Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلمسازان کشورمان در آئین پایانی سی امین دوره فستیوال بین‌المللی فیلم کوتاه کرواسی عناوین برتر و اصلی را به خود اختصاص دادند و باعث شگفتی و تحسین هیات داوران و حاضران شدند.

به گزارش ایران اکونومیست، در فستیوال معتبر بین المللی فیلم یک دقیقه ای کرواسی از میان ۶۰۱ اثر رسیده از ۴۸ کشور جهان، سه فیلم کوتاه ایرانی در میان ۱۰ فیلم نهایی و برتر هیات داوران این فستیوال معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه پایانی هیات داوران این فستیوال به ترتیب فیلم های کوتاه لئو LEÓ ساخته معین روح الامینی برنده «جایزه بزرگ و بهترین فیلم» و دریافت لوح تقدیر ویژه، و پاندورا ساخته کامران هوشمندیان برنده جایزه دوم (نقره سر رودین) به همراه لوح تقدیر ویژه معرفی شدند. علاوه بر این هیات داوران به فیلم پاندورا مدال «یونیکا» را بخاطر شیوه جدید بیان در فیلم کوتاه را اعطا کرد.

همچنین از فیلم کوتاه چتر ساخته رضا گلچین از کشورمان نیز که جزو ده فیلم برتر فستیوال بود، در بیانیه هیات داوران تقدیر به عمل آمد.

در آئین نهایی این فستیوال که شامگاه جمعه ۳ تیر ماه در شهر پوژِگا کرواسی و با حضور نمایندگان ۴۸ کشور جهان برگزار شد؛ پرویز اسماعیلی سفیر کشورمان در زاگرب نیز به عنوان میهمان ویژه حضور داشت و جواز و لوح تقدیر فیلمسازان کشورمان را از واسلاو آنتونین رئیس هیات داوران و پروفسور ژلیکو بالوگ رئیس این فستیوال دریافت کرد.

هر یک از فیلم های ایرانی در این مراسم دو بار برای تماشاگران به نمایش در آمد و علاوه بر تحسین حاضران، واسلاو آنتونین بازیگر و فیلمساز برجسته اهل چک که خود برنده ۷۰ جایزه سینمایی در جهان است؛ بارها سینمای ایران را ممتاز و از نظر محتوا و تکنیک، ممتاز و همیشه دارای حرف نو خواند.

سه برنده دیگر این فستیوال از کشورهای تایوان، بوسنی و هرزگوین و اسلواکی بودند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: فیلم ، ایران ، کرواسی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فیلم ایران کرواسی هیات داوران فیلم کوتاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۳۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رامین حسین‌پور بهترین آهنگساز یک فستیوال بین‌المللی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، رامین حسین‌پور نویسنده و کارگردان و کانسپچوال آرتیست و آهنگساز ویدئو آرت «صورتگر» برنده جایزه بهترین آهنگساز از فستیوال جهانی «LA Sun Film Festival» لس‌آنجلس آمریکا در ماه آوریل سال ۲۰۲۴ شد.

ویدیوآرت «صورتگر» به نویسندگی، کارگردانی و آهنگسازی رامین حسین‌پور همچنین برنده بهترین انیمشین متحرک از فستیوال روسیه، بهترین مستند کوتاه و فیلم تلفیقی-تجربی از فستیوال نوجرسی آمریکا، بهترین فیلمنامه مستند از فستیوال تاتنهام، نشان افتخار بهترین کارگردانی لندن و بهترین ویدیوی تلفیقی جشنواره هنری برلین شد.

ویدیوآرت «صورتگر» در فهرست IMDb جزو ۵۰ اثر برگزیده این سایت معتبر سینمایی در ژانر بهترین مستند کوتاه در سال ۲۰۲۳-۲۰۲۴ قرار گرفته است و رسانه‌های بین‌المللی، رامین حسین‌پور را به‌ عنوان هنرمندی دارای چندین استعداد معرفی کرده‌اند.

«صورتگر» سال ۱۴۰۰ با مجوز دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ساخته شده و آهنگسازی، تنظیم، خوانندگی و نوازندگی گیتار الکتریک آن نیز بر عهده رامین حسین‌پور بوده است.

رامین حسین‌پور دانش‌آموخته معماری، موسیقی و سینماست که در حوزه معماری به‌عنوان طراح، مدرس، نویسنده و در حوزه موسیقی به عنوان شاعر، آهنگساز، تنظیم‌کننده و نوازنده شناخته می‌شود. وی همچنین در حوزه سینما نیز به عنوان نویسنده، کارگردان، تهیه‌کننده و همچنین کانسپتچوال آرتیست شناخته شده و تقدیر شده در مجله معتبر و بین المللی « Euro Arthouse Cinema Day» آلمان است.

حسین‌پور سال ۹۴ با تلفیق هنر معماری، موسیقی و سینما ۲ اثر با نام‌های «غنیمت» و «اشتیاق» تولید کرد که در فستیوال‌های بین‌المللی به عنوان فینالیست حضور پیدا کرده‌اند.

دیگر عوامل ویدیوآرت «صورتگر» عبارتند از مدیر برنامه هنری: محمد نظری، تدوین: احسان واثقی، تیریدی آرتیست: حجت شعبانی، مدیر فیلمبرداری: علی احسانی، مجری دکوراسیون: مهدی حکمت، هلی‌شات: امید احمدزاده و رسول کیان‌پور، عکاس هنری: محمد حسامیان، بازیگران: فاضل مصلی‌نژاد و داود اسدالهی، اعضای تیم موسیقی: نیما نواپور، محمد نیک، مهرداد بلوچیان، فرشادعنایتی، انتشار بین المللی: بهروز طباطبائی، فرید رضائیان، مهندس مرجان فعال، انتشار داخلی: حمید نوریفام، مدیر روابط‌عمومی: نغمه دانش‌آشتیانی.

کد خبر 6094179 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • رامین حسین‌پور بهترین آهنگساز یک فستیوال بین‌المللی شد
  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • راهیابی فیلم کوتاه مدرسه آنالوگ به جشنواره بین‌المللی رشد
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر «بچه‌های مسجد»
  • تران آن هونگ رییس داوران جشنواره فیلم شانگهای ۲۰۲۴ شد
  • این فیلم بیش از حد برخاسته از جهان شخصی نیست
  • مایک لی زنبور طلایی را می‌گیرد/ تجلیل برای یک عمر دستاورد هنری