Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور امروز شنبه (4 تیر) در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی و پژوهشی بین معاونت امور مجلس ریاست جمهوری و مرکز پژوهش های مجلس گفت: با توجه به تاکید رهبر فرزانه انقلاب بر همدلی و هماهنگی‌قوا در گره‌گشایی از مشکلات مردم، همکاری این دو مجموعه می تواند نقش تعیین کننده‌ای در تسهیل و پیشبرد امور دو قوه مجریه و مقننه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: اگر چه در قانون بر تفکیک قوا تاکید شده است اما بدان معنا نیست که  قوا همکاری و ارتباطی با یکدیگر نداشته باشند. بی تردید تعامل سازنده  و همکاری گسترده دولت و مجلس در پیشبرد امور مفید و موثر است.

 معاون پارلمانی رئیس جمهور مرکز پژوهش های مجلس را پشتوانه علمی و فکری نمایندگان مجلس دانست و گفت: در مجموعه دولت نیز معاونت امور مجلس از چنین جایگاهی برخوردار است و در تعامل با وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مختلف نظرات آنها را جمع بندی و در دولت منعکس می کند.

 حسینی افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه قرار است کمیته مشترکی به طور مرتب امور مربوط به دو قوه را رصد و پیشنهاد و راهکارهای لازم را برای بهبود امور ارائه دهد.

معاون رئیس‌جمهور، گفت: این تفاهمنامه در ۱۲ بند تدوین شده است و در آن وظایف و مسئولیت ها به طور شفاف بیان شده و البته اگر به موارد جدید و یا تکمیل و تصحیح نیاز باشد این امکان پیش‌بینی شده است.

حسینی با بیان‌اینکه در طی چهار دهه گذشته بخشی از قوانین اجرایی نشده است، افزود: علت اصلی این موضوع آن است که پیش از تصویب قوانین کار تحقیقاتی و پژوهشی لازم درباره آنها انجام نشده است و امروز لازم است از تجربیات چهار دهه گذشته استفاده کنیم تا اشتباهات و کاستی‌های گذشته تکرار نشود.

وی خاطرنشان کرد: جنبه اجرایی در دولت قوی تر است و در مرکز پژوهش ها مباحث نظری و پژوهشی غلبه دارد و چنانچه این دو مجموعه در کنار هم قرار بگیرند، قوانین و مقررات بهتر و جامع تر خواهد بود.

معاون رئیس‌جمهور گفت: دولت سند تحول را در ۳۷ موضوع تدوین کرده که برای اجرای بخش‌هایی از آن نیاز به مصوبات مجلس شورای اسلامی است و این دولت بر خلاف برخی رویکردهای گذشته از مصوبات مجلس استقبال کرده و آنرا الزام آور می داند.

حسینی با تاکید بر ضرورت تقدم لایحه بر طرح و تاکید رهبر معظم انقلاب در این باره اظهار داشت: دولت لوایح متعددی را در موضوعات مختلف از جمله تقسیمات کشوری و لایحه جامع انتخابات در دستور کار قرار دارد که آنها را در فرصت های مناسب به مجلس تقدیم خواهد کرد، ضمن اینکه چنانچه  موضوعات در قالب لایحه به مجلس تقدیم شود شورای نگهبان هم اشکال ماده  ۷۵ به آن نمی گیرد و امور سریعتر و با کارشناسی بالاتری انجام خواهد گرفت.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: ترجیح ما بر لایحه محوری است و معتقدیم معاونت پارلمانی ریاست جمهوری بعنوان محور اصلی تعامل و هماهنگی بین دولت و مجلس می‌تواند نقش مهم و موثری در تقویت روابط دو قوه داشته باشد.

بنا بر این گزارش، معاون امور مجلس ریاست‌جمهوری و رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی را  با هدف همگرایی، تعمیق و تسهیل روابط و همکاری های قوه مجریه و مقننه و ارایه طرح ها و لوایح جامع و قوی، امضا کردند.

همکاری مشترک در تهیه و تدوین طرح ها و لوایح، ایجاد و تقویت هماهنگی و هم افزایی، تبادل اطلاعات، مستندات و ظرفیت ها، برگزاری مشترک رویدادهای علمی و تخصصی از جمله محورهای اصلی این تفاهم‌نامه است که در ۱۲ بند و برای مدت سه سال تنظیم شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تقسیمات کشوری قانون جامع انتخابات حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور مرکز پژوهش های مجلس مجلس دولت لایحه مرکز پژوهش های مجلس مرکز پژوهش ها رئیس جمهور تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۰۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: امروز تمام اتفاقات منطقه بی‌ارتباط به مسئله خلیج فارس نیست و جنگ‌افروزی و تلاش دشمنان دشمنان برای سلطه بر این منطقه مهم است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سیدمحمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور در آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی خلیج فارس اظهار داشت: از دولت دهم تاکنون به این جشنواره تعلق خاطر دارم و دوست دارم در این محفل گرم و صمیمی حضور داشته باشم. 

وی افزود: درباره بحث خلیج فارس نظریه پردازان از ایام قدیم به علت منابع انرژی به این منطقه هارت لند می گفتند و باور داشتند تسلط بر این منطقه یعنی فرمانروایی بر جهان و بر همین مبنا در سده های گذشته پرتغالی ها و در عصر کنونی آمریکایی ها در این منطقه حضور دارند. 

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: امروز تمام اتفاقات منطقه بی‌ارتباط به مسئله خلیج فارس نیست و جنگ‌افروزی و تلاش دشمنان دشمنان برای سلطه بر این منطقه مهم است. 

وی با اشاره به چند سند تاریخی در ارتباط با نام خلیج فارس و تعلق این خلیج به ایرانیان اظهار داشت: یک محقق غربی به نام ژان ژاک پرینی در کتاب خود اعتراف کرده که ملل و طوایف مختلفی بر خلیج فارس استیلا یافتند و فرمانروایی کردند و روزگارشان سپری شد و منقرض شدند اما تنها ایرانی ها هستند که با هوش و درایت خود از این میراثشان نگهداری کرده و می کنند. 

حسینی با اشاره به فرهنگ 8 هزار ساله خلیج فارس گفت: پرتغالی ها 117 سال بر این منطقه تسلط داشتند اما امام قلی خان با یارانش توانستند این استعمارگران را از منطقه اخراج کنند بر همین مبنا روز 10 اردیبهشت در شورای عالی فرهنگی به نام روز خلیج فارس نامگذاری شد. 

وی با اشاره به لزوم شناخت و صیانت از تاریخ و هویت ملی تاکید کرد: استکبار در هر کجا ورود کرد به دنبال تغییر زبان و فرهنگ آن منطقه بود اما ملت ایران در تمام دوره ها از هویت ایرانی خود دفاع کردند و استکبار ستیزی خود را نشان دادند. 

معاون امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به پیشینه راه‌اندازی جشنواره خلیج فارس گفت: در دولت دهم این جشنواره با محوریت بندرعباس با نگاهی بین المللی ایجاد شد و امید داریم پس از فراز و نشیب های برگزاری این جشنواره ابعاد جهانی پیدا کند و ایرانی ها در سراسر جهان با آن ارتباط برقرار کنند. 

وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریا پایه از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: برای اجرایی شدن این سیاست‌ها، دولت و سایر قوا باید در کنار هم باشند و اقدامات عملی برای بهره وری کامل از ظرفیت ساحل و دریا انجام دهند و توسعه کشور را در سواحل خلیج فارس رقم بزنند. 

وی افزود: استان هرمزگان هم برنامه‌های خود را در مورد اجرای این سیاست‌ها به تهران ارسال کند تا با جمع بندی و بررسی و کار کارشناسی در نهایت بتوان از این مزیت خدادادی بهره لازم را برد. 

انتهای پیام/864

دیگر خبرها

  • جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است | در دکترین ما سلاح هسته‌ای وجود ندارد
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است/ در دکترین ما دسترسی به سلاح هسته ای وجود ندارد
  • تحقق ۱۲۹ مصوبه از سفر اول دولت سیزدهم به خراسان رضوی
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • تعطیلی پنجشنبه‌ یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • (ویدئو) تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود