Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-29@09:07:00 GMT

۳۰ درصد تراکنش های کارتخوان کسبه تجاری نیست

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۲۷۱۴۰

 به گزارش اتاق خبر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان در چند وقت اخیر کسبه نسبت به تغییر نحوه پرداخت مالیات اعتراض داشتند و برخی از آن ها معتقد بودند که میزان آن افزایش یافته در صورتی که بیشتر کسبه در ضرر هستند .

برخی از کاربران در فضای مجازی هم معتقد بودند که در شرایط فعلی نباید مالیات کسبه افزایش یابد اما برخی دیگر نیز بر این باور هستند که علت اصلی اعتراض کسبه واقعی شدن نرخ مالیاتشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در جواب این موضوعات آقای خاندوزی وزیر اقتصاد تاکید کرده پایه مالیاتی جدیدی برای کسبه تعریف نشده و با راه اندازی سامانه مودیان نگرانی آن‌ها برطرف خواهد شد.

حال برای فهم بیشتر این موضوع در باره مشکلات کسبه برای مالیات با رییس اتاق اصناف گفتگو  کرده ایم که به شرح زیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان: میزان ضریب مالیات در جلساتی که با وزارت اقتصاد و مالیات داشتید به کجا رسید؟ 

آقای نوده فراهانی: امسال درباره وضعیت مالیاتی به دلایل اینکه به مدت ۲ سال درگیر شیوع ویروس کرونا و در رکود بازار  در کشور بوده ایم  مشکلاتی در مالیات اصناف داشتیم و از طرف دیگر عملکرد سال 99 کسبه و اصناف بعضی از ممیزان مالیات آن ها را چند برابر کردند.

در  پی  موضوع  میزان افزایش مالیات کسبه و اصناف اعتراض کردند که این موضوع را  به وزیر اقتصاد بازگو کردیم. طی صحبت های انجام شده بنا بر این شد که هر کسبه ای احتمال داد که در  مالیات به آن اجهاف شده و مالیات بیشتری تعیین شده است سوابق را نوشته و بررسی می‌کنیم و سعی بر این است که به هیچ کس در این مورد  اجهاف صورت نگیرد. 

آقای نوده فراهانی: از طرف دیگر ۳۱ خرداد زمان اظهار نامه مالیاتی به پایان می رسد و به مدت ۱۵ روز تمدید شد و تا ۱۵ تیر فرصت برای تحویل اظهار نامه مالیاتی وجود دارد. درخواست ما  مبنی بر ضرایب مالیاتی که در نظر گرفته اند باید مقداری تقلیل یابد. 

باشگاه خبرنگاران جوان: درخواست ها درباره تراکنش های بانکی چه بود؟

آقای نوده فراهانی: تاثیر مالیات بر تراکنش های دستگاه کارتخوان که در  واحد های صنفی به کار می رود تا ۳۰ در صد موافقت شد که کاهش یابد چرا که به میزان ۷۰ درصد از این تراکنش ها مربوط به کسب و کار هست و مابقی صرف تراکنش های شخصی بوده است.

هر شخصی که صاحب کسب و کاری است  و حس می کند در میزان مالیات تعیین شده او اجهاف شده است  می تواند نامه ای به اتحادیه مربوطه تنظیم کند و سوابق قبلی که بر آن اساس مالیات برایش تعیین شده است را به اتحادیه ارجاع دهد. 

باشگاه خبرنگاران جوان: اگر  اصناف اظهار نامه مالیاتی پر کنند بهتر است یا مالیات مقطوع بدهند؟ 

آقای نوده فراهانی: مالیات به صورت نقدی نداریم و اظهار نامه  به صورت قانونی است و همه صاحبان اصناف موظفند اظهارنامه پر کنند اما آن هایی که تا میزان ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در طول سال  فروش داشته باشند برای این گروه به هیج عنوان بر مالیات آن ها افزوده  نخواهد شد و با همان نرخ قبلی  مالیات خود را می پردازند.

 

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۷۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت

به گزارش قدس خراسان، علی نخچیان افزود: بیشتر مودیان مالیاتی، اظهارنامه خود را بر اساس اعداد و ارقام سال گذشته و بر اساس مقررات ماده ۳ قانون تسهیل مودیان در اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی، اظهارنامه خود را تا ۳۱ فروردین ارائه کرده‌اند.
وی در مورد احتمال تمدید دوباره مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی نیز گفت: بعید است مجدد تمدید شود، لذا مودیان باید در مهلت باقیمانده تا ۱۲ اردیبهشت اظهارنامه خود را ارسال کنند تا از بخشودگی‌های قانونی بهره‌مند شوند و مشمول جرایم تأخیر در ارسال اظهارنامه نشوند.
مدیر روابط عمومی امور مالیاتی استان با تأکید بر اینکه اختصاص بخش قابل توجهی از درآمدهای حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‏‌ها و دهیاری‌ها راه را برای تأمین منابع پایدار مورد نیاز این حوزه فراهم کرده است، گفت: عوارض وصول شده در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال بوده که از رشد ۴۱ درصدی نسبت به مدت مشابه قبل برخوردار بوده است.

نخچیان در پایان گفت: مالیات و عوارض بر ارزش افزوده در هر شهر و یا منطقه‌ای صرفاً جهت عمران و آبادانی همان منطقه مصرف می‌گردد که این امر گویای این واقعیت است که تلاش شهروندان هر منطقه در تحقق درآمدهای مالیاتی رابطه مستقیمی با توسعه و پیشرفت آن شهر خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی