Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: وزرای صمت، کشور، راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی از وزرایی هستند که درخواست استیضاح‌شان به هیأت‌رئیسه مجلس آمده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو حسینعلی حاجی‌دلیگانی، نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی در سیزدهمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه با بیان اینکه انتظار داریم قوه قضاییه توجه بیش‌تری به شهرستان برخوار داشته باشد، اظهار داشت: با پیگیری‌های انجام شده اصلاح ساختاری در تشکیلات دادگستری برخوار انجام شد که در نتیجه آن یک شعبه حقوقی افزوده شد، اما هنوز پاسخگو نیست و نیاز است دستگاه قضایی خود را با میزان ورودی پرونده‌ها تطبیق دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به دیدار حضوری نمایندگان مجلس با رهبر معظم انقلاب افزود: در این دیدار رهبر انقلاب مطالب بسیار مهم، کاربردی، راهبردی و اجرایی را در خصوص رویکرد کلی مجلس و محور قرار گرفتن لوایح بیان و در بخشی از صحبت‌های خود در خصوص ویژگی‌های یک نماینده انقلابی صحبت کردند که امیدواریم بتوانیم در دو سال باقی مانده از مجلس این نکات را عملیاتی کنیم.

حاجی‌دلیگانی یادآور شد: پس از این دیدار، مرکز پژوهش‌های مجلس اقدامی را آغاز کرد تا از فرمایشات و انتظارات رهبر انقلاب منشوری را آماده کند و در حال حاضر در حال نهایی شدن است که البته محورش این است که بتوانیم وضعیت کشور و جامعه را به سمت بهبود پیش ببریم.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی پیرامون سفر رئیس‌جمهور و هیات دولت به اصفهان با بیان اینکه با سفر نماینده رئیس‌جمهور به برخوار، شاهین‌شهر و میمه اتفاقات خوبی رقم خورد، توضیح داد: در مجموع حدود ۲۴ هزار میلیارد تومان به استان اختصاص یافته و امید داریم درصد بالایی از این عدد ریالی باشد و کم‌تر اسناد خزانه باشد، زیرا هرچه میزان اعتبار نقدی بیش‌تر باشد پیشرفت کار بهتر خواهد بود.

سهم ۷۰۰ میلیارد تومانی شاهین‌شهر و برخوار از سفر رئیس‌جمهور

حاجی‌دلیگانی پیرامون بودجه اختصاصی شهرستان‌های برخوار، شاهین‌شهر و میمه تصریح کرد: ۴۰۰ میلیارد تومان برای حوزه شاهین‌شهر و میمه و حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای برخوار در نظر گرفته شده است.

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از محاسن شهرستان برخوار این است که با پیگیری‌های صورت گرفته، شورای اداری استان پیش از سفر به شهرستان آمدند و ادارات کل تعهداتی را پذیرفتند و این مورد باعث شد تقسیم‌بندی‌ها و توزیع اعتبارات شفاف‌تر و واقعی‌تر دیده شود.

وی پیرامون طرح شفافیت تصریح کرد: طرح شفافیت دوم، در پایان اعم از طرح اول بود یعنی با تدبیر انجام شده به این جمع‌بندی رسیدیم که تمام ۳ قوه را در این طرح بیاوریم و پوششی به آن بدهیم که کلیت آن با نصف به علاوه یک رای، رای بیاورد و ماده خاص آن با دو سوم آرا تصویب شود.

حاجی‌دلیگانی در خصوص ایرادات وارد شده به طرح شفافیت بیان کرد: ایرادات مطرح شده موارد عادی است و در کمیسیون در حال اصلاح است تا به صحن بیاید.

وی پیرامون استیضاح وزیر صمت تصریح کرد: تا به الآن ۵ تقاضا برای استیضاح وزرا آمده است که مورد اول آن وزیر صمت است که البته ۲ دسته امضا آمده بود که برای بررسی به کمیسیون ارجاع داده شد و هنوز از عدد نیفتاده و نیاز است کمیسیون این هفته بررسی‌ها را انجام دهد و زمانی که در صحن اعلام وصول شد حتی اگر عدد آن کم شود از دستور خارج نخواهد شد.

حاجی‌دلیگانی خبر داد: وزرای کشور، راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی از دیگر وزرایی هستند که درخواست استیضاح‌شان به هیأت رئیسه آمده است.

کمیسیون آموزش مجلس با استخدام نیرو‌های خرید خدمت آموزش و پرورش موافق نیست

عضو هیات رئیسه مجلس پیرامون طرح رسمی شدن نیرو‌های خرید خدمت آموزش و پرورش توضیح داد: طرحی به مجلس مبنی بر اینکه تمام افرادی که از سال ۱۳۹۲ آموزش و پرورش رابطه کاری از جمله خرید خدمت و حق‌التدریسی دارند به استخدام آموزش و پرورش در بیایند که تعداد آن ۸۰ هزار نفر برآورد می‌شوند.

وی تصریح کرد: سیاست‌های کلان در خصوص آموزش و پرورش این است که افراد از دانشگاه فرهنگیان جذب شوند، اما با هدف کاهش هزینه‌ها خرید خدمت و مدارس غیرانتفاعی مطرح شد، اما کمیسیون آموزش مجلس با این طرح موافق نیست، ولی در معرض صحن علنی مجلس قرار دارد.

وی پیرامون حق‌آبه کشاورزان خاطرنشان کرد: موضوع حق‌آبه کشاورزان در صدر پیشنهادات‌مان در سفر هیات دولت مطرح بود، اما مطرح شد که در سفر‌ها این موارد به‌صورت مصوبه اعلام نخواهد شد.

حاجی‌دلیگانی پیرامون پروژه قطار سریع‌السیر یادآور شد: این مبحث از جمله مواردی است که در شورای اداری و جلسه با وزیر مطرح شد که چرا حق مردم دستگرد و دولت‌آباد رعایت نمی‌شود و نیاز است در این بخش‌ها به زیر زمین منتقل شود.

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامه دولت برای آب استان پاسخ داد: یکی از مواردی که در کلیت استان در سفر دولت مطرح بود موضوع آب بود و حدود ۸ هزار میلیارد تومان از اعتبارات برای این موضوع در نظر گرفته شده البته اقدام اصلی که نیاز بود تصمیم‌گیری شود انجام نشد و بیان کردند طرح جامعی داریم، اما جزئیات آن مشخص نیست، ولی باید دنبال جریان دائمی زاینده‌رود باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزرا وزرای دولت مجلس شورای اسلامی میلیارد تومان آموزش و پرورش حاجی دلیگانی شاهین شهر رئیسه مجلس هیأت رئیسه خرید خدمت مطرح شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۶۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از «غلامحسین رضوانی» چه می‌دانیم

به گزارش خبرنگار مهر، ۱۳ روز بیشتر تا برگزاری دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی نمانده است و بر همین اساس، دور جدید پویش انتخاباتی خبرگزاری مهر تحت عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته‌گزینی» مدتی است که آغاز به کار است.

‌در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم و از میان ١۶٧٩ نامزدی که به پویش خبرگزاری مهر پیوستند، ١۶ نفر در دور اول انتخابات راهی مجلس شورای اسلامی شدند و کار ۵ نفر دیگر به دور دوم کشیده شد. یکی از این ۵ نفر «غلامحسین رضوانی» بود.

«غلامحسین رضوانی» در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم در تاریخ ۱۳ اسفند ۱۴۰۲، در لیست «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» با اسم اختصاری «شانا» قرار داشت اما در نهایت با کسب ۱۵۸۲۱۶ رأی در جایگاه ۴۶ قرار گرفت و راهی دور دوم شد. آنچه در ادامه می‌آید بخشی از پیشینه کاری و مدیریتی رضوانی است که از نظر می‌گذرانید.

«غلامحسین رضوانی» متولد ۱۳۳۵ و دانش‌آموخته کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه علم و صنعت و کارشناسی ارشد همان رشته از دانشگاه تربیت مدرس است. در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی(مجلس قبلی) به عنوان نفر بیست و هشتم از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس انتخاب شد.

از سوابق اجرایی وی می‌توان به قایم‌مقامی معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست‌جمهوری در دولت نهم، معاونت سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، عضویت در هیأت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی(شستا)، عضویت در هیأت مدیره و مدیرعاملی شرکت ماشین‌سازی پارس و شرکت آزمون جاده‌ای خودرو (زیرمجموعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران) و همچنین عضویت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اشاره کرد.

رضوانی در مقطعی کوتاه رییس مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی و سرپرست معاونت برنامه‌ریزی راهبردی ریاست جمهوری بوده است.

او اکنون عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و استاد دانشگاه است.

کد خبر 6089589

دیگر خبرها

  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • قدردانی فرمانده کل انتظامی کشور از نمایندگان مجلس
  • قدردانی و تشکر سردار رادان از نمایندگان مجلس
  • قدردانی سردار رادان از مجلس
  • قدردانی «سردار رادان» از نمایندگان مجلس
  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • نادری با جدایی ری از تهران مخالفت کرد
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • از «غلامحسین رضوانی» چه می‌دانیم