Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل تامین اجتماعی گفت: در بازدید از کارخانه نفت پاسارگاد، تلاش‌ها نشان از پویایی و حرکت رو به جلوی مجموعه می‌دهد که مشخصه آن هدفگذاری بوده و به واقع، حس مثبت آمادگی را در شرکت نفت پاسارگاد دیدیم.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل نفت پاسارگاد، دکتر هاشم موسوی در جریان بازدید سرزده از کارخانه نفت پاسارگاد تهران افزود: مهمترین برداشت از بازدید امروز و هم در ارزیابی‌های گذشته نشان دهنده این مهم است که مجموعه امانت دار بازنشسته‌ها، کارگران و همه سهامداران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر موسوی بیان کرد: فقط به معنای تخصصی شرکت داری نمی‌کنیم بلکه آن اطمینان بخشی و اعتمادی که باید به صاحبان سهام بدهيم و روندی که باید این فضا را نشان بدهد، وجود دارد.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی بیان کرد: امیدوارم روحیه جهادی که آقاي اسفنديار و همه خدمتگزاران دارند، ادامه دار باشد.

وی تصریح کرد: به دنبال ایجاد ارزش افزوده و بالا بردن بازدهی سرمایه‌ها هستیم و اگر همین موضوع را به عنوان محور برنامه‌های خود قرار دهیم در چند شاخص بایستی نگاه رو به جلویی داشته باشیم که نخستین مولفه، تولید پایدار است.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: باید سهمی که در تولید و بازار داشته ایم را احیا کنیم و سالی که به نام تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده، با تنوع محصول در راستای تحقق اهداف اقتصادی نظام گام برداریم.

دکتر موسوی تصریح کرد: مجموعه نفت پاسارگاد ارتباط مناسبی با دانشگاه‌ها دارد و سالانه تعدادی پایان نامه ارشد و دکتری با ظرفیت‌های موجود این مجموعه، به پیش می‌روند.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی گفت: هدف گذاری برای افزایش تولید و تحقق سودآوری باید در سیاست گذاری‌های بنیادین مجموعه، مد نظر قرار گیرد.

وی توضیح داد: نگرش راهبردی در بحث‌های عرضه، تقاضا و بازار باید مورد توجه جدی قرار گیرد و لازم است تا یک فرآیند برای افزایش سود طراحی و بررسی شود که برای افزایش سود چه اقداماتی می‌توان انجام داد و در واقع انتظار سهامداران و شهروندان نیز همین امر خواهد بود.

دکتر موسوی ادامه داد: نکته قابل توجه دیگر، مبحث توسعه است و همین که در بحث تقویت زیرساخت‌های صادرات مجموعه، توسعه مخازن را در اولویت قرار دادید، امري شايسته و قابل تقدير است.

وی ادامه داد: از منظر عمر کارخانه، مخصوصا در تهران، هم بازطراحی و هم توسعه به لحاظ بحث های فنی باید مورد توجه جدی باشد و باید برای سال‌های آینده پیش‌بینی هایی را داشته باشیم.

به گفته مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی، بسیاری از پتروشیمی‌ها امروز با چالش‌هایی مواجه هستند که اگر سال‌های گذشته به فکر بازطراحی و توسعه بودند، امروز با این وضعیت مواجه نمي شدند.

وی افزود: باید هم از مجموعه نفت پاسارگاد، شستا و زیر مجموعه‌ها که در این رویکرد جدید به تحقق تولید و حوزه‌های کار جهادی وارد شده‌اند، قدردانی کنیم.

دکتر موسوی خطاب به مدیران نفت پاسارگاد گفت: برنامه ریزی بلندمدت و توسعه‌ای مولفه تحقق موفقیت است و نفت پاسارگاد این ظرفیت را دارد و قطعا با پتانسیل‌ بخش‌های مختلف از جمله واحد تحقیق توسعه‌ شرکت، می‌توان به خوبی مسیر را پیمود و نباید فرصت را از دست داد.

دکتر موسوی افزود: نکته مهم دیگر که در بسیاری از شرکت‌ها به ویژه مجموعه بزرگ شرکت‌های شستا که سهم بزرگی در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی با خود همراه دارد و با بیش از ۱۷، ۱۸ محصول استراتژیک و ۲، تا ٣ محصول یونیک و منحصر بفرد در حال فعالیت است، بحث هم‌افزایی درون گروهی است که بسیار مهم است.

وی ادامه داد: برخی اوقات از ظرفیت‌های یکدیگر غافل می‌شویم و ممکن است در کنار شما مجموعه‌ای توانمند وجود داشته باشد که بتوان از خدماتش بهره مند شد.

وی گفت: باید فرهنگ بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها را در شرکت‌های زیر مجموعه شستا تعمیم بدهیم و بدون شک به پتانسیل بزرگی خواهیم رسید و اگر همین موضوع را به شرکت‌های زیرمجموعه وزارت تعاون تعمیم بدهیم به مجموعه بسیار بزرگی خواهیم رسید که حدود بیش از ۴۰۰ شرکت وجود دارد که هرکدام می‌توانند نقطه اتکایی برای انجام ماموریت‌ها باشند.

دکتر موسوی خطاب به مدیر عامل نفت پاسارگاد افزود: اعلام شد که در مبحث هم افزایی و تحقق جهش تولید، گام‌هایی برداشته شده و من ضمن اینکه از این توجه و اقدام شما تشکر می‌کنم، تاکید می‌نمایم که از این ظرفیت‌ها استفاده بیشتری بکنیم.

دکتر موسوی خطاب به مدیر عامل نفت پاسارگاد گفت: شما از فرزندان شهدا هستید و از همه تلاش‌ها و خدماتی که در این مدت انجام دادید، قدردانی می کنیم و افتخار می‌کنیم که شما و همه مديران ارزشمندی که با روحیه جهادی تلاش می کنند، در این دوره خدمتگزار هستند.

وی افزود: محصولات جایگزینی که بررسی فرآیند تولید آن در نفت پاسارگاد آغاز شده با هم افزایی و استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان و کارآفرین خروجی قابل توجهی خواهد داشت.

دکتر موسوی بیان کرد: نکته مهم دیگری که باید ازمديريت نفت پاسارگاد تشکر کنم این است که در این دوره، یکی از مهمترین مسایل ما ایجاد شفافیت، دوری و پرهیز از کارهای ناصواب و ایستادگی و مقاومت در برابر ناکارآمدی‌های درون و بیرون سیستم است که می‌توان به وضوح در تغییر مدیرت‌ها آن‌را مشاهده کرد.

وی ادامه داد: باید با قدرت مقاومت نمود و این بخش را بیش از پیش صیانت کرد و نگذاریم و نگذارید که این اموال مردم، این ظرفیت و دارایی‌ها به هدر برود.

وی ادامه داد: توصیه من به شما و مجموعه این است که هرانچه را می توانید برای مردم شفاف کنید.

تماشاخانه ببینید| الهام چرخنده با این ویدئو به صدر سرچ های گوگل برگشت؛ بازدید میلیونی فقط در چند روز ! ببینید| مقاومت باورنکردنی شورلت «تاهو» در مقابل اسقاط شدن فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی نفت پاسارگاد دکتر موسوی ظرفیت ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۱۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است

نماینده شهرستان فلارد در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: کافی نبودن اعتبارات عمرانی شهرستان فلارد دلیل اصلی پیشرفت نکردن این شهرستان است.

محمد قنبری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: ساماندهی حریم رودخانه و مسیل‌ها همچنین پارک گردشگری شهرستان فلارد باید تعیین تکلیف شود و بودجه مورد نیاز آن با توجه به موافقت‌نامه سازمان برنامه و بودجه استان در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به لزوم اختصاص اعتبارات لازم در حوزه‌های مختلف شهرستان فلارد و موافقت‌نامه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با ادارات، افزود: کافی نبودن اعتبارات عمرانی شهرستان فلارد دلیل اصلی پیشرفت نکردن این شهرستان است.

نماینده شهرستان فلارد در شورای اسلامی چهارمحال‌وبختیاری، با اشاره به تأمین اعتبارات توسعه بیمارستان شهید ارجمند شهر مال خلیفه، تصریح کرد: با توجه به این‌که طرح توسعه بیمارستان شهید ارجمند شهر مال‌خلیفه به تصویب رسیده و به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ابلاغ شده، هنوز تأمین اعتبار لازم برای آن صورت نگرفته است.

قنبری با اشاره به چهار بانده شدن جاده گوشکی به قرح گفت: هر روز جوانان زیادی در این جاده کشته می‌شوند و تأمین اعتبار پروژه این جاده ضرورت است.

کد خبر 749909

دیگر خبرها

  • سقوط تراتسفورماتور در منطقه پردیس اهواز
  • دیدار مردمی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • بازدید مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از مراکز خرید گندم در خوزستان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • کارگران عامل حرکت چرخ‌های توسعه و پیشرفت جامعه هستند