Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریدونشهر از سم پاشی محل کشف سه مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در محل اسکان عشایر گاوخفت شهرستان فریدونشهر خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا موسی خانی در گفتگو با صاحب نیوز با اشاره به ابتلای سه نفر در شهرستان فریدونشهر به ویروس “تب کریمه کنگو” اظهار کرد: در پی گزارش شبکه بهداشت و درمان در خصوص ارتباط سه مورد بیمار تایید شده CCHF با دام های موجود در مرتع گاوخفت فریدونشهر، اکیپ واکنش سریع شبکه دامپزشکی با حضور در این مرتع، طی چند نوبت نسبت به سمپاشی محل استقرار شبانه دام‌ها و اطراف چادرهای اسکان عشایری به منظور کاهش جمعیت کنه‌های ناقل ویروس عامل بیماری اقدام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریدونشهر گفت: در این عملیات بیش از پنج هزار راس دام سبک عشایری با هدف مبارزه با کنه‌های موجود روی بدن دام، به صورت کاملا رایگان مورد سمپاشی قرار گرفتند و دامداران طی آموزش‌های چهره به چهره از سوی کارشناسان شبکه بهداشت و درمان و دامپزشکی با روش‌های مقابله با بیماری‌های مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری CCHF بیشتر آشنا شدند.

وی ضمن تاکید بر لزوم سمپاشی دوره‌ای بدن دام و اماکن دامی، خاطرنشان کرد: افرادی که کنه‌ها را با دست از بدن دام جدا و له می‌کنند بسیار در معرض ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو قرار دارند و باید به جد از این عمل خودداری کرد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریدونشهر گفت: رعایت حفاظت فردی و استفاده از لباس‌های آستین‌دار بلند و بسته، کلاه مناسب و شلوار با پاچه‌های بسته به منظور جلوگیری از تماس کنه با بدن افرادی که با دام در ارتباط هستند، در نقاط آلوده بیش از هر زمان دیگری برای پیشگیری از ابتلای به این بیماری مهلک که مهمترین عامل نیش کنه ناقل است، ضرورت دارد.

موسی خانی از سختی‌های خدمت رسانی به عشایر مستقر در نقاط کوهستانی و دور از دسترس سخن گفت و صعب العبور بودن مسیرها، ترکیدگی لاستیک خودروها در جاده‌های سنگلاخی منطقه، عدم دسترسی به برخی دام‌ها به دلیل استقرار در ارتفاعات و غیره را از مشکلات این کار دانست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان فریدونشهر شبکه دامپزشکی کریمه کنگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۴۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید

آفتاب‌‌نیوز :

گیاه خیار تلخ، در پاکستان و هند و در برخی از کشور‌های آسیایی به همین نام خوانده می‌شود. البته کشور‌های انگلیسی زبان کارلا را با نام‌های؛ کدوی تلخ و یا خربزه تلخ نیز می‌شناسند.

از آن‌جایی که میوه کارلا سرشار از موادی مانند charactin و momordicin است. این دو ماده موجود در میوه کارلا می‌تواند در کنترل فشار خون و همچنین مبارزه با مشکلات بیماران دیابتی بسیار موثر واقع شود.

دانه‌های میوه این گیاه دارای ترکیبات پلی پپتیدی مشابه انسولین و با عوارض کمتر است که مصرف آن موجب کاهش قند در بیماران دیابتی نوع اول می‌شود

مصرف آب کارلا بدن را در برابر هجوم اپی رادیکال‌های آزاد حفظ می‌کند. همچنین، سیستم ایمنی بدن قویتر شده و بدن راحت‌تر می‌تواند بیماری‌های داخلی را کنترل کرده و در نتیجه آن‌ها را نابود کند.

از سویی مصرف میوه کارلا می‌تواند باعث تسهیل در جریان خون شود. این عمل می‌تواند زخم‌های ایجاد شده در بدن را زودتر مداوا می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • جلوگیری از فعالیت یک اتاق غیر مجاز کشتار دام در تیران و کرون
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • عملیات سم‌پاشی علیه حشره ناقل مالاریا در سیب و سوران آغاز شد
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام