Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، حدود ۵۳ هکتار از درختان بلوط استان کهگیلویه و بویراحمد دچار آفت برگ‌خوار و جوانه خوار بلوط شدند که از این میزان ۲۲ هزار هکتار برگ‌خوار بلوط و حدود ۳۳ هزار هکتار به آفت جوانه‌خوار بلوط شدند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: آفت درختان بلوط در مناطق گرمسیری دشمن‌زیاری کهگیلویه و ۱۵ هکتار از جنگل‌های باشت را درگیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آفت باعث شده برگ درختان بلوط در باشت کاملا خشک و از بین برود، افزود: درختان بلوط در مناطق سردسیری بویراحمد و دنا به خصوص منطقه لوداب را درگیر کرده است.

این مسئول عدم تخصیص به موقع اعتبار باعث شده کار مبارزه با آفات هنوز آغاز نشده باشد که برای مبارزه با آفات در سطح ۲۲ هزار هکتار به ۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که تاکنون ریالی به منابع طبیعی اختصاص داده نشده است.

اما مدیرکل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد در خصوص اعتبار مورد نیاز گفت: منابع طبیعی پیگیر اعتبارات برای سم‌پاشی و مبارزه با آفات درختان است اما هنوز اعتباری اختصاص داده نشده است.

علی‌رغم پیگیری‌ها، اعتبارات مورد نیاز هنوز به منابع طبیعی اختصاص داده نشده و مردم شاهد مرگ درختانی هستند که سرمایه آنها محسوب می‌شوند.

 

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس مرگ درختان بلوط جنگل های زاگرس اعتبارات درختان بلوط منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۳۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، علیرضا سامری گفت: در جلسه شورای ملی ثبت میراث فرهنگی‌تاریخی، طبیعی و حرایم آثار تاریخی کشور که اسفندماه سال ۱۴۰۲ در شیراز برگزار شد، به عنوان اولین آثار طبیعی در شهرستان سپیدان ثبت و در فهرست آثار طبیعی کشور قرار گرفت.

فرماندار سپیدان افزود: درختان چنار کهنسال امامزاده سید نورالدین علوی (ع)، درخت چنار کهنسال محله ملا شهر اردکان، غار طبیعی انگره مینو واقع در روستای انگره بخش مرکزی سپیدان پنج اثر طبیعی هستند که به ثبت ملی رسیده است.

وی با اشاره به اهمیت ثبت و نگهداری از آثار طبیعی گفت: برای حفاظت از آثار ثبت شده که گنجینه‌های طبیعی شهرستان به شمار می‌آیند می بایستی برنامه‌های حفاظتی را زیر نظر کارشناس ثبت آثار طبیعی استان اجرایی کرد تا بتوان این آثار را به عنوان جاذبه‌های گردشگری شهرستان با رویکرد توسعه پایدار و حفظ محیط زیست به بهره برداری رسانید.

علی حبیبی رئیس اداره گردشگری و صنایع دستی و گردشگری سپیدان گفت: از معیار‌های انتخاب درختان قدمت آنها است.

قدمت درختان ثبت شده شهرستان بیش از ۵۰۰ سال بوده و شناسایی و ثبت سایر درختان کهنسال و جاذبه‌های طبیعی دیگر شهرستان نیز در دست اقدام است.

حبیبی نگهداری و حفظ آثار طبیعی و تاریخی را یکی از ضروریات هر جامعه دانست و افزود: با توجه به قوانین جاری کشور هرگونه تخریب و آسیب رسانیدن به این آثار جرم محسوب شده و پیگرد قانونی دارد.

دیگر خبرها

  • هفت گوهر نایاب زاگرس در خطر انقراض
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در فلارد
  • ماجرای تلخ حبس طاقت‌فرسا زن زباله‌گـرد در میان دیوارهای ساختمان متروک | تصاویر
  • مومنی: آتش به جنگل نرسید
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • نجات زن بمی پس از چهار روز از بین دو دیوار