Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سیدحامد عاملی بعدازظهر امروز در نشست کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان اردبیل اظهار کرد: در صورتی‌که در سطح عرضه‌کنندگان خرد، عمده و شرکت‌های پخش، قیمت روغن بالاتر از نرخ مصوب باشد، تخلف محسوب شده و برابر قانون برخورد می‌شود و همچنین وقتی در تأمین کالاهای اساسی برای توزیع مشکلی وجود ندارد، احتکار قابل قبول نبوده و باید با احتکارکنندگان برخورد گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با اقدامات انجام‌گرفته در راستای تأمین گوشت مرغ و گوشت قرمز، این کالاهای اساسی به میزان کافی در استان اردبیل موجود است.

استفاده از تسهیلات خرید نهاده‌ها برای دام‌داران و مرغ‌داران امکان‌پذیر است

استاندار اردبیل ادامه داد: دام‌داران و مرغ‌داران می‌توانند از تسهیلات مربوط به خرید نهاده‌ها که از سوی بانک کشاورزی با شرایط مناسب پرداخت می‌شود، استفاده کنند و در این خصوص لازم است جهاد کشاورزی نسبت به ارائه لیست نفرات معرفی‌شده و استخراج دریافت‌کنندگان و پیگیری افراد واجد شرایط برای دریافت این تسهیلات اقدام کند.

عاملی بیان کرد: دام‌داران نیز باید در راستای تأمین ذخایر غذایی و علوفه مورد نیاز دام‌های خود قبل از فصل سرما اقدام کنند و اجرای برنامه‌های ترویجی از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در این راستا ضروری است.

هماهنگی‌های لازم برای پرداخت به‌موقع طلب کشاورزان گندم‌کار انجام شود

وی تصریح کرد: با توجه به آغاز فصل برداشت گندم و خرید این محصول استراتژیک از کشاورزان، لازم است هماهنگی‌های مورد نیاز برای پرداخت به‌موقع طلب کشاورزان گندم‌کار انجام شود.

استاندار اردبیل گفت: همچنین در اجرای طرح توزیع و فعال‌سازی کارت‌خوان‌های هوشمند در نانوایی‌های استان اردبیل، اطلاعات کارشناسی از رسانه‌ها برای استفاده بهینه مردم از این دستگاه‌ها ارائه گردد.

گفتنی است؛ در این نشست دستگاه‌های مختلف گزارشی از  اقدامات انجام‌گرفته در راستای تأمین اقلام و کنترل قیمت‌ها در حوزه وظایف مربوطه خود ارائه کردند.

انتهای پیام/۳۷۲۷/

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار اردبیل سیدحامد عاملی گران فروشان محتکران کالاهای اساسی دام داران مرغ داران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۳۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از وفور کالاهای اساسی همچون شکر، روغن و برنج در بازار خبر داد و گفت: برخی به بهانه تغییر نرخ مالیات ارزش افزوده دست به تخلف می‌زنند و سلیقه‌ای عمل می کنند.

به گزارش مشرق، «رضا کنگری» درباره وضعیت بازار مواد غذایی، افزود: در پی تغییر نرخ مالیات ارزش افزوده کالاهایی همچون چای و حبوبات و ماکارونی برخی واردکنندگان، تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان و کسبه دست به تخلفاتی می‌زنند که باعث به هم ریختگی بازار می‌شود.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار داشت: پیش از این مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی یک درصد و سایر کالاهای مواد غذایی ۹ درصد بوده است که اکنون برخی کالاها از ۹ درصد به ۱۰ درصد و برخی از یک درصد به ۱۰ درصد تغییر کرده‌اند.

وی تصریح کرد: اخیراً مالیات ارزش افزوده چای از یک درصد به ۱۰ درصد تغییر کرده، بنابراین در این کالا شاهد افزایش قیمت خواهیم شد؛ زیرا علاوه بر تغییر نرخ ارزش افزوده با تورم سال جدید نیز روبرو هستیم.

کنگری با بیان اینکه چای محصول پرمصرف در سبد خانوار ایرانی است گفت: با وجود تغییر قیمت چای، این محصول به‌وفور در بازار موجود است و کمبودی در این زمینه نداریم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی افزود: در بازار شکر نیز برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه مالیات ارزش افزوده، قیمت را افزایش داده‌اند، به طوری که تولیدکنندگان به دلیل شفاف نبودن موضوع ارزش افزوده برای کالاهای اساسی چک ۱۰ درصدی دو ماهه از خریداران دریافت می‌کنند تا جایی که قیمت شکر در بازار به ۴۰ هزارتومان نیز رسید.

وی از آرامش در بازار برنج خبر داد و بیان کرد: اکنون قیمت هر کیلوگرم برنج هاشمی در بنکداری‌ها به ۱۱۶ هزار تومان، برنج فجر به ۷۰ هزارتومان و شیرودی به ۷۵ هزار تومان رسیده است.

کنگری درباره قیمت حبوبات نیز گفت: همچنان حبوبات در بازار بلاتکلیف است؛ زیرا برخی تجار حبوبات را با نرخ ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی وارد می‌کنند و در سامانه جامع تجارت با نرخ کیلویی ۵۲ هزار تومان به ثبت می‌رساند، اما در نهایت با نرخ کیلویی ۷۷ هزارتومان به شکل غیررسمی در بازار عرضه می‌کنند.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تصریح کرد: اکنون لوبیا چیتی با قیمت ۵۲ هزار تومان در سامانه جامع تجارت توسط تجار ثبت می‌شود، اما با نرخ ۷۷ هزار تومان به بنکداری و در بازار مصرف ۹۰ هزار تومان به فروش می‌رسد؛ همچنین هر کیلوگرم عدس نیز با قیمت ۴۹ هزار تومان ثبت می‌شود به بنکداران ۶۹ هزار تومان فروخته می‌شود و در بازار کیلویی ۹۰ هزار تومان است.

وی بر این باور است که حبوبات با ارز دولتی تامین و وارد می‌شود؛ اما در نهایت با سندسازی با نرخ‌های بالا در بازار به فروش می‌رسد که تخلف است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود