Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان جنوبی حمایت از سرمایه‌گذاری‌ها به منظور بهره‌برداری از ظرفیت ها و پتانسیل‌های استان، مهمترین تکلیف مدیران در راستای توسعه خراسان جنوبی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند،جواد قناعت ظهر امروزبا تأکیدبر این مطلب در جلسه کارگروه رفع موانع محیط زیستی سرمایه گذاری استان،برضرورت هم افزایی دستگاه ها در راستای حل مشکلات استان تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در زمینه رفع مشکلات و مسایل استان، نگاه جزیره‌ای و جزیی نگری نباید باشد اظهار داشت: این نگاه باید درحوزه سرمایه‌گذاری و حمایت از سرمایه‌گذاران ویژه‌تر باشد.

استاندار خراسان جنوبی یکپارچگی و همصدایی را لازمه توسعه دانست و گفت: استان باید در اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری به صدای واحد برسد و این صدای واحد باید در راستای یک هدف واحد و آن هم پیشرفت و ترقی خراسان جنوبی باشد.

قناعت با تأکید بر این که نگاه‌ها باید تغییر کنند، خاطرنشان کرد: کم لطفی برخی دستگاه‌ها برای استان گران تمام شده و به مردم لطمه زده است.

وی با اشاره به اینکه این نگاه‌های اغماضی و بسته که به ضرر مردم تمام شده، جای گریه دارد، ترک فعل مدیران را در راستای رفع مشکلات استان نابخشودنی خواند و گفت: حمایت از سرمایه‌گذاری‌ها به منظور بهره‌برداری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان، مهمترین تکلیف مدیران در راستای توسعه خراسان جنوبی است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به مشکلات سرمایه‌گذاران و توسعه منابع و ایجاد صنایع معدنی در حوزه محیط زیست، خاطرنشان کرد: مسائل محیط زیستی و سرمایه‌گذاری باید در کنار هم دیده شوند.

قناعت با تأکید بر این که حمایت از سرمایه‌گذار، به معنای نادیده گرفتن مسائل زیست محیطی نیست اظهار داشت: با توجه به اقلیم منطقه، شرایط باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شوند که ضمن حراست از محیط زیست و منابع طبیعی، موانع هم از پیش پای سرمایه‌گذار برداشته شود.

رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی: تلاش داریم سودهای مرکب را حذف کنیمهدرفت 40 درصدی آب در شبکه‌های آبرسانی/330 روستای خراسان جنوبی با تانکر آبرسانی می‌شودهشدار دادستان خراسان جنوبی به دستگاه‌های خدمت‌رسان/ بدون اطلاع قبلی برق، گاز یا آب واحد تولیدی قطع نشود

به گزارش تسنیم، در این جلسه که با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس، فرماندار فردوس مدیرکل دفتر امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت، مدیرکل حفاظت محیط زیست و معاون شرکت آب منطقه‌ای استان برگزار شد، دو موضوع فرآوری مس پلوند فردوس و منطقه ذغالی نایبندان طبس مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/250/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حمایت از سرمایه سرمایه گذاری خراسان جنوبی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۳۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین نشست هم اندیشی و بررسی چالش‌های پیش رو در حوزه شرکت‌های دانش بنیان امروز ششم اردیبهشت ماه با حضور رییس سازمان اوقاف و امور خیریه در نمایشگاه دستاوردهای وقف برگزار شد.

در این نشست سجده، مدیرعامل بنیاد توسعه عمران موقوفات با بیان اینکه در کتب دینی آمده که حضرت علی (ع) نخلستان ایجاد کرده و وقف می‌کردند، گفت: تقریباً ۵ سال است که توسعه تولید با حضور مردم در سازمان اوقاف اتفاق افتاده است.

وی اظهار کرد: بنیاد توسعه عمران موقوفات در شناسایی زمین‌ها تلاش می‌کند و سعی داریم در حوزه کشت و صنعت با مشارکت مردم در تحقق شعار سال گام برداریم.

در ادامه بیگدلی، معاون بهره وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به چشم انداز این معاونت در حوزه اجتماعی و ارتباط سازمان با شرکتهای دانش بنیان گفت: اولین اقدام وقف این است که بتواند کسب منفعت از عین وقف داشته باشد مرحله بعد این منافع داخل کاسه‌ای ریخته می‌شود که حفظ می‌شود و سرریز آن اجرای نیت است. باید بیشترین کسب منفعت از موقوفات داشته باشیم.

وی اظهار کرد: برای اینکه علم در خدمت کسب منفعت قرار گیرد اکوسیستمی برای حمایت از دانش بنیان‌ها با رعایت قوانین وقف طراحی شده است. این شرکتها اکثراً به سوددهی رسیده اند.

همچنین در حوزه ارائه طرح سیمان ژئوپلیمری بر پایه خاکستر باگاس، بحث وقف ماندگار در راستای توسعه پایدار مورد بررسی قرار گرفت. این شرکت به فناوری تولید برق و سیمان با وجود تحریم‌ها و موانع داخلی دست پیدا کرده است.

بر اساس آنچه در این نشست عنوان شد، درصد قابل توجهی از شرکتهای دانش بنیان در سطح کشور هیچ گردش مالی ندارند. صرفاً ایده‌ای است که در مرحله آزمایشگاهی ارائه شده است.

این شرکتها معتقدند اگر قرار است کاری و حمایتی در حد اوقاف انجام شود باید متفاوت از کارهایی باشد که توسط دیگران انجام می‌شود. شرکت‌های دانش بنیان از ایده تا تجاری سازی در کشورهای پیشرفته حمایت می‌شوند.

موضوع دیگر که مورد بحث قرار گرفت، این بود که در مناطق محروم خیلی از محصولات دانش بنیان کارایی ندارد در حوزه عمران در منطقه محروم برج سازی انجام نمی‌شود. در زمینه تکنولوژی بتن باید تعریف دیگری در مناطق محروم داشته باشیم.

در ادامه رییس سازمان اوقاف و امور خیریه ضمن تقدیر از دانشمندان که در نمایشگاه شرکت کرده اند، گفت: سازمان وقف از نظر سرمایه‌ای بودجه دولتی نیست در دوره فعلی می‌خواهیم وقف را حرکت دهیم. به عنوان مثال دارای میلیونها رقبه هستیم این رقبات به صورت عرصه و اعیان است ما باید شکل مدیریتمان علمی باشد. زمین زراعی را به صورت سنتی سالی یک تا دو بار می‌توانیم بکاریم اما با استفاده از روش علمی، بهره وری آب و زمین بیشتر می‌شود.

وی عنوان کرد: اگر پول داریم اداره سرمایه انباشته باید علمی باشد. سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود تنوع در وقف به نیات واقفان و اعیان اعطایی ربط دارد.

حجت الاسلام خاموشی با تاکید بر اینکه دانش بنیان‌ها باید در خدمت ارزان سازی و رفاه مردم باشند، افزود: ما موظف به رعایت قانون وقف هستیم. اوقاف از دانش بنیان‌های نوپا حمایت می‌کند و ما مفتخریم که تاکنون از ۳۹ شرکت حمایت کرده ایم.

وی تصریح کرد: باید در حوزه اقتصاد تأثیرگذار باشیم ما باید در تولید ملی بدون نفت موفق باشیم. در حوزه صنعت ریل ورود کرده ایم که ۳۰ درصد درآمد نفتی را پوشش می‌دهد در حوزه مسکن رقبات زیاد داریم به مسکن نخبگانی توجه ویژه داریم.

رییس سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: در تمام رقبات زراعی بحث زنجیره زراعی مد نظر است. بحث معادن به عنوان ظرفیت مغفول اوقاف بوده، مساله دیگر آنچه اهمیت دارد حوزه صنایع تبدیلی است که توجه ویژه داریم. در حوزه فناوری هم زیرساخت‌های سخت افزاری و هم نرم افزاری مد نظر است. کارهای خوبی در حال انجام است حوزه فناوری تأثیر شگرف در اقتصاد کشور خواهد داشت.

کد خبر 6089061 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران
  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی استان به ۲ زبان زنده دنیا ترجمه شد
  • مهمترین اخبار هشتم اردیبهشت/تعیین تکلیف عرضه اینترنتی دارو
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • معرفی ۱۱۰ فرصت سرمایه گذاری خراسان جنوبی در اکسپو ۲۰۲۴
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • آغاز طرح تحویل دفترچه‌های اقامت طرح سپرده گذاری و ساماندهی سرمایه‌های خرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود