Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن امیدیان روز شنبه در نخستین جلسه شورای استاندارد قم در تالار امام جواد (ع) استانداری افزود: در رسانه‌ها به آمار سقوط بالابر و حوادثی که بر اثر نقص‌فنی پیش می‌آید، پرداخته نمی‌شود، اگر اداره‌کل استاندارد برای نهادینه کردن فرهنگ استاندارد همت جدی داشته باشد، شاهد این حوادث نخواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فضای مجازی امکان انجام این فرهنگ‌سازی‌ها را آسان کرده است یادآور شد: به جای اینکه مردم را مکلف کنیم، و هر کس با توجه به عوارض شهرداری هر پنج سال یک بار اقدام به گرفتن تاییدیه استاندارد بالابر بکند، از آنجا که استاندارد با حوزه سلامت شهروندان و تامین جانی آنها مرتبط است، این اقدام خیلی زودتر از این‌ها صورت می‌گیرد.

معاون استاندار قم همچنین با بیان اینکه لازمه تحقق استاندارد، دو شرط مهم می‌باشد خاطرنشان کرد: اداره‌کل استاندارد باید هزینه زیادی را بر مردم تحمیل نکند، و کار هم خیلی بوروکراتیک و اداری نباشد، تا انگیزه کافی برای استانداردسازی وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: استانداردسازی تجهیزاتی مانند بالابرهای ساختمانی، کار خیلی پیچیده‌ای نیست، اطلاع‌رسانی دقیق در مورد سقوط بالابر و خطرهای جانی آن، با کمک آتش‌نشانی و دستگاه‌ها ذی‌ربط و همچنین مطالبه از مالکان تا حدود زیادی به محقق شدن این امر کمک خواهد کرد.

امیدیان گفت: از ۱۳ هزار بالابری که در واحدهای مسکونی استان وجود دارد، بیش از ۱۰ هزار بالابر در مجتمع‌های مسکونی قرار دارد، از این رو یک مجتمع مسکونی ممکن است در طبقه‌های مختلف چند بهره‌بردار و یک مدیر ساختمان داشته باشد، استاندارد باید ایمنی بالابرها را از طریق مدیر ساختمان پیگیری کند. 

معاون استاندار قم در بخشی از سخنان خود تصریح کرد: اتفاقی که باید از سوی اداره استاندارد رقم زده شود، و همه دستگاه‌های دولتی نیز خود را به آن مکلف بدانند این است که این اداره‌کل حلقه اتصال دستگاه‌ها باشد، کمیته فنی نیز کارهای خوبی انجام داده که تداوم آن ضروری است.

وی گفت: اگر اداره‌کل استاندارد، نقطه وصل دستگاه‌ها شود، دستگاه قطعا همکاری خواهند کرد، استانداری نیز به عنوان مجموعه حاکمیتی بالادستی، دستگاه‌ها را مکلف می‌کند ولی اهتمام جدی باید در مجموعه اداره‌کل استاندارد شکل بگیرد.

وی تاکید کرد: مباحث مختلف در حوزه استاندارد با حضور دستگاه‌های مختلف بررسی و زوایای آن نیز دیده شود.

برای استانداردسازی بالابرها از تجربیات استان‌های دیگر استفاده کنیم

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم نیز با تاکید بر استفاده از تجربه استان‌های دیگر در زمینه‌هایی مانند استاندارد کردن بالابرها خاطرنشان کرد: هر چقدر جلسه‌های کمیته‌های فنی برگزار شود، موفقیت بیشتری خواهیم داشت، در خصوص آزمایش بِتُن تجربه خوبی از کار مشترک با استان‌های دیگر داریم.

ابراهیم معتمدی با بیان اینکه در بحث بالابر با دو صنف نصاب و همچنین نگهدارنده مواجه هستیم گفت: در هنگام صدور و تمدید مجوزهای مربوط به نصابان و نگهدارندگان بالابر باید دقت زیادی داشته باشیم.

معتمدی خاطرنشان کرد: شرکت‌هایی که در مورد ارائه خدمات بالابر از سوی اداره‌کل استاندارد مجوز می‌گیرند، دوره‌ای مجوزشان باید کوتاهتر باشد، و هر چند وقت یک بار صلاحیتشان بررسی شود./

برچسب‌ها قم سازمان ملی استاندارد ایران صنعت ساختمان سازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم سازمان ملی استاندارد ایران صنعت ساختمان سازی قم سازمان ملی استاندارد ایران صنعت ساختمان سازی اداره کل استاندارد دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۳۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات، با اشاره به امدادرسانی در سیل و آبگرفتگی از ۴ تا ۹ اردیبهشت ١٤٠٣ و تا ساعت ۶:۳۰، گفت: ۱۳ استان (اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان، هرمزگان و یزد) و ۵۷ شهرستان، نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه امدادگران در این مدت زمان، به ۴۸۱۳ نفر امدادرسانی کردند، ادامه داد: ۱۹۷ تیم عملیاتی، شامل ۷۷۰ امدادگر، در ۹۱ عملیات شرکت کردند، ۳۴۴ نفر را اسکان اضطراری دادند و ۱۲۳ نفر را به مناطق امن منتقل کردند.

محمودی افزود: امدادگران با کمک دستگاه پمپاژ، آب تجمیع شده در ۲۹۲ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات گفت: ۵۵ دستگاه چادر، ۶۸۴ تخته پتو، ۲۹۵ تخته موکت، ۲۰۶۶ کیلوگرم نایلون، ٢۴٠ بسته غذایی، ۹۵۸ قوطی کنسروجات، ١٩٤ قرص نان و ٥٤٠ کیلوگرم برنج بین افراد متأثر از سیل و آبگرفتگی توزیع شد.

کد خبر 6090504

دیگر خبرها

  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد
  • امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر