Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در مورد ادامه مذاکرات احیای برجام در وین، گفت: طبق گزارش های که از وزارت خارجه دریافت کردیم مسیر گفت وگوهای مذاکراتی همچنان باقی است و روند در حال انجام است هرچند سرعت قابل قبولی ندارد که این مسئله هم به مواضع طرف آمریکایی برمی گردد که هنوز آمادگی رفع تحریم های مورد نظر جمهوری اسلامی ایران را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوالفضل عمویی در گفت وگو با عصر ایران در مورد تاثیرات صدور قطعنامه آژانس بین المللی انرژی اتمی بر مذاکرات گفت: موضوع همکاری های ایران و آژانس از موضوع مذاکرات وین جداست هرچند اثرات غیرمستقیم برهم دارند.

وی افزود: یکی از عوامل پایدار بودن یک توافق این است که روند همکاری های ایران و آژانس عادی شود اگر این روند عادی نشود ممکن است در آینده هر توافقی را به چالش بکشد به همین دلیل است که جمهوری اسلامی ایران اصرار دارد که پیش از توافق، روند همکاری های ایران و آژانس و مسائل باقی مانده حل و فصل شود.

وی ادامه داد: قطعنامه یک حرکت سیاسی بود گزارش دبیرکل را هم نپذیرفتیم به این دلیل که از دید ما دارای سوگیری بود و مطالب مدنظر ایران در آن نادیده گرفته شده بود.

عمویی در مورد اینکه آیا محدودیت های برای رفت و آمدهای گروسی به ایران اعمال می شود گفت: هنوز صحبتی در این زمینه نشده است

نماینده مردم تهران در مجلس در مورد زمان از سرگیری مذاکرات گفت: زمان بندی خاصی نداریم آنقدر که مطلع هستیم در گفت وگوهای امیر عبداللهیان و طرف وی در اتحادیه اروپا صحبت های شده است در مورد آمادگی ایران برای از سرگیری مذاکرات نیز صحبت شده است. اروپایی ها هم تمایل دارند که این مذاکرات از سر گرفته شود اما این زمان بندی دقیق به طرف آمریکایی برمی گردد.

وی تاکید کرد: از دید ما طرف آمریکایی دچار مشکلات داخلی جدی است و آمادگی لازم برای حضور در مذاکرات جدی را ندارد آنها هنوز در مورد اینکه برای بازگشت به توافق آماده هستند و چه دسته تحریم ها را رفع کنند نتوانستند به اجماع برسند. در واقع آمریکایی ها جسارت لازم برای اینکه بتوانند از تحریم ها دوره ترامپ عبور کنند را ندارند.

عمویی همچنین در مورد اخباری در هفته گذشته مبنی بر استعفای باقری گفت: این مسئله تکذیب شد و پایه ای نداشت. تا آنجایی که ما مطلع هستیم مسئولیت مذاکرات و انجام آن با وزارت خارجه است و مجری این دستورالعمل معاون سیاسی وزیر امور خارجه است.

تماشاخانه ببینید| مقاومت باورنکردنی شورلت «تاهو» در مقابل اسقاط شدن ببینید| اتفاق عجیب در جنگ اوکراین: موشک روسی برگشت و لانچر خود را منهدم ورد فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: همکاری های ایران و آژانس تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۱۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش صادرات نفت ایران در سال میلادی گذشته، گفت: سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی و همچنین فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک از جمله استراتژی‌های مهم دولت سیزدهم برای رشد صادرات نفت خام بود.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز-سعید ترکاشوند؛ «جعفر قادری» عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی ایران در سال میلادی گذشته اظهار کرد: دو حامل انرژی نفت و گاز سهم زیادی در تحقق این دستاورد مهم داشته‌اند. در حال حاضر علی‌رغم تحریم‌ها، دولت سیزدهم در زمینه تولید و صادرات نفت و گاز هیچ محدودیتی ندارد؛ در حقیقت این دولت توانسته تحریم‌ها را خنثی کند.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اقتدار نظامی ایران در عملیات وعده صادق، گفت: این موضوع یک اتفاق بسیار مهم بود که توانست به ما در صادرات بیشتر و در عین حال آسان‌تر نفت کمک کند. بعد از آن عملیات، حرکت نفت‌کش‌های ایرانی در آب‌های آزاد و در نهایت فروش نفت ایران بهتر شد.


وی افزود:تحقق رشد اقتصادی در طول سه الی چهار سال آینده شرایطی را برای ما مهیا خواهد کرد که بتوانیم عقب‌ماندگی‌های دهه ۹۰ را به سرعت جبران کنیم.


قادری با اشاره به سیاست دولت سیزدهم مبنی بر سهامداری در فراسرزمینی گفت: این تصمیم از جمله سیاست‌های درستی بود که وزارت نفت به اجرا گذاشت. این استراتژی به ایران اجازه می‌دهد که با بازارسازی برای فروش نفت خام، بازار مطمئنی را در این زمینه برای خود مهیا سازد.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطر نشان کرد: تبدیل نفت خام به فرآورده برای اقتصاد کشور مزیت‌های فراوانی دارد، زیرا این قبیل محصولات از ویژگی صادرات آسان و همچنین تحریم پذیری کمتری برخوردار هستند. در شرایط تحریمی سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی در ازای عرضه نفت و صدور خدمات فنی و مهندسی یک ایده بسیار خوبی است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک هم ایده مثبت دیگری است که توسط وزارت نفت پیگیری شد. این واحد‌های کوچک نسبت به پالایشگاه‌های بزرگ‌تر کمتر در معرض تحریم‌ها قرار دارند؛ لذا، استفاده از این فرصت می‌تواند نقش موثری در صادرات نفت ایران داشته باشد، سیاست که امروز باعث رکوردشکنی دولت سیزدهم در صادرات نفت خام شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت ، گاز ، نفت خام ، پالایشگاه ، پالایشگاه فرا سرزمینی ، وزارت نفت ، افزایش صادرات نفت ، پالایشگاه های کوچک ، جعفر قادری لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9n

دیگر خبرها

  • محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی
  • مذاکرات نظامی مغرب و ناتو
  • ۲۲ سال حبس برای عامل اطلاعاتی آمریکا به جرم فروش اسناد محرمانه
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • کمیسیون اروپا ممکن است تیک‌تاک را فیلتر کند
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • موگویی: وزارت خارجه هنوز اسناد پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است/ باقری‌کنی: ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت می‌خواهد
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت