Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز محمدجواد شاهجویی* :

به گزارش پایگاه خبری تین نیوز، چندی پیش سید میعاد صالحی، مدیر عامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، با انتشار مطلبی در فضای مجازی اعلام کرد: همزمان با سفر رئیس جمهور محترم به اصفهان، تفاهمنامه با مدلی جدید بین راه آهن جمهوری اسلامی ایران و فولاد مبارکه اصفهان امضا کردیم که شامل تامین 20 لکوموتیو نو داخلی به ارزش 1000 میلیارد تومان و تامین اعتبار برای تعمیر برخی لکوموتیوهای متوقف توسط فولاد مبارکه و افزایش حمل بارهای این شرکت از سنگان و چادرملو توسط راه آهن می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تفاهمنامه در شرایطی منعقد شد که پیشتر، فولاد مبارکه اصفهان اقدام به عقد قرارداد خرید 50 دستگاه کشنده ساخت داخل از شرکت مپنا را امضا کرده بود و 8 دستگاه از این کشنده ها، اواخر سال گذشته، به فولاد مبارکه اختصاص پیدا کرده بود. با این وجود به واسطه اختلافاتی که در زمینه مدل بهره برداری از این کشنده ها توسط راه آهن بین این شرکت و فولاد مبارکه ایجاد شده بود، این 8 دستگاه کشنده ریلی جدید، همچنان به شبکه ریلی کشور وارد نشده بودند.

با این حال همانگونه که مدیر عامل شرکت راه آهن اعلام کرده است، توافق جدید نشان می دهد که اختلاف موجود بین شرکت راه آهن و فولاد مبارکه اصفهان مرتفع شده و به زودی شاهد ورود کشنده های خریداری شده توسط فولاد مبارکه به شبکه ریلی کشور خواهیم بود تا به این واسطه بخش قابل توجهی از بحران کمبود کشنده های ریلی موجود در شبکه ریلی کشور، حل و فصل گردد.

اقدام راه آهن رو به جلو بود

در این ارتباط کارشناسان معتقدند که اقدام شرکت راه آهن در تفاهم با فولاد مبارکه برای سرمایه گذاری در حوزه کشنده های ریلی اقدامی مثبت و قدمی رو به جلو است و نباید هم به همین مقدار اکتفا شود. در واقع راه آهن می بایست شرایطی را فراهم کند تا جذابیت سرمایه گذاری در حوزه های مختلف ریلی، برای شرکت های فولادی و صنایع عمده مشتری شبکه ریلی کشور افزایش پیدا کند.

برای مثال، فولاد سازانی که خود مشتریان عمده راه آهن محسوب می شوند و در شرایط حال حاضر اقتصادی کشور و به رغم وجود تحریم ها به عنوان یکی از صنایع پیشرو به فعالیت می پردازند، می توانند بخش کوچکی از سودآوری خود را در بخش های مختلف شبکه ریلی کشور سرمایه گذاری کنند و علاوه بر فراهم کردن زمینه توسعه صنعت ریلی در کشور، به بهبود شرایط حمل بار خود در راستای ایجاد پیشرفت در صنایع فولادسازی بپردازند.

راه آهن باید برای سرمایه گذاران جذابیت ایجاد کند

بنابراین در این شرایط کافیست شرکت راه آهن با ایجاد تسهیلاتی، جذابیت سرمایه گذاری برای این شرکت ها در شبکه ریلی کشور را فراهم نماید و در عوض این شرکت ها نیز به توسعه زیرساخت های شبکه ریلی کشور و توسعه ناوگان مورد نیاز بپردازند. بدون شک، فولاد مبارکه را می توان جلودار و آغاز کننده این مسیر دانست و شرکت راه آهن نیز می بایست از فرصت پیش آمده به نحو مطلوب استفاده نماید.

یکی از راهکارهایی که  موجب می شود جذابیت سرمایه گذاری در خرید کشنده های ریلی جدید توسط فولادسازان و صنایع عمده مشتری حمل بار توسط ریل افزایش یابد این است که راه آهن اجازه تشکیل قطارهای کامل توسط فولاد سازان را با استفاده از واگن ها و کشنده های خود این شرکت ها را صادر نماید. این اقدام هم منجر به افزایش جذابیت سرمایه گذاری توسط فولادسازان می شود و هم بخشی از ظرفیت کشنده های ریلی شرکت راه آهن را برای حمل سایر بار های موجود، آزاد می نماید که در نهایت به عملکرد بیشتر شبکه ریلی کشور در حوزه بار داخلی و یا افزایش توان شرکت راه آهن برای حمل بارهای ترانزیتی خواهد شد.

* کارشناس حمل و نقل

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تین مدیر عامل شرکت فضای مجازی رئیس جمهور فولاد مبارکه سرمایه گذاری فولاد مبارکه جذابیت سرمایه گذاری کشنده های ریلی شبکه ریلی کشور فولاد مبارکه شرکت راه آهن توسط فولاد کشنده ها حمل بار شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۷۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید شمش در شرکت فولاد شادگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر عامل شرکت فولاد شادگان شامگاه دوشنبه در گفتگو با خبر ۲۳ شبکه خوزستان گفت: میزان تولید در این شرکت با محدودیت‌هایی که وجود داشت در سال گذشته محقق شد.

کهزاد افزود: با تکمیل شدن مراحل راه اندازی کارخانه فولاد سازی، نخستین شمش شرکت فولاد شادگان تا تیر ماه تولید خواهد شد.

فولاد شادگان یکی از ۸ طرح مهم فولاد کشور است که در ۲ فاز و در مساحت ۲۵۶ هکتار ساخته و بخش نخست آن با تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن شمش فولادی ساخته شده است

دیگر خبرها

  • مذاکرات شهرداری قم با چینی‌ها برای خرید ۳ رام واگن مترو 
  • ثبت کمترین میزان سوانح ریلی در یک دهه گذشته
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • کریدور شلمچه بصره با اهمال مدیریت راه آهن زمین خورد
  • کریدور ریلی خواف هرات گرفتار تحریم‌ های داخلی است
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • کریدور ریلی خواف - هرات، گرفتار تحریم‌های داخلی است
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال