Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استانداری قزوین گفت: نخبگان و افراد خوش فکر می توانند ایده های خلاقانه خود را برای کاهش مصرف برق در بخش صنعت و تولید ارائه کنند تا مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی برنا از قزوین؛ مهدی رجحانی در جلسه هماهنگی مدیریت مصرف انرژی برق که در استانداری برگزار شد اظهارداشت: با اصلاح الگوی مصرف می توانیم بسیاری از مشکلات خود را حل کرده و با مدیریت منطقی از چالش ها عبور کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رجحانی تصریح کرد: برای کاهش فشار به صنایع و تولید و جلوگیری از قطع برق این بخش باید به الگوهای دیگری نیز فکر کرده و با استفاده از ایده های نخبگان و افراد خوش فکر از آسیب های این حوزه جلوگیری کنیم.

 معاون عمرانی استانداری قزوین یادآورشد: شناور شدن تعطیلات و دایر کردن شیفت شب در بخش صنعت می تواند به عنوان یک ایده به دولت پیشنهاد شود تا کسانی که تمایل به این روش دارند با تغییر شیفت تولید به در پیک بار وضعیت را مدیریت کنند.

رجحانی گفت: از سوی بنیاد نخبگان پیشنهاد داده شد که در برخی واحدهای بزرگ صنعتی که آمادگی دارند به جای قطع برق واحد سهمیه ای برای خانواده های آنها پیش بینی شود و در صورت رعایت آن از سوی مشترکین نسبت به همکاری با واحد صنعتی اقدام شود.

وی بیان کرد: با دادن مشوق های مناسب باید بتوانیم در بخش خانگی صرفه جویی 20 درصدی را محقق کنیم تا فشار به صنعت کمتر شود.

معاون عمرانی استانداری قزوین همچنین اظهارداشت: در بخش اداری نیز باید صرفه جویی جدی گرفته شود و مدیران دستگاهها با قطع سیستم  سرمایشی خود در ساعات تعطیلی و نیز انتقال برق آن به مولدها به مدیریت مصرف کمک کنند.

رجحانی یادآورشد: موضوع تعطیلی ادارات در روزهای پنجشنبه در صورتی که بتواند زمینه کاهش مصرف را مهیا کند می تواند مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استانداری قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۷۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی

محمدعلی آخوندی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در رابطه با آخرین وضعیت مناطق سیل زده استان اظهار کرد: در پی بارش‌های اخیر در استان علاوه بر شهرستان زیرکوه بارندگی‌های شدیدی را در دیگر شهرستان‌های استان از جمله نهبندان شاهد بودیم.

وی با اشاره به اینکه روستاهای زیادی در سطح استان درگیر خسارت ناشی از این بارندگی‌ها شدند، اضافه کرد: بارش‌ها و سیل ناشی از آن به تمام بخش‌های زیرساختی در استان خسارت وارد ساخته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: بیشترین خسارات به بخش ایل راه‌ها و راه‌های روستایی، ابنیه ها و آب نماها بوده است.

آخوندی با اشاره به اینکه خسارت به زیرساخت‌های آب، برق و حتی به زیرساخت‌های مخابرات نیز وجود داشته است، یادآور شد: همچنین یکی دیگر از بخش‌هایی که بیشترین خسارت را داشته بخش کشاورزی شامل کانال‌های کشاورزی، باغات و قنوات بوده است.

وی از ارائه گزارش اولیه این خسارات به سازمان مدیریت بحران کشور خبر داد و گفت: جمع بندی اولیه از خسارت‌های ناشی از سیل در استان صورت گرفته و به سازمان مدیریت بحران کشور ارسال شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی افزود: از هم اکنون برآورد خسارات ناشی از سیل در نقاط مختلف استان توسط دستگاه‌های مربوطه و با هماهنگی فرمانداری‌های سطح استان در حال انجام بوده که جمع بندی آن به مدیریت بحران استان ارسال تا پیگیری برای جذب اعتبارات و جبران خسارات ناشی از سیل انجام شود.

آخوندی اضافه کرد: خسارت در بخش‌های خانگی نیز علی رغم اینکه گسترده نبوده وجود داشته که اقدامات لازم توسط دستگاه‌های خدمات رسان برای اسکان سیل زده‌ها و همچنین توزیع بسته‌های غذایی و لوازم مورد نیاز صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر اکیپ‌هایی برای ارزیابی مناطق سیل زده در حال فعالیت هستند، بیان داشت: هر چند حدود دو هفته برای برآورد خسارت زمان وجود دارد اما اقدامات لازم از هم اکنون آغاز شده تا زودتر به نتیجه برسد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه از زمان بارندگی‌ها عملیات بازگشایی راه‌ها و بعد از آن بازسازی آنها در مناطقی مشکل وجود دارد شروع شده است، تصریح کرد: امیدواریم با جذب به موقع اعتبارات این اقدامات تسریع یابد.

آخوندی اضافه کرد: با توجه به شرایط مربوط به بارندگی‌ها بیشترین خسارت در زیرکوه و بیشترین بخش آسیب دیده مربوط به راه‌ها و ایل راه‌ها است.

وی با اشاره به اینکه در زمان وقوع این بحران تمام مردم و دهیاران و دستگاه‌های مربوطه پای کار بوده‌اند، یادآور شد: دنبال این هستیم که کارهای عمومی، اصلی و اولویت دار را دستگاه‌ها انجام دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی از رسانه‌ها خواست تا بازتاب خوبی از حجم خسارات وارده به استان ناشی از بارندگی‌های اخیر داشته باشند تا این انعکاس مناسب بتواند در جذب اعتبارات به استان کمک کننده باشد.

کد خبر 6089565

دیگر خبرها

  • اصفهانی‌ها ایده‌های خود را برای معرفی بهتر تخت‌فولاد ارائه دهند
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی