Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از روابط‌عمومی پارک فناوری پردیس، شرکت فونداسیون پیچی پای از دو سال پیش با حضور در کارخانه نوآوری آزادی توانسته است با واردات این فناوری به کشور به فعالیت بپردازد. فونداسیون پیچی پای جهت اجرای سازه های مختلف طراحی، تولید و قابل اجراست، این روش سریع، ساده، دوستدار طبیعت، مقرون به صرفه و جایگزین مناسبی برای فونداسیون های بتنی می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهنام بیدار مدیرعامل این شرکت گفت: در دنیا این فناوری به نام Helical pile مطرح است و کشورهایی مانند آمریکا و آلمان دستورالعمل ها و آیین نامه های خاصی برای این نوع فونداسیون دارند و سالهاست در این زمینه فعالیت دارند.
وی افزود: این فونداسیون به شکل پیچی و تشکیل شده از فولاد و با روکش گالوانیزه است و کاربری های مختلفی در حوزه های ساختمان، ویلاسازی، گلخانه ها و هم چنین در ساخت لوازم تولید انرژی مانند پنل های خورشیدی، دکلهای انتقال برق و... دارد.
بیدار ادامه داد: در حال حضار ۵ نفر نیروی اصلی و بین ۱۰ تا ۱۵ نفر نیروی اجرایی با این شرکت دانش بنیان همکاری دارند. مدیرعامل شرکت پای از عرضه تجاری سه محصول برای ۱۲ کاربری مختلف خبر داد و افزود این محصولات در ساخت و سازها و هر نوع سازه ای که نیاز به فونداسیون دارد استفاده می شود.
بیدار با اشاره به حضور این شرکت دانش بینان در کارخانه نوآوری آزادی گفت: استفاده از منابع مالی ارائه شده در کارخانه از یکسو و کارگاه های موجود در کارخانه از سویی دیگر در رشد و تقویت این استارتاپ نقش موثری داشته است. هم چنین متخصصان کارخانه نوآوری آزادی در رشد و راهنمایی این شرکت نقش داشته اند.
وی در پایان با تأکید بر اهمیت بومی سازی این فناوری و مقرون به صرفه بودن آن در مقایسه با نمونه های مشابه گفت: دستگاه های اجرایی به عنوان مهمترین بازار مصرف این نوع فونداسیون باید با به روز آوری مقررات و دستورالعمل های خود راه را برای حمایت از شرکت های دانش بنیان هموار سازند تا ضمن حمایت از این شرکت ها، از خروج ارز نیز جلوگیری شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری فونداسیون کارخانه کارخانه نوآوری آزادی خبرخوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۰۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود