Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز،  گزیده‌ای از مهمترین اخبار واحدهای دانشگاه آزاد  اسلامی سراسر کشور در  شنبه (۴ تیر)  را در ادامه می‌خوانید

کسب رتبه نخست دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در ردیف استارتاپ‌ های برتر شاهد و ایثارگر کشور  مجید هاشم زاده رئیس مرکزتحقیقات فناوری‌های نوین ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد گفت: این مرکز در سال ۱۳۹۵ تأسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
ارتقاء سطح دانش در زمینه مهندسی ساخت و تولید با برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی، هدایت پروژه‌های دانشجویی به سمت پروژه‌های تولید محور، تجاری‌سازیِ پروژهای تولید محورِ دانشجویی، همچنین انجام پروژه‌های تحقیقاتیِ برون دانشگاهی از طریق عقد قرارداد با سازمان‌ها و شرکت های تولیدی و صنعتی از اهداف مرکز تحقیقات فناوری های نوین ساخت و تولید بوده است.  وی افزود: این مرکز با استفاده از تمام ظرفیت های علمیِ اساتید نخبه دانشکده‌ فنی و مهندسی و نیز بهره‌گیری از ظرفیت آزمایشگاه ها و کارگاه‌های واحد نجف‌آباد توانسته قراردادهای برون دانشگاهیِ فراوانی به انجام برساند که از جمله آن می‌توان به قرارداد با شرکت گاز استان اصفهان، شرکت گاز بیدبلند استان خوزستان، ذوب آهن، فولاد مبارکه سپاهان و همچنین شرکتهای خصوصی نظیر شرکت پرواز افرازهوا صنعت، شرکت پمپ عمادکار، شرکت تولیدی کمیا کمباین اشاره کرد.  هاشم زاده گفت: با توجه به وجود تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی و کارگاهی نظیر تراش و فرز CNC، تجهیزات پیشرفته تست‌های غیرمخرب، دستگاههای جوشکاری پلاسما و زیرپودری و تنگستن، تجهیزات مترولوژی دقیق و بسیاری دیگر از تجهیزات، این مرکز توانسته است خدماتِ آزمایشگاهی و کارگاهی فراوانی به دیگر دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و صنعتی ارائه کند. رئیس مرکز تحقیقات فناوریهای نوین ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد به برگزاری دوره‌های متعدد آموزشیِ تخصصی برای دانشجویان و صنعتگران اشاره کرد و گفت: انتشار چندین مقاله ISI و ثبت چند اختراع داخلی و نیز دو اختراع US Patent که منجر به گرنت شده از افتخارات این مرکز تحقیقاتی است. کسب رتبه نخست دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در ردیف استارتاپ‌ های برتر شاهد و ایثارگر کشور 

در مراسم تقدیر از استارتاپ ‌های برتر شاهد و ایثارگر کشور، یادواره دانشمند شهید دکتر مصطفی چمران، رتبه نخست کشوری در سطح ۳ فناوری، به دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد رسید.
سیده فاطمه احمدی شیخ شبانی فرزند شهید گرانقدر دوران دفاع مقدس شهید رحمن احمدی شیخ شبانی و دانشجوی دکتری تخصصی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، با ارائه طرح «ساخت نانوبیوسنسور الکتروشیمیایی برای شناسایی سموم مواد غذایی» موفق شد رتبه نخست کشوری در سطح ۳ فناوری را به خود اختصاص دهد. 
آیین تقدیر از استارتاپ ‌های برتر شاهد و ایثارگر کشور، یادواره دانشمند شهید دکتر چمران با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در تهران به کار خود پایان داد.

مجید هاشم زاده رئیس مرکزتحقیقات فناوری¬های نوین ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد گفت: این مرکز در سال ۱۳۹۵ تأسیس شد. ارتقاء سطح دانش در زمینه مهندسی ساخت و تولید با برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی، هدایت پروژه‌های دانشجویی به سمت پروژه‌های تولید محور، تجاری‌سازیِ پروژهای تولید محورِ دانشجویی، همچنین انجام پروژه‌های تحقیقاتیِ برون دانشگاهی از طریق عقد قرارداد با سازمانها و شرکت های تولیدی و صنعتی از اهداف مرکز تحقیقات فناوری های نوین ساخت و تولید بوده است. 

وی افزود: این مرکز با استفاده از تمام ظرفیت های علمیِ اساتید نخبه دانشکده‌ فنی و مهندسی و نیز بهره‌گیری از ظرفیت آزمایشگاه ها و کارگاه‌های واحد نجف‌آباد توانسته قراردادهای برون دانشگاهیِ فراوانی به انجام برساند که از جمله آن می‌توان به قرارداد با شرکت گاز استان اصفهان، شرکت گاز بیدبلند استان خوزستان، ذوب آهن، فولاد مبارکه سپاهان و همچنین شرکتهای خصوصی نظیر شرکت پرواز افرازهوا صنعت، شرکت پمپ عمادکار، شرکت تولیدی کمیا کمباین اشاره کرد. 

هاشم زاده گفت: با توجه به وجود تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی و کارگاهی نظیر تراش و فرز CNC، تجهیزات پیشرفته تست‌های غیرمخرب، دستگاههای جوشکاری پلاسما و زیرپودری و تنگستن، تجهیزات مترولوژی دقیق و بسیاری دیگر از تجهیزات، این مرکز توانسته است خدماتِ آزمایشگاهی و کارگاهی فراوانی به دیگر دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و صنعتی ارائه کند.

رئیس مرکز تحقیقات فناوریهای نوین ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد به برگزاری دوره‌های متعدد آموزشیِ تخصصی برای دانشجویان و صنعتگران اشاره کرد و گفت: انتشار چندین مقاله ISI و ثبت چند اختراع داخلی و نیز دو اختراع US Patent که منجر به گرنت شده از افتخارات این مرکز تحقیقاتی است.

موافقت اصولی با راه اندازی آزمایشگاه معتمد محیط زیست در دانشگاه آزاد شهرکرد

پس از بازدید های میدانی کارشناسان اداره کل محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری از مرکز تحقیقات آزمایشگاهی دانشگاه آزاد شهرکرد، مجوز راه اندازی آزمایشگاه معتمد محیط زیست در دانشگاه آزاد شهرکرد صادر شد.

عباس جعفری، عضو هیأت علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: پایش و سنجش آلاینده های زیست محیطی و کنترل و ممانعت از ورود آنها به محیط زیست به عنوان یکی از مهمترین پایه های اساسی توسعه پایدار شناخته می شود که در کشور ما مطابق با قوانین و اهداف برنامه چهارم و پنجم توسعه به آن توجه جدی شده است.

جعفری اظهار کرد: مطابق با بند الف ماده ۶۱ این قانون و به منظور ارتقای کمی و کیفی پایش های زیست محیطی و به منظور کاهش عوامل آلوده کننده و مخرب محیط زیست، کلیه واحدهای بزرگ تولیدی، صنعتی عمرانی، خدماتی و زیربنایی مکلف به انجام طرح خود اظهاری هستند.

وی افزود: به همین منظور درخواست اخذ گواهی آزمایشگاه معتمد محیط زیست داده شد و پس از بازدید های میدانی کارشناسان اداره کل محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری از مرکز تحقیقات آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد پرسش نامه های گسترده ای تکمیل شد و کار آماده سازی زیر ساخت ها اعم ازمکان و تهیه مواد و تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز آزمایشگاه معتمد محیط زیست، تهیه و تدوین دستورالعمل های انجام آزمایشات و آموزش پرسنل شروع شد.

مسئول آزمایشگاه معتمد محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد بیان کرد: اداره کل محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری نمونه های مجهولی جهت تعیین دقت و صحت آزمایش ها، ارسال کردند و نتایج آزمایش های دانشگاه را با دقت بالا تایید کردند و گواهی و مجوز آزمایشگاه معتمد محیط زیست به مدت ۲ سال، از سازمان حفاظت محیط زیست کشور صادر شد.

جعفری یادآور شد: جهت پایش و کنترل کیفی آب و پساب و فاضلابهای صنعتی، پارامترهای مورد سنجش بخش شیمی، سولفات، فسفات، نیترات ، دما، نیتریت، آمونیاک، سولفید، سولفیت، سختی کل، سختی کلسیم، سختی منیزیم،کلراید،کدورت، قلیاییت فنل فتالین، قلیاییت متیل اورانژ، گازهایCO۲ وDO و آزمون هایCOD ،BOD، pH،TDS ،TSS،TS  و در بخش بیولوژیکی، کلیفرمگوا رشی، کلیفرم کل، مورد تایید قرار گرفت.

این استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در پایان عنوان کرد: در حال حاضر آزمایشگاه معتمد محیط زیست آمادگی کامل جهت عقد قراردادهای پایش و خوداظهاری صنایع و کارخانجات را دارد.

استارت‌آپ «Germany Tour ۲۰۲۲» برگزار می‌شود 

ویداد «Startup Germany Tour 2022» توسط اتحادیه اتاق های بازرگانی آلمان به نمایندگی از اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان (AHK Iran) و با مشارکت پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ یکم آبان سال جاری در کشور آلمان برگزار می‌شود.

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند تا روز پنجشنبه 9 تیرماه از طریق لینک http://iran.ahk.de/sugt22 در این رویداد ثبت‌نام کنند.

اطلاعات بیشتر در این خصوص در سایت پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی http://park.iau.ir/10476 در دسترس علاقمندان است.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1145386 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی برتر شاهد و ایثارگر کشور دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد آزمایشگاه معتمد محیط زیست آزمایشگاهی و کارگاهی مرکز تحقیقات فناوری برگزاری دوره تجهیزات پیشرفته تولید محور برون دانشگاهی رتبه نخست هاشم زاده رئیس مرکز شرکت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۶۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود

حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان گفت: بخشی از پسماند‌های پزشکی هرمزگان در مراکز بهداشت روستایی تولید می‌شود که دانشگاه علوم پزشکی برای نظارت بر انتقال و بی خطرسازی و دفع ایمن آنها مسئولیت دارد و بی توجهی به آن خطرناک است.

وی میزان تولید پسماند در روستا‌های هرمزگان را سالانه ۵۲۰ هزار تن اعلام و اضافه کرد: این میزان با پسماند‌های شهری استان برابر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان با اشاره به تولید بیش از یک‌میلیون و ۳۰۰هزار تن پسماند صنعتی و روزانه بیش از ۴۰۰ تن پسماند ویژه در استان خواستار به روز رسانی شیوه‌های مدیریت پسماند در استان شد.

وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن ضایعات تولید می‌شود که به نظر می‌رسد متولیان این حوزه عملکردی برای فرآوری آنها ندارند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان با اشاره به ضرورت توجه مدیران صنایع به مدیریت پسماند‌های صنعتی و ویژه تصریح کرد: قانون‌گذار مجازات‌هایی برای مدیران خاطی در حوزه محیط زیست در نظر گرفته است.

مسیحی تازیانی ادامه داد: برای مدیریت پسماند شهری، در ۴۸ شهر مطالعات پایان یافته و طرح مدیریت پسماند ۴۱ شهر مصوب شده که اجرای آن نیازمند اختصاص اعتبار است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست با اشاره به برگزاری کارگاه مدیریت پسماند صنعتی توسط شرکت «سپنتامهام ایرانیان» از مشارکت بخش خصوصی در آموزش استقبال کرد و آن را نتیجه درک عملی مفهوم حفظ محیط زیست به عنوان یک وظیفه همگانی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • خلیج فارس اصلی‌ترین نماد تمامیت ارضی کشور است
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دهم خرداد برگزار می‌شود
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • برگزاری کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در روز دهم خرداد
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده