Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، استاندار قم در همین رابطه با اشاره به این که تولید محصولات کشاورزی در قم باید صادرات محور باشد، تاکید کرد: برنامه‌ریزی برای تولید محصول‌هایی که در سبد غذایی مردم نقش تعیین کننده‌ای دارد باید در اولویت برنامه‌های بخش کشاورزی استان باشد.

سید محمدتقی شاهچراغی ایجاد صنایع تبدیلی و غذایی در کنار واحدهای تولید محصولات کشاورزی در قم را ضروری دانست و گفت: با این کار می‌توانیم از ظرفیت‌های بخش کشاورزی استان در راستای تامین امنیت غذایی مردم و افزایش درآمدزایی در این حوزه به بهترین نحو استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با اشاره به قابلیت‌های بخش کشاورزی قم برای تولید انواع محصولات مورد نیاز مردم، افزود: حمایت از بهره‌برداران این بخش در دستور کار بخش‌های مختلف استان همچون ستاد تسهیل و رفع موانع تولید است و در این رابطه از همه ظرفیت‌های در اختیار استفاده خواهد شد.

شاهچراغی همچنین تلاش برای افزایش بهره‌وری دربخش کشاورزی از طریق توجه به بازاریابی و ایجاد صنایع جانبی محصول‌ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: تولید محصول‌های صادرات محور و مبتنی بر دانش روز می‌تواند زمینه را برای ارتقای ارزش محصول‌های کشاورزی و توانمندسازی فعالان این بخش فراهم کند.

سودآوری بیشتر بخش کشاورزی قم را با گسترش صنایع تبدیلی دنبال می‌کنیم

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم نیز با اشاره به این ‌که در زمینه تولید بسیاری از کالاهای کشاورزی به‌ویژه محصولات دامی دارای جایگاه برتر در کشور هستیم، افزود: در همین راستا با ایجاد صنایع تبدیلی و غذایی و فرآوری این محصولات در داخل استان، سودآوری فعالیت‌های کشاورزی را افزایش می‌دهیم.

محمد رضا حاجی رضا به ایرنا گفت: این که محصولات کشاورزی و دامی در قم تولید شود اما مراحل فرآوری آن‌ها در خارج از استان صورت گیرد و سود حاصل از این کار برای کشاورزی قم نباشد،‌ روند صحیحی نیست و باید با ایجاد پر تعداد واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی در استان، این مساله به سرعت اصلاح شود.

وی افزود: در همین رابطه و برای افزایش ارزش افزوده‌ انجام فعالیت‌های کشاورزی در استان از علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی استقبال می‌کنیم تا سود حاصل از فرآوری محصولات خام کشاورزی برای خود استان باشد و زمینه ایجاد فرصت‌های شغلی متعدد در این بخش فراهم شود.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری در زمینه ایجاد صنایع تبدیلی و غذایی در قم که دارای موقعیت خاص جغرافیایی در مرکز کشور بوده و به عمده‌ بازارهای مصرف نزدیک است، گزینه مناسبی برای علاقه‌مندان به فعالیت در این بخش سودآور اقتصادی خواهد بود.

حاجی رضا با تاکید بر این که کشاورزی قم بسیار پویا و فعال بوده و در راستای تامین امنیت غذایی جایگاه مناسبی در سطح کشور دارد، گفت: قم در تولید محصولات دامی پیشگام است و علاوه بر تامین نیاز استان،‌ حجم قابل توجهی از آن را برای مصرف به سایر استان‌های کشور ارسال می‌کند که در همین راستا می‌توان با ایجاد صنایع تبدیلی و غذایی، ارزش‌افزوده خوبی را برای بخش کشاورزی استان به ارمغان آورد.

وی با اشاره به این که بخش کشاورزی قم وضعیت خوبی در موضوع تولید محصولات غذایی مورد نیاز مردم استان دارد،‌ ادامه داد: افتخار قم وجود کشاورزان باتجربه و نخبه است که با دانش خود توانسته‌اند با وجود سختی کار کشاورزی در این استان،‌ در تولید بسیاری از محصولات سرآمد باشند.

۱۳۵ میلیارد ریال تسهیلات به دامداران قمی اختصاص یافت

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم نیز گفت: طی ماه‌های اخیر ۱۳۵ میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت در قالب دامدار کارت برای دامداران استان اختصاص یافت.

منصور دیان اردستانی بیان کرد: در راستای اجرای سیاست‌های حمایتی وزارت جهاد کشاورزی از دامداران و با پیگیری معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم، این تسهیلات با همکاری بانک‌ کشاورزی برای دامداران استان اختصاص پیدا کرد.

وی با اشاره به این که دامداران فعال استان برای دریافت این تسهیلات به بانک عامل معرفی شده‌اند، افزود: سود این تسهیلات ۱۱ درصد و دوره بازپرداخت آن یکساله می‌باشد و دامداران می‌توانند با این کارت نهاده‌های خوراک دام را از تعاونی‌ها و کارخانه‌های خوراک دام طرف قرارداد، خرید کنند. 

اردستانی گفت:‌ حمایت از دامداران استان که نقش مهمی در تامین امنیت غذایی مردم دارند از مهمترین وظایف سازمان جهاد کشاورزی قم است و در همین راستا با همکاری بانک‌های عامل علاوه بر طرح یاد شده، پرداخت تسهیلات مورد نیاز دامداران در قالب‌های مختلف به متقاضیان این بخش ادامه می‌یابد. 

گفتنی است قم از جمله قطب‌های مهم دامپروری کشور به شمار می‌آید و حدود هفت هزار واحد دامداری در این استان فعال است، در همین رابطه حجم قابل توجهی از محصولات دامی تولید شده در قم علاوه بر تامین نیاز این استان در سایر نقاط کشور عرضه می‌شود،‌ همچنین سالانه ۳۰‌ هزار تُن گوشت قرمز و ۱۸۰ هزار تُن شیر در قم تولید می‌شود.

بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است.

برچسب‌ها توسعه صادرات قم کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه صادرات قم کشاورزی توسعه صادرات قم کشاورزی ایجاد صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قم محصولات کشاورزی بخش کشاورزی قم تولید محصولات تولید محصول محصول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۶۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،استاندار فارس در اولین شورای کشاورزی استان در سال ۱۴۰۳گفت: عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی در شهرستان ها در حوزه گیاهان دارویی، اصلاح الگوی کشت، احداث گلخانه و صنایع تبدیلی، پر کردن چاه های غیرمجاز، نصب کنتور و هوشمند شدن چاه های کشاورزی و تولید محصولات ارگانیک بصورت مستمر پایش شوند.
استاندار فارس خواستار توجه جدی مسئولین ذیربط به حوزه گیاهان دارویی شد و افزود: در زمینه گیاهان دارویی دستگاه های ذیربط در سطح مدیران کل و معاونین جلسات فشرده ای برگزار و گزارش جلسات را ارائه کنند.
ایمانیه با اشاره به اینکه فارس در تولید بسیاری از محصولات زراعی و باغی رتبه های برتر را دارد، گفت: تعاونی اشتغال و تولید سازمان جهادکشاورزی و زیرمجموعه آن، با مشارکت مردم وبا هدف ایجاد ارزش افزوده و تکمیل زنجیره های ارزش تشکیل شود؛ قطعا تحقق این موضوع برای تولید کنندگان و مشارکت کنندگان سودمند خواهد بود.
نماینده عالی دولت در فارس با تاکید بر اینکه هدف گذاری کرده‌ایم تا حداقل یک میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی طی هرسال در استان داشته باشیم، افزود: میزان سرمایه گذاری داخلی و خارجی مختص به سال ۱۴۰۳ را در حوزه جهادکشاورزی مشخص و ارائه کنید.
وی با تاکید بر اینکه با هرگونه کشت محصولات زراعی که با آب غیرسالم کشت شود، با قاطعیت برخورد خواهد شد، تصریح کرد: در جلسه امروز تکلیف را شفاف روشن کرده ایم؛ امحا کشت هایی که از آب های غیرسالم استفاده می کند برعهده جهاد کشاورزی شهرستان شیراز و با همکاری نیروی انتظامی، سازمان محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی و حوزه قضایی است.
ایمانیه با تصریح بر اینکه هیچ فردی حق ندارند سلامت مردم را در معرض خطر قرار دهد، ادامه داد: دو پیشنهاد برای فعالان این حوزه  در نظر گرفته شده ، ابتدا تهاتر زمین در مکان مناسب برای جایگزینی زمین های فعلی و یا مساعدت در کاشت درخت های غیر مثمر و احداث جنگل کاری و ایجاد صنایع چوبی است.

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان