشت ۷۰ هزار تومان

۳

برنج هندی

۳۷ تا ۴۰ هزار تومان

۴

برنج ایرانی

۷۵-۸۵-۱۱۵ هزار تومان

۱۵ هزار تومان افزایش

۵

شکر

۲۷ تا ۲۸ هزار تومان

۶

رب گوجه فرنگی (۸۰۰ گرمی)

۴۵ هزار تومان

۷

روغن سرخ کردنی یک لیتری

۶۲ هزار تومان

۸

روغن پخت و پز یک لیتری

۶۶ هزار تومان

۹

روغن ۵ کیلویی حلب نیمه جامد

۴۰۶ هزار تومان

۱۰

پنیر لیقوان

۲۰۰ تا ۲۳۰ هزار تومان

۱۱

پنیر ۴۰۰ گرمی یواف

۴۰ هزار تومان

۱۲

شیر کم چرب ۱.۵ لیتری

۲۰ هزار تومان

۱۳

شیر پرچرب ۱.۵ لیتری

۲۲ هزار تومان

۱۴

ماست سون ۲.۲ کیلوگرمی پرچرب

۸۰ هزار تومان

۱۵

کره ۱۰۰ گرمی

۲۶ هزار تومان

۱۶

سیب زمینی

۱۵ هزار تومان

۱۷

پیاز

۸ هزار و ۵۰۰ تومان

۱۹

ران و راسته گوسفندی

۱۶۵ هزار تومان

۲ هزار تومان افزایش در هر کیلوگرم

۲۰

ران گوساله

۲۰۰ هزار تومان

حدود ۲۰ هزار تومان کاهش

۲۱

لوبیا قرمز

۴۰ هزار تومان

۲۲

لوبیا چیتی

۶۵ هزار تومان

۲۳

لوبیا سفید

۴۰ هزار تومان

۲۴

نخود

۵۰ هزار تومان

۲۵

عدس

۵۵ هزار تومان

۲۶

ماکارونی

۲۱ تا ۲۴ هزار تومان

کد خبر 5522952 زهرا مهدوی

منبع: مهر

کلیدواژه: کالاهای اساسی جزئیات قیمت کالاهای اساسی رب گوجه فرنگی بورس بانک مرکزی نیروگاه برق وزارت راه و شهرسازی رستم قاسمی مرکز مدیریت راه های کشور سازمان امور مالیاتی صنعت خودروسازی وزارت جهاد کشاورزی قیمت خودرو نهاده های دامی مصرف برق اظهارنامه مالیاتی تردد وسایل نقلیه کالاهای اساسی ۴۰ هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۰۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی وفایی نژاد بعدازظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت آردسازی تصریح کرد: نگاه ویژه نظام به بخش اقتصاد، نشانگر این است که اقتصاد جز مباحث پردغدغه و پرچالش ماست و سعی بر این خواهد بود با استفاده از تمام ابزارهای موجود به سمتی حرکت کنیم که خودباوری و خوداتکایی را به عرصه ظهور برسانیم.

وی همچنین اظهار داشت: در هر زمینه‌ای که دولت با اراده قوی و متعهدانه حضور داشته باشد، بخش خصوصی نیز همراهی و حضوری موفق خواهد داشت.
وفایی نژاد افزود: دولت صرف نظر از همه کاستی‌ها و فشار تحریم‌ها همه تلاش و همیت خود را در جهت پویایی اقتصاد کشور انجام می‌دهد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان اینکه بخشی از کار ما حمایت و پشتیبانی از تولید محصولات کشاورزان است، اظهار داشت: در سال گذشته با همراهی کارخانجات آرد استان بیش از ۱۱۸ هزار تن گندم از کشاورزان مناطق دشت و بالادست استان با شرایط خاص حمایتی خریداری شد، به نحوی که با تدابیر صورت گرفته حمایت مناسب کشاورزان را در بر داشته و با مدیریت صحیح و همراهی کارخانجات آرد استان، کیفیت آرد نیز تضمین شود.

وی افزود: در استان مازندران ۲۱ کارخانه آرد داریم که با بهسازی و نوسازی و توسعه انبارها، سیلو و تجهیزات آزمایشگاهی، تحول و به روزرسانی مناسبی را داشته و برای ارتقای کیفیت تولید آرد سرمایه گذاری می‌کند.

وفایی نژاد تصریح کرد: شیوه نامه درجه بندی کارخانجات در شرف نهایی شدن در کارگروه استان و رفع نواقص و چالش‌ها است و بزودی عملیاتی خواهد شد.
وی تصریح کرد: با راه اندازی سامانه درجه بندی، کارخانجات آرد با ارتقای تجهیزات و بروزرسانی امکانات، امتیاز و رتبه آنها افزایش خواهد یافت.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ تلاش کردیم از انحصار واردات از طریق بنادر جنوبی کاسته شود و فعالیت‌های تجاری به سمت بنادر شمالی سوق داده شود، اظهار داشت: طی سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ کالاهای اساسی گندم و روغن را از طریق بنادر استان مازندران وارد کشور کردیم اما در سال ۱۴۰۲ به دلیل کاهش ضرورت تأمین و دیگر موارد، تأمین کالاهای اساسی از طریق بنادر شمالی کشور متوقف شد.

وی با بیان این مطلب افزود: تمام تلاش دولت در حمایت از تولید کالاهای اساسی و خودکفایی در آن انجام خواهد شد اما به منظور تأمین ذخیره استراتژیک و حفظ امنیت غذایی در کشور، رایزنی‌های لازم انجام شد تا در سال جدید فاز اول گندم خریداری شده از کشورهای حاشیه دریای خزر بزودی از طریق بنادر مازندران وارد کشور شود

کد خبر 6092230

دیگر خبرها

  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۱۲ اردیبشهت ۱۴۰۳
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز دوشنبه دهم اردیبهشت
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟