Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، این تصمیم بدان معنا است که تیم فوتبال اف. سی. شِریف قهرمان مولداوی نمی‌تواند بازی‌های اروپایی خود را در شهر تیراسپل برگزار کند.

منطقه جدایی‌طلب ترانس‌نیستریا اعلام استقلال کرده اما همچنان از سوی نهادهای بین‌المللی بخشی از قلمرو مولداوی محسوب می‌شود.

این منطقه پیوندهای نزدیکی با روسیه دارد به طوریکه پرسنل نظامی روسیه به منظور حفظ صلح در این منطقه حضور داشته و زبان روسی رایج‌ترین زبان آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ترانس‌نیستریا با اوکراین هم‌مرز بوده و نگرانی‌هایی مبنی بر استفاده روسیه از این منطقه به عنوان پایگاهی برای حمله به کی‌یف وجود دارد.

در ماه آوریل و مه، مقامات ترانس‌نیستریا انفجارهایی رخ داده در این منطقه را به اوکراین نسبت داده و این درحالی است که اوکراین انگشت اتهام را به سمت روسیه نشانه رفت.

باشگاه شِریف که در مرحله گروهی لیگ قهرمانان فصل گذشته، قهرمان نهایی یعنی رئال مادرید را شکست داده بود، به منظور پیشنهاد ورزشگاهی جایگزین و خارج از ترانس‌نیستریا دعوت شده است.

این تیم قرار است در مرحله انتخابی لیگ قهرمانان اروپا در این فصل با نماینده بوسنی بازی کند. در صورت پیروزی در این دیدار، رقیب بعدی این تیم می‌تواند شاختیور سالیهورسک بلاروس باشد؛ تیمی که به دلیل حمایت بلاروس از روسیه، نمی‌تواند در خانه از بازی‌های خود میزبانی کند.

یوفا تیم‌های ملی و باشگاهی روسیه را از حضور در رقابت‌های تحت هدایت این نهاد محروم کرده اما تیم‌های بلاروس می‌توانند خارج از خانه بازی کنند.

برچسب‌ها اوکراین ترانس نیستریا سازمان ملل متحد رئال مادرید یوفا لیگ قهرمانان اروپا بلاروس مولداوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اوکراین ترانس نیستریا سازمان ملل متحد اوکراین ترانس نیستریا سازمان ملل متحد رئال مادرید یوفا لیگ قهرمانان اروپا بلاروس مولداوی ترانس نیستریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۵۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد اله‌یاری مدیرعامل بنیاد رودکی به همراه امیرعباس ستایشگر معاون آفرینش‌های فرهنگی هنری و اردوان جعفریان مشاور امور بین‌الملل این بنیاد دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی و ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران پیرامون گسترش فعالیت‌های فرهنگی هنری با محوریت بنیاد رودکی دیدار و گفت‌وگو کردند.

در ابتدای این دیدار محمد اله‌یاری فومنی ضمن خوش‌آمدگویی، با برشمردن ظرفیت‌های هنری کشور روسیه، به توانمندی‌های بنیاد رودکی اشاره کرد و گفت: این مجموعه با توجه به جایگاه فرهنگی هنری خود در کشور و با توجه به دارا بودن زیرساخت‌ها، تالار‌های مختلف و برج آزادی، می‌تواند محل مناسبی جهت تبادلات فرهنگی هنری بین دو کشور باشد.

مدیرعامل بنیاد رودکی به تجربیات برگزاری برنامه‌های بین‌المللی مشترک با روسیه از جمله حضور ارکستر سمفونیک در جام جهانی ۲۰۱۸، اجرای ارکستر ملی در هفته فرهنگی ایران در روسیه و ... اشاره کرد و گفت: باتوجه به ظرفیت‌های بسیار در حوزه‌های مختلف موسیقایی و هنری در ایران و روسیه، با ایجاد پل ارتباطی و معرفی بنیاد‌های فرهنگی هنری این کشور که در نوع فعالیت، با بنیاد رودکی همسو هستند می‌توان قدم‌های مهمی را در عرصه توسعه دیپلماسی فرهنگی و برقراری بیشتر تعاملات فرهنگی هنری برداشت.

لیلیا ووتینوا رایزن فرهنگی روسیه نیز با استقبال از این دیدار و ابراز خرسندی از ظرفیت‌های بنیاد رودکی ضمن تشکر از رویکرد این بنیاد و اعلام آمادگی خویش برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف هنری و ابراز تمایل برگزاری برنامه‌های مشترک، از بررسی و ایجاد راهکار‌های گسترش همکاری‌ها در غالب امضای تفاهم نامه‌ها و اجرایی شدن آن خبر داد و افزود: تلاش خود را خواهد کرد که ارگان‌های هنری این کشور به جهت همکاری و تبادلات فرهنگی هنری دو طرفه اقدام نمایند.

ایجاد ارتباط و تبادل فرهنگی با بنیاد‌های هنری روسیه، حضور گروه‌های طرفین در جشنواره‌های معتبر ایران و روسیه، امکان اجرای برنامه برای ارکستر‌های سمفونی دوطرف، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف هنری در عرصه تجسمی و دعوت از رهبران میهمان برای ارکستر سمفونیک تهران و برگزاری هفته‌های مشترک فرهنگی از دیگر پیشنهاد‌های اله‌یاری به رایزن فرهنگی روسیه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • آمریکا واردات اورانیوم روسیه را ممنوع کرد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • بازگشت ویسنته دل‌بوسکه به فوتبال اسپانیا
  • توصیه عجیب لوکاشنکو به ورزشکاران بی‌طرف در المپیک پاریس
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی
  • رمزگشایی از محرومیت ورزشی روسیه/ نوبت اسرائیل هم می رسد؟
  • خوردنی و غذاهایی که افسردگی شدید می آورند