Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام «محمد جعفرمنتظری» روز شنبه در حاشیه بازدید از  یک شرکت دانش بنیان خوارزمی مستقر در گرمدره کرج و بهره برداری از پایلوت استخراج لیتیوم این واحد، با بیان اینکه محصولات داخلی در اولویت هستند اظهار داشت: گاهی اوقات محصولات داخلی کفایت نیاز کشور را می کند که آوردن مشابه آنها، خیانت به کشور، تولید و ملت است چراکه در هر کارخانه ای عده ای مشغول به کار هستند و معیشت شان از این محل تامین می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: ورود چنین کالاهایی فارغ از آنکه خیانت است، قاچاق نیز محسوب می شود.

منتظری ادامه داد: اگر چنانچه تولید داخل نیاز کشور را تامین نکند به طور قطع دولت بر اساس نیاز و با رعایت تمام جوانب، اجازه می دهد که مقدار مورد نیاز با یک سری قواعد و مقررات از خارج از کشور وارد شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع قاچاق اشاره کرد و گفت: امروز متاسفانه شاهد قاچاق کالا در مبادی مختلف هستیم که این مهم، کمر اقتصاد کشور را می شکند لذا دولت و دستگاه قضایی وظیفه دارد که با قاچاق به صورت جدیت مقابله و مبارزه کند.

دادستان کل کشور با اشاره به ستاد مقابله با کالاهای قاچاق تصریح کرد: فعالیت این ستاد در سال اخیر چشمگیر بود و امیدواریم که دستگاه های ذی‌ربطی که مسوولیت در مقابله با قاچاق وظیفه دارند با هماهنگی، همکاری و هم افزایی بتوانند جلوی این پدیده را بگیرند، چرا که قاچاق خنجره ای است که بر پیکره اقتصاد کشور آسیب می رساند.

وی ادامه داد: قوه قضاییه در مبارزه با قاچاق کالا بخصوص در سطح سازمان یافته، فعالیت مستقیم دارد و قاچاق جزیی و سازمان نیافته کالاها نیز در حوزه صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی است. قاچاق ارز، طلا و دیگر کالاها اگر به صورت سازمان یافته باشد در حوزه صلاحیت دستگاه قضایی است و در عین حال در این بخش به سازمان تعزیرات حکومتی کمک می کنیم. 

منتظری با بیان اینکه با تعامل و هماهنگی امیدواریم که جلوی این مفسده را بگیریم اظهار داشت: با ورود کالای قاچاق از مبادی رسمی به طور قطع از سوی مسوولان و دست اندرکاران بخش هایی همچون سازمان کشتیرانی و بنادر برخورد می شود. 

دادستان کل کشور افزود: معتقدم یکی از بهترین راه هایی که می تواند جلوی قاچاق کالا را بگیرد عملکرد سیستمی دستگاه های مربوط با یکدیگر است؛ با تبادل و تجمیع اطلاعات می توان از ورود قاچاق جلوگیری می شود.

برچسب‌ها البرز شرکت دانش بنیان قوه قضاییه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز شرکت دانش بنیان قوه قضاییه البرز شرکت دانش بنیان قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۵۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد

استاندار سمنان با بیان اینکه موضوع احتکار به‌هیچ‌عنوان پسندیده نیست و قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد، گفت: با کسی در سطح استان در این زمینه تعارف نداریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی عصر امروز در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در محل سالن جلسات غدیر استانداری برگزار شد، اظهار داشت: بازدید‌ها و نظارت بر انبارها در این بخش برای جلوگیری از احتکار با جدیت در دستور کار قرار داشته باشد.

وی درباره لزوم مقابله با قاچاق کالا و ارز گفت: قاچاق کالا به دلیل سودآوری بالا، زمینه و بستر ایجاد رقابت در بین تولیدات کالاهای داخلی برای ارتقاء کیفیت را از بین خواهد برد‌.

وی از برگزاری منظم جلسات کمیسیون مبارزه قاچاق کالا و ارز استان قدردانی کرد و گفت: تاکنون بالغ‌ بر 95 جلسه در سطح استان تشکیل و مصوبات نیز اجرایی شده است.

استاندار سمنان گفت: کالا و ارز قاچاق شده بدون پرداخت مالیات و عوارض در مدت‌زمان کوتاه در بازار عرضه‌شده و سودآوری بسیاری دارد، لذا این موارد افراد سودجو را به قاچاق سوق می‌دهد.

هاشمی گفت: اشباع کالاهای بی‌کیفیت قاچاق در سطح بازار، عرصه رقابت در بین تولیدات و کالاهای داخلی را از بین می‌برد.

وی با اشاره به آسیب‌های مهم قاچاق کالا گفت: قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد.

استاندار سمنان از قاچاق سوخت به‌عنوان نوعی دیگر از قاچاق نام برد و گفت: این نوع قاچاق نیز به دلیل سودآوری مورد توجه است.

هاشمی گفت: جلسات قاچاق کالا و ارز برای کشف و جلوگیری از وقوع این مهم باید به‌صورت مستمر و پرقدرت برگزار شود.

انتهای پیام/361

دیگر خبرها

  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!