Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@16:44:05 GMT

جزئیات پذیرش حوزه علمیه لواسان

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۲۱۶۰۹

جزئیات پذیرش حوزه علمیه لواسان

حجت الاسلام معزی با اشاره به تلاش‌های مدرسه علمیه امام حسن مجتبی(ع) لواسان در تربیت طلبه تراز انقلاب اسلامی، گفت: همواره سعی کردیم بر مبنای نگاه مدبرانه مقام معظم رهبری یعنی تحصیل، تهذیب، ورزش، در جهت رشد علمی، تهذیبی، اخلاقی و نشاط روحی طلاب برنامه ریزی کرده و اهداف متعالی حوزه را تحقق بخشیم.

به گزارش ایسنا،حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین معزی، مدیر مدرسه علمیه امام حسن مجتبی(ع) لواسان، در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه حوزه‌های علمیه خادمان دین هستند، اظهار داشت: روحانیت و حوزه‌های علمیه باید راه تعالی مردم را در جامعه دینی هموار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تلاش‌های مدرسه علمیه امام حسن مجتبی(ع) لواسان در تربیت طلبه تراز انقلاب اسلامی، گفت: همواره سعی کردیم بر مبنای نگاه مدبرانه مقام معظم رهبری یعنی تحصیل، تهذیب، ورزش، در جهت رشد علمی، تهذیبی، اخلاقی و نشاط روحی طلاب برنامه ریزی کرده و اهداف متعالی حوزه را تحقق بخشیم.

حجت الاسلام معزی در ادامه با اشاره به پیشینه شهرستان لواسانات در پرورش علما و مجتهدان برجسته و فرهیخته، اظهار کرد: طی ۲ قرن گذشته علمای بزرگی از منطقه لواسانات در حوزه های تهران، نجف، قم و... تربیت شدند که در مکتب حوزوی تهران تاثیرگذار بوده اند.

وی با بیان اینکه مدرسه علمیه لواسان از سال ۱۳۶۸ فعالیت آموزشی خود را شروع کرد، گفت: از ابتدای فعالیت این مدرسه علمیه تاکنون، بیش از ۲ هزار نفر در این مدرسه علمیه حضور یافتند و از برکات معنوی و علمی این مدرسه علمیه بهرمند شده اند.

مدیر مدرسه علمیه امام حسن مجتبی(ع) لواسان با اشاره به شرایط پذیرش طلاب در سال تحصیلی جدید در این مدرسه علمیه، ابراز داشت: همه متقاضیان دارای مدرک دیپلم که واجد شرایط باشند و همچنین سایر طلابی که علاقمند به ادامه تحصیل در این مدرسه علمیه هستند، می توانند جهت ثبت نام با شماره ۰۲۱۲۶۵۵۲۶۲۶ تماس حاصل نمایند و یا به صورت حضوری به معاونت آموزش مدرسه علمیه مراجعه کنند.

حجت الاسلام معزی ادامه داد: علاقه مندان جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی مدرسه علمیه امام حسن مجتبی(ع) لواسان به آدرس www.howzehlavasan.ir یا صفحه رسمی این مدرسه در اینستاگرام به نشانی howzehlavasan مراجعه کنند.

وی گفت:  این مدرسه امکانات رفاهی خوبی دارد و طلابی که قصد تحصیل علوم دینی را دارند می توانند از تجهیزات و فناوری به روز مدرسه اعم از کتابخانه، سایت، امکانات ورزشی، امکانات پژوهشی و دیگر امکانات آن استفاده کنند، خلاصه آنکه امکانات موجود در اینجا همگی در خدمت طلاب است و امیدوارم از این شرایط بهترین استفاده را داشته باشند.

استاد حوزه علمیه تهران افزود: مثلا یکی از امتیازات این مدرسه، وجود کتابخانه ای با ظرفیت ۱۰۰ هزار جلد کتاب است و در حال حاضر نیز حدود ۳۵ هزار جلد کتاب در مخزن کتابخانه موجود است که زیرساختی مناسب برای حرکت مدرسه به سمت تخصصی شدن محسوب می شود.

وی با بیان اینکه مدرسه علمیه امام حسن مجتبی(ع) لواسان دارای یک سایت اطلاع‌رسانی و ۲ سایت علمی و تخصصی است، گفت: این مدرسه علمیه زیرساخت دست‌یابی به محیط علمی را برای عموم طلاب فراهم کرده است که شامل آرامش محیطی و روحی، امکانات رفاهی، آموزشی، پرورشی و اخلاقی و... می باشد، ضمن اینکه کارگاه های آموزش زبان انگلیسی و عربی و کارگاه‌های تخصصی نیز در طول سال تحصیلی برگزار می شود. 

حجت الاسلام  معزی در پایان به تبیین شاخصه های طلبه تراز انقلاب اسلامی با توجه به شرایط کنونی جامعه و جهان پرداخت و خاطرنشان کرد: به نظر بنده؛ یک روحانی متدین، انقلابی و اسلام شناس برای اینکه بتواند در جامعه اثرگزار بوده و به نیازهای جامعه پاسخ دهد باید خطابه را خوب بلد باشد، باید یک مدرس، محقق و مبلغ خوب باشد. 

وی افزود: یک طلبه به عنوان یک محقق و پژوهشگر در مباحث دینی باید منبع شناس باشد، رجوع به منابع داشته باشد، گردآوری و فراوری مطلب، خلاصه نویسی و تنقیح مطلب را خوب بلد باشد و وارد کارهای قوی علمی، نظریه پردازی و تألیف شود و ما در حوزه علمیه امام حسن مجتبی(ع) به مباحث علمی و پژوهشی بسیار اهمیت می دهیم و آن را در رشد علمی طلاب بسیار مؤثر می دانیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدرسه علمیه حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۱۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه قم رقم زد

مدیر حوزه‌های علمیه کشور، گفت: امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم،آیت‌الله علیرضا اعرافی در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره علامه حلی(ع) در سالن همایش‌های مدرسه علمیه معصومیه قم با گرامیداشت روز معلم و یاد و خاطره استاد شهید آیت‌الله مطهری، اساتید را پایه رشد علمی و توسعه و پیشرفت خواند.

وی با تقدیر از عملیات وعده صادق و تسلیت سالروز شهادت امام صادق(ع) افزود: امام صادق(ع) یک نقطه عطف و تحول بزرگ علمی و فرهنگی و سیاسی در جهان بودند و جایگاه آن حضرت کاملا ممتاز و ویژه است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور به کتاب 22 جلدی مسند الامام الصادق(ع) اثر مرحوم آیت الله حاج شیخ عزیزالله عطارودی(ره) اشاره کرد و گفت: مرحوم عطارودی احادیث موجود و باقی مانده از تراث امام صادق(ع) را جمع آوری کرده که به حدود 40 هزار متن حدیثی و روایی از حضرت می رسد.

به گفته اعرافی ثبت و ضبط 21 هزار و 44 راوی و شاگرد امام صادق(ع) نشان می‌دهد که عدد 4 هزار شاگرد عدد بی‌ربطی نیست. همچنین حدود 40 هزار حدیث و بیش از 22 هزار راوی در مقیاس آن زمان فوق العاده بزرگ است و نشان می دهد که امام صادق(ع) چه جایگاه و تاثیرگذاری عظیمی داشته اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اگر حدود 20 هزار حدیث امام باقر(ع) را به حدود 40 هزار حدیث امام صادق(ع) اضافه کنید قریب 60 هزار روایت و حدیث از صادقین(ع) در دست ماست و تقریباً نیمی از تراث حدیثی شیعه است و این دو امام بزرگوار بیش از نیمی از تراث روایی و حدیثی ما را افاضه فرموده اند.

به گفته وی معارف صادقین(ع) و به ویژه امام صادق(ع) از لحاظ شمول و استیعاب یعنی نسبت به تمام شاکله اندیشه دینی در رتبه اول است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور افزود: امامین صادقین(ع) به ویژه امام صادق(ع) منظومه جامع فکر تمدنی اسلامی با قرائت خاندان پیامبر(ص) را ارائه کردند. البته ما همه ائمه اطهار(ع) را نور واحد می دانیم و اگر تفاضلی هم بیان می شود آسیبی به آن نور واحد نمی زند.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه اظهار داشت: امام صادق(ع) هم در میدان مواجهه با الحاد و اندیشه‌ها و فرق انحرافی بودند و هم در برابر کانون‌های سیاسی منحرف ایستادند و یک ساماندهی فرا زمانی را انجام دادند.

 اعرافی گفت: همه مدیون تراث عظیم امام صادق(ع) هستند و حوزه‌های علمیه باید به طور ویژه از این منظومه صیانت کنند و بازسازی متناسب با هر عصر و زمان را انجام دهند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با تاکید بر این که حوزه علمیه قم در 100 سال اخیر و به ویژه بعد از نهضت و انقلاب امام(ره) پرچمداری جامعی از مکتب امام صادق(ع) انجام داده است، تصریح کرد: امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجلیل از طلاب ممتاز و نمونه استان یزد
  • اردوی یک روزه مدرسه علمیه امام جعفر صادق (ع) قشم به مناسبت روز معلم
  • بازدید وزیر کشور از مرکز آموزش عمومی انتخابات الکترونیک در لواسان
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان
  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه قم رقم زد
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • ایران با تلاش معلمین و استادان به قطب علمی منطقه تبدیل شده است
  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند