Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین رویداد توسعه همکاری‌های دانش‌بنیان در بحث استقرار هوشمندسازی نظام توزیع گازطبیعی که به‌زودی برگزار می‌شود، بستری برای ارائه توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه هوشمندسازی انرژی، شناسایی و تعامل مستقیم و بی‌واسطه آنها با شرکت ملی گاز ایران است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، محسن مظلوم فارسی‌باف، مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران با اعلام این خبر، اظهار کرد: این رویداد با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در چهار محور موضوعی؛ کنتور هوشمند، زیرساخت‌های انتقال داده، پلتفرم‌های تحلیل داده و الزام‌ها و مقررات و تنظیم‌گری با حضور معاونت علم و فناوری رییس‌جمهوری، مدیرعامل، معاونان و مدیران شرکت ملی گاز ایران و برخی نمایندگان کمیسیون انرژی مجلس برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این رویداد با هدف شناسایی کامل از بخش دانش‌بنیان کشور و امکان همکاری‌هایی که با آن‌ها وجود دارد در ۴ محور ارائه شده، برگزار می‌شود.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران با اشاره به برگزاری رویدادی مشابه در سال ۹۸ درباره اقلام راهبردی صنعت گاز و نتایج حاصل از آن، گفت: برگزاری آن رویداد، درس‌آموزه‌های بسیاری برای ما داشت و سبب شد تا نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی و در صدد رفع آن‌ها برآییم.

فارسی‌باف تصریح کرد: در آن رویداد، حدود ۲۴ قلم کالای راهبردی به مرحله قرارداد رسید که امسال به مرحله نهایی می‌رسند و به این ترتیب، تا سال ۱۴۰۲، به یاری خدا، می‌توانیم شاهد خودکفایی صنعت گاز درباره این کالاهای راهبردی باشیم.

وی با بیان اینکه نظام ارزیابی برای شرکت‌های دانش‌بنیانی که تمایل به مشارکت در این رویداد دارند، کمی و کیفی است، تصریح کرد: این شرکت‌ها عموماً شرکت‌هایی هستند که در زمینه هوشمندسازی موفق به کسب توسعه فناوری در این حوزه شده و به‌صورت کم‌حجم آن را مستقر کرده‌اند. 

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران اظهار کرد: البته شرکت‌هایی نیز حضور دارند که سازنده نبوده و فقط شتاب‌دهنده یا به نوعی، کاتالیزور به شمار می‌آیند؛ به این صورت که یا حمایت مالی شرکت‌های اصلی را به‌عهده دارند، یا به استقرار زیرساخت‌های این نظام در توزیع گاز طبیعی کمک می‌کنند.

فارسی‌باف در بخش دیگری از سخنان خود، یادآور شد: در کل، استقرار هوشمند نظام توزیع گازطبیعی به‌منظور مدیریت مصرف گازطبیعی، تشکیل بازار گازطبیعی، تشویق مشترکان خوش‌مصرفی که می‌توانند بر اساس الگوی مصرف، گام بردارند، عرضه مازاد بر الگوی تعیین‌شده در بازار گاز به‌منظور شکل‌گیری بازار گازطبیعی و مدیریت مصرفی که ما ان‌شاءالله بتوانیم در این حوزه انجام دهیم بوده است.

وی در پایان، اظهار داشت: پس از انجام این مراحل، باید توسعه ثروت در زمینه مدیریت مصرف ایجاد کنیم زیرا در این صورت، توسعه فناوری را خواهیم داشت که پیامد آن، خلق ثروتی در زمینه بحث استقرار فناوری‌های بومی‌سازی شده در بحث دانش‌بنیان‌ها خواهد بود.

شایان ذکر است، نخستین رویداد توسعه همکاری‌های دانش‌بنیان در بحث استقرار هوشمندسازی نظام توزیع گازطبیعی روز دوشنبه (ششم تیرماه) در محل صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی- فناوری ریاست‌جمهوری برگزار می‌شود.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت ملی گاز ایران گازرسانی شرکت ملی گاز ایران دانش بنیان برگزار می شود توزیع گاز شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۳۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند

مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد گفت: مشهد یکی از شهرهای پیشگام در حوزه حمل‌ونقل هوشمند است، از این رو ما نیازمند به‌روز رسانی و توسعه زیرساخت‌های این نوع از حمل‌ونقل در مشهد هستیم.

قاسم طاهری با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین روز از نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شهر مشهد در حمل‌ونقل عمومی و در حوزه پارکینگ شهری و دوچرخه‌های اشتراکی هوشمند با چالش‌هایی روبه‌رو است.

وی افزود: در این رویداد نیازهای خود را به صنعتگران ارائه می‌دهیم تا برای برطرف کردن آن چاره‌اندیشی شود، برای مثال یکی از مسائل ما در حوزه پارکینگ شهری مسئله پلاک‌خوانی هوشمند خودروهای پارک شده در حواشی معابر است و

مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد گفت: یکی دیگر از نیازهای ما در بخش دوچرخه‌های هوشمند اشتراکی بحث طراحی و ساخت قفل هوشمند است.

طاهری اضافه کرد: همچنین از صنعتگران و شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی برای ساخت و طراحی سیستم سخت کار تعویض دنده و طراحی سیستم ترمز دوچرخه‌های هوشمند اشتراکی مستقر در مشهد مقدس استقبال خواهیم کرد.

کد خبر 749931

دیگر خبرها

  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان