Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم رضایی در گزارشی در فضای مجازی با اشاره به پیگیری‌های هفته گذشته خود بیان کرد: از ابتدای هفته درگیر پرونده تخلف و فساد یکی از پتروشیمی‌ها بودم، حیرت کردم از اینکه نسبت به بیت‌المال و اموال ملت ایران اینقدر کوتاهی صورت گرفته است.

وی افزود: از حقوق‌های چند صد میلیونی گرفته تا بذل و بخشش چند هزار میلیاردی به بیگانگان در پرونده موجود بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دوستانی که پیگیر بودند قول دادم که از همه ظرفیت‌های موجود برای مقابله با عاملان فساد و بازگرداندن وجوه از دست رفته به بیت‌المال استفاده کنم. تماس‌هایی از نقاط مختلف دشتستان در ارتباط با مشکل آب داشتم، به همه قول دادم در دیدار آینده با وزیر نیرو پیگیری کنم.

نماینده مردم دشتستان گفت: روز یکشنبه هماهنگی‌هایی با وزارتخانه‌های نیرو، بهداشت و راه که راه حل غالب مشکلات دشتستان و استان در این دستگاه‌هاست داشتم، از معاون فراجا در مورد برگزاری آزمون رانندگی در مراکز بخش‌ها پیگیری کردم، قبلاً با سردار اشتری در این باره صحبت کرده بودم، لغو برگزاری آزمون در بخش‌ها مشکلاتی را به وجود آورده که امیدواریم اصلاح شود، با تعدادی از دهیاران در ارتباط با مشکلات روستاها تماس داشتم.
در صحن مجلس طرح اصلاح قانون تشکیلات دیوان عدالت اداری بررسی و مصوب شد که حکم دیوان عدالت در مورد دانشگاه آزاد هم جاری باشد.

رضایی ادامه داد: فشار زیادی برای عدم تصویب این بند آمد اما مجلس تسلیم نشد، استدلال هم این بود که چون دانشگاه آزاد با هزینه و اموال مردم و دولت ساخته شده و شخصی هم نیست لذا باید تحت حکمیت دیوان قرار گیرد.

وی گفت: سوال از وزیر نفت در مورد اجرای ماده ۴۷ برنامه ششم توسعه و بکارگیری نیروهای بومی استان در صنایع نفت و گاز را به امضای بیش از ۳۰ نماینده مجلس تقدیم هیأت رئیسه مجلس کردم. فرایند استخدام‌های اخیر بر خلاف قانون و به ضرر نیروهای بومی است، از معاون وزیر اقتصاد در مورد مالیات گزاف از اصناف سوال کردم و گفتم که اصناف شاکی‌اند و توان پرداخت چنین مالیات‌های نجومی را ندارند، پاسخی نداشت!

رضایی گفت: ظهر تعدادی از کنکوری‌ها آمدند و درخواست احقاق حقوق‌شان را داشتند، از کمیسیون آموزش و رئیس آن پیگیری کردم، گفتند دارد حل می‌شود، در تماس با سازمان انتقال خون خواستار کمک به مرکز دشتستان و تجهیز آن شدم، کمبودهای بسیاری دارد، قول مساعد دادند که امسال کمک کنند؛ همچنین در گفتگو با رئیس سازمان نوسازی مدارس پیگیر عملی شدن قول کمک پارسال این سازمان به مدارس دشتستان شدم.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در کمیسیون امنیت ملی لایحه اصلاح حمل و بکارگیری سلاح مطرح بود و در کمیسیون اصل نود گزارش کمیسیون در مورد تعاون روستایی بررسی شد. بعد از ظهر مطلع شدم که در حادثه کارخانه سیمان دشتستان تعدادی از کارگران دچار سوختگی شدند، در تماس با رئیس دانشگاه علوم پزشکی آخرین وضعیت ایشان را جویا شدم، گفتند که به شیراز اعزام شده‌اند.

پیگیری بودجه پروژه‌های نیمه‌تمام دشتستان

وی اضافه کرد: عصر به همراه مجمع نمایندگان استان با آیت‌الله صفایی در تهران جلسه داشتیم. مسائل استان بررسی و تاکید شد که از فرصت کنونی برای توسعه استان حداکثر استفاده شود، ایشان پیگیری‌های جامعی در پایتخت در مورد توسعه استان داشتند. دقایقی هم با حاج‌آقا حاج‌علی‌اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ملاقات کردیم.

رضایی ابراز داشت: شب جلسه‌ای با یکی از فعالان حوزه دور زدن و خنثی‌سازی تحریم‌ها داشتم، کارهای ارزشمندی انجام داده بودند، مسائل مختلف را بررسی کردیم. روز دوشنبه به همراه فرماندار دشتستان ابتدا در جلسه با قائم مقام بنیاد مسکن اهم مطالبات دشتستان از جمله بازنگری در طرح هادی، قیر رایگان برای روستاها، تعهدات بنیاد در روستاهای قراول‌خانه، بویری، تنگ زرد، خون و راهدار و نیز شهر وحدتیه را پیگیری کردیم. مبتنی بر آمار خود بنیاد تاکید کردم که دشتستان نیازمند توجه ویژه است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در جلسه‌ای در سازمان برنامه و بودجه، بودجه پروژه‌های نیمه‌تمام دشتستان از جمله بیمارستان، سد و راه و کشاورزی را بررسی و پیگیری کردیم، سپس به قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) سپاه رفتیم و با فرمانده آن و مدیرعامل هلدینگ نیرو قرارگاه مسائل و مشکلات سد دالکی را بررسی کردیم، علیرغم مطالبات هنگفت قرارگاه از دولت، همچنان با همه توان پای کار است. طبق گزارش مدیرعامل هلدینگ نیرو هم‌اکنون حدود ۴۰۰ نیرو و ۱۴۰ ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین در پروژه فعال است، خواسته ما هم ادامه کار با همان سرعت و کیفیت قبل بود که فرمانده قرارگاه قول مساعد داد.

وی به جلسه خود با وزیر بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: عصر در جلسه با وزیر بهداشت مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان دشتستان از جمله تکمیل بیمارستان ۱۷ شهریور و کلینیک تخصصی برازجان، پروژه‌های کلمه و آبپخش، تجهیز مرکز سعدآباد و ارم، مجوز بیمارستان شبانکاره، مشکلات بیمارستان شهید گنجی، حقوق معوقه کارکنان و… را پیگیری کردیم، وزیر بهداشت دستوراتی دادند، بلافاصله به دفتر معاون توسعه وزیر بهداشت رفتیم و مشکلات مالی پروژه‌ها را برشمردیم. قول‌های خوبی دادند.

نشست با معاون رئیس‌جمهور

رضایی به نشست خود با معاون اجرایی رئیس‌جمهور اشاره کرد و گفت: شب با معاون اجرایی رئیس‌جمهور جلسه پیگیری مصوبات سفر استانی دولت را داشتیم. چهار خواسته اصلی ما بیمارستان، سد دالکی و دهرود و راه نمازگاه- ارم- بوشکان بود. از احتمال سفر مجدد رئیس‌جمهور و دولت به استان تا آخر امسال خبر دادند.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: روز سه‌شنبه لابی‌های زیادی برای انتخابات هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی شکل گرفته بود و بخش زیادی از وقتم صرف پاسخ به کاندیداهای محترم شد.

وی گفت: در صحن مجلس سوال دو تن از نمایندگان از وزیر بهداشت درباره برنامه وزارتخانه در مورد توزیع عادلانه فرصت‌ها و منابع و اجرایی نشدن مصوبه تبصره ۱۷ بودجه ۱۴۰۰ در موضوع یارانه درمان ناباروری مطرح شد که هر دو مورد به رضایت نمایندگان سئوال‌کننده منتهی شد. همچنین گزارش کمیسیون بهداشت در مورد عملکرد دستگاه‌ها در پوشش بیمه همگانی و حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج قرائت شد.

رضایی افزود: اگرچه پوشش بیمه همگانی در این سال‌ها نسبتاً موفق بوده اما سهم مردم در پرداخت هزینه‌های درمانی وضعیت مناسبی نداشته است. طبق قانون برنامه ششم قرار بوده سهم مردم در خدمات بیمه ۲۵ درصد و سهم دولت و بیمه‌ها ۷۵ درصد برسد اما طبق آخرین آمارها سهم مردم ۶۰ درصد و سهم دولت و بیمه‌ها حدود ۴۰ درصد است.

این نماینده مجلس بیان داشت: نظام سلامت کشور در سال‌های اخیر در تخصیص و هزینه اعتبارات برای حوزه سلامت ناکارآمد بوده و این بدان معناست که همان مقدار منابعی که دولت به حوزه سلامت اختصاص داده، منجر به کاهش پرداختی از جیب مردم نشده است. ضمن اینکه یک درصد مالیات ارزش افزوده متعلق به حوزه درمان است اما سازمان برنامه سهم درمان را پرداخت نمی‌کند.

رضایی به دیگر پیگیری‌های خود درباره مشکلات حوزه انتخابیه خود پرداخت و گفت: در حاشیه جلسه مجلس از معاون وزیر نفت بخاطر کوتاهی شرکت مناطق نفت‌خیز در حق مردم وحدتیه و محیط پیرامون نفت نرگسی گلایه کردم، قرار شد که از آن‌ها پیگیری کند.

پیگیری مشکلات دشتستان در دیدار با وزیر نیرو

وی ادامه داد: عصر به همراه فرماندار دشتستان به وزارت نیرو رفتیم و در جلسه با وزیر نیرو مسائل و مشکلات متعدد دشتستان در حوزه آب و برق را تشریح و مطالبات را مطرح کردیم. سدهای دالکی و دهرود و عنبری و تنگ خون، نوسازی شبکه، خط انتقال آب ارغون و ارم، آب بها، مخزن دالکی و برازجان، تکمیل پروژه‌های آبرسانی و آب‌شیرین کن، آب و برق گیسکان، استقلال برق استان و… در جلسه مطرح شد و آقای محرابیان دستورات خوبی دادند که در صورت اجرا، تحول بزرگی در مسئله آب دشتستان به وجود خواهد آورد.

رضایی گفت: روز چهارشنبه در صحن علنی طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی و نیز طرح بکارگیری و ساماندهی کارکنان دستگاه‌های اجرایی بررسی شد و کلیت اولی و اولویت دومی تصویب شد. مسئله افزایش اجاره بها، مستأجران را رنج می‌دهد به طوری که اکثر حقوق آن‌ها صرف اجاره می‌شود. نیروهای قراردادی و پیمانکاری دولت هم سال‌هاست که منتظر اقدام و حل مشکل‌شان هستند و علیرغم اینکه بعضاً بیشتر از رسمی‌ها کار می‌کنند اما دریافتی کمتری دارند و از امنیت شغلی هم برخوردار نیستند. مجلس اراده کرده که مشکل ایشان را حل کند، ان‌شاءالله که دولت هم همراهی کند.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی موضوع نوسازی شبکه آب شبانکاره و مسائل حوزه درمان دشتستان و برخی موارد دیگر را از دیگر موارد پیگیری‌های خود عنوان کرد.

کد خبر 5522984

منبع: مهر

کلیدواژه: ابراهیم رضایی دشتستان نماینده دشتستان در مجلس بوشهر فساد مالی پتروشیمی پارس جنوبی بوشهر سازمان تبلیغات اسلامی خطبه های نماز جمعه کرمانشاه خراسان رضوی اردبیل آمار کرونا هفته قوه قضاییه قوه قضاییه سنندج سفر استانی مشهد بیرجند نماینده مردم دشتستان مجلس شورای اسلامی وزیر بهداشت رئیس جمهور پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۰۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه سال انتظار برای ارشاد مدیران

اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

به گزارش هم میهن، ابراهیم رئیسی، از ریاست قوه‌قضائیه به ریاست‌جمهوری (حوزه اجرایی کشور) آمد. از جمله مهمترین موضوعات در مناظرات انتخابات مبارزه با فساد بود که موجب بحث‎هایی بین عبدالناصر همتی و ابراهیم رئیسی شد. همان زمانی که تازه چندی از طرح و شروع بررسی پرونده اکبر طبری، از معاونان سابق رئیس قوه قضائیه گذشته بود و ابراهیم رئیسی در قامت رئیس قوه قضائیه آن را به‌عنوان برگ برنده‌ای در مقابله با فساد در اختیار داشت.

در همین اثنا او درباره گشت ارشاد به صراحت اعلام کرد: «ما معتقدیم فضای مجازی بهترین بستر است برای نظارت مردم بر دولتمردان. ما این کار را در دادگستری اجرا کردیم. نه که بعدها خواهیم کرد بلکه در حال حاضر به آن عمل می‌شود. چرا برخوردهایی می‌شود؟ ما گشت ارشاد خواهیم داشت برای مدیران؛ «الناس علی دین ملوکهم» اگر دولتمردان خوب عمل کنند مردم خوب هستند. »

البته رئیسی چندی بعد اعلام کرد که «گشت ارشاد مدیران زیر نظر بازرسی ریاست‌جمهوری تشکیل شد و به دستگاه‌های مختلف سرکشی می‌شود.» در این بین خبرگزاری فارس در گزارشی در حمایت از عملکرد دولت در این زمینه نوشته بود: «نگاهی به تصمیمات مدیران ارشد دولتی نشان می‌دهد در سه ماه گذشته، ۲۰ مدیر دولتی پس از ارزیابی عملکردشان از مجموعه دولت کنار گذاشته شدند. این تغییرات در سطح بالای مدیریتی دولت هم صورت گرفته است؛ که از آن میان می‌توان به پذیرش استعفای عبدالملکی وزیر سابق کار، یوسف نوری، وزیر سابق آموزش و پرورش و برکناری سیدجواد ساداتی‌نژاد، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲).»

در آذرماه سال گذشته هم رئیسی در یکی از جلسات هیئت‌دولت گفته بود: «دولت مردمی با عزمی که برای مقابله با هرگونه فساد دارد، در دوسال گذشته محور شناسایی، رسیدگی و برخورد با گلوگاه‌های فسادزا بوده و برخی از پرونده‌های فساد را نیز به دستگاه قضایی ارجاع داده و حال انتظار عمومی از قوه قضائیه رسیدگی به این پرونده‌هاست.»

حالا پس از ۳ سال از آن وعده و با وجود این اظهارنظرها هم محدودیت‌های فضای مجازی که رئیسی آن را بستری برای نظارت مردم بر دولتمردان عنوان کرده بود، به ستوه آورده و هم آن گشت ارشادی که از آن سخن گفته‌اند و آن تلاش برای مقابله با فساد که رئیسی ادعا کرده بود هم افکار عمومی را پاسخگو نبوده و «بوی بهبود ز اوضاع جهان (بخوانید مملکت در مسئله فساد)» شنیده نمی‎شود.

هرچند دولت سیزدهم برکناری چند مدیر رده میانی را به‌عنوان گشت ارشاد مسئولان به خورد رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی داد، اما فسادهای بزرگ مانند تخلف ۹۲ هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه، فساد ۳/۷میلیارد دلاری چای دبش و در آخر نیز تخلف مالی ۱۰۰۰ میلیارد تومانی کاظم صدیقی و پسرانش که گویا در برخورد مومنانه با آن کسی دنبال شفاف‌سازی و اقناع افکار عمومی نرفت.

در چنین شرایطی و در سال آخر دولت موضوع عملکرد دولت در حوزه مقابله با فساد و گشت ارشاد مدیران که وعده‌ای از وعده‌های آن بود نیز گاهی در میانه مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم به‌عنوان یک مطالبه مطرح می‎شود.

چنانچه معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار روز سوم اردیبهشت در صحن علنی مجلس هم به این موضوع به عنوان یک مطالبه اشاره کرده است.

حالا این سوالات باقی است که اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

دیگر خبرها

  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس پیگیری می‌شود
  • استقلال، امیدوار به بخشش حسینی در استیناف
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است
  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی