Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون صنایع حمل و نقل وزیر صمت با بیان اینکه پارسال ۳۴ هزار میلیارد تومان حبس نقدینگی در خودروسازی داشتیم، گفت: با توجه به تفاوت قیمت تمام شده و فروش، نقدینگی خودروساز کاهش می‌یابد بنابراین اصلاح روند قیمت‌گذاری باید اتفاق افتد.

‌به گزارش ایران اکونومیست منوچهر منطقی امروز در نشست خبری اظهار کرد: ساماندهی تولید، عرضه، تحول ساختاری و حرکت به سمت پیشران‌ها، نقشه راه در صنعت خودرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون صنایع حمل و نقل وزیر صمت بیان داشت:  سال گذشته ۲۱۳ هزار خودرو تولید اما ۴۳ هزار دستگاه عرضه شد. یعنی ۱۷۰ هزار خودرو نسبت به آنچه ادعا کردیم کمتر عرضه کردیم بنابراین در صورتی که میانگین قیمت ۱۷۰ هزار خودروی عرضه نشده را ۲۰۰ میلیون تومان در نظر بگیریم به معنای آن است که ۳۴ هزار میلیارد تومان حبس نقدینگی در خودروسازی داشتیم.

وی با بیان اینکه باید هر چه خودرو داریم عرضه کنیم، گفت: الان عبور مستقیم خودرو تقریباً ۱۰۰ درصد شده است که هم درآمد خودروساز بالا می‌رود و هم به نیاز بازار پاسخ داده می‌شود و هم کیفیت تولید خودرو ارتقا می‌یابد.

منطقی بیان داشت: با توجه به تفاوت قیمت تمام شده و فروش، نقدینگی خودروساز کاهش می‌یابد بنابراین ‌ اصلاح روند قیمت‌گذاری باید اتفاق افتد، ضمن اینکه هم‌افزایی نیز باید عملیاتی شود.

معاون صنایع حمل و نقل وزیر صمت افزود: اولین بحث در هم‌افزایی، هم‌افزایی در پلتفرم‌ها است در حال حاضر خودروهای متعدد با تیراژ کم و خدمات پس از فروش بسیار آشفته و  غیرقابل قبول داریم. در حال حاضر ۴ پلتفرم با ارزش داریم که به روز هستند و در دهه‌های مختلف درآمدی توزیع شده‌اند.

وی ادامه داد:‌ ادبیات خودروسازی ایران برای ۲۵ سال پیش است‌ در حالی که باید خودروی باارزش و قیمت مناسب عرضه شود که در این باره خودروسازان دو محصول برقی و بنزینی عرضه خواهند کرد.

منطقی اظهار داشت: در جایی هم که نتوانیم بازار را با خودروی داخلی تأمین کنیم واردات را انجام خواهیم داد.

معاون صنایع حمل و نقل وزیر صمت با تأکید بر دانش‌بنیان کردن صنعت خودرو، گفت: چهار رویکرد جریان‌ساز در آینده صنعت خودرو شامل برقی‌سازی خودروهای خودران،  صورت‌های نوین حمل و نقل و اتصال پذیری خودرو است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معاون صنایع حمل و نقل وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۰۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • عرضه خودروهای برقی آغاز شد
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • رشد۵برابری معاملات بورس انرژی در اجرای طرح اصلاح نقدینگی صنعت برق
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار / ریزش سنگین پژو پارس