Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح‌الله ابوطالبی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد اداره کل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری در سه ماه نخست امسال، گفت: در این مدت برای رفع و پیشگیری از تخلف سد معبر ۸۰۰۵ تذکر و ۲۱۴۹ اخطاریه صادر و رفع تخلف هفت هزار ۳۴۹ متصدی صنف انجام شده است.

در بخش جلوگیری از نصب تابلو‌های غیرمجاز تعداد ۱۷۴۷ اخطاریه صادر و ۵۸۹ مورد نصب تابلوی غیرمجاز رفع تخلف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او در سه ماه نخست امسال در راستای جمع‌آوری خودرو‌های فرسوده رها شده در معابر شهر ۲۱۲ اخطاریه صادر و ۵۷ خودروی فرسوده رها شده جمع‌آوری شده است، گفت: در این مدت ۳۰۳ نفر دست‌فروش و ۱۷۰ نفر متکدی جمع‌آوری شدند.

ابوطالبی می‌گوید: در مدت سه ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱ در بخش کنترل ساختمان در راستای جلوگیری از ادامه فعالیت و تعطیلی کارگاه‌های ساختمانی متخلف یا بدون مجوز و پروانه از ۴۴ مورد احداث زمین بایر جلوگیری شده است، همچنین در این مدت از افزایش طبقات ۴۳۶ ساختمان، تعمیرات داخلی غیرمجاز ۹۲۶ ساختمان، تبدیل وضعیت ۳۵۸ ساختمان و فعالیت ۳۷۶۴ کارگاه ساختمانی متخلف نیز جلوگیری شده است.

او به اقدامات مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری در بخش کنترل دفع ضایعات ساختمانی سطح شهر همچون پیشگیری و تعطیلی کارگاه‌های ایجاد کننده سد معبر از مصالح و نخاله، گفت: در این راستا ۳۰۲۶ مورد اخطاریه صادر و ۳۹۲ کارگاه ساختمانی متخلف نیز تعطیل شده است.

در سه ماه ابتدایی امسال در راستای اجرای بند ۲۰ قانون شهرداری‌ها مبنی بر رفع مزاحمت کارگاه‌های صنفی مزاحم از طریق اجرای تمهیدات و تعطیلی، ۸۳ رأی اجرا شد و بر اساس بند ۱۴ قانون شهرداری‌ها مبنی بر رفع خطر از بنا‌های حادثه‌آفرین، چاله‌ها و اشیای مشرف بر معابر عمومی نیز ۱۴۲ رأی اجرا شده است.

به گفته مدیرکل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان در دو ماه نخست امسال در راستای اجرای ماده ۱۱۰ قانون شهرداری‌ها ۴۹۶ رأی اجرا شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رفع تخلفات شهری تابلوی غیرمجاز اخطاریه صادر رفع تخلف سه ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۸۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اهواز با اشاره به افزایش چهار برابری اعتبارات هوشمندسازی در حوزه ترافیک طی سال گذشته گفت: ۱۹ سامانه‌ هوشمند جدید ثبت تخلف سرعت در سطح شهر نصب می‌شود و به زودی فعال خواهد شد.

حجت‌اله سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان، اظهار کرد: در انتهای سال ۱۴۰۱ شهرداری اهواز یک حرکت با این رویکرد که حوزه حمل‌ونقل و ترافیک در تمام ابعاد توسعه یابد را آغاز کرد و گام‌های عملیاتی آن در سال ۱۴۰۲ برداشته شد، به این صورت که قفل قرارداد مترو باز شد و بزرگترین قرارداد تاریخ شهرداری اهواز در زمینه خرید اتوبوس به مبلغ ۸,۲۵۰ میلیارد ریال منعقد شد.

وی افزود: ۱۲۹ دستگاه اتوبوس یارانه‌ای و ۵۰ دستگاه ون خریداری شد، علاوه بر آن مابه‌التفاوت سود وام رانندگان تاکسی برای نوسازی ناوگان را نیز شهرداری پرداخت کرد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اهواز خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های زیرساختی حمل‌ونقلی فعال و قرارداد اتوبوس بی آرتی منعقد شد، پایانه آزادگان پس از چهار سال فعال و احداث سایبان ایستگاه‌های تاکسی در دستور کار قرار گرفت، همچنین قرارداد زیرسازی و احداث سایبان توقفگاه قدس که بزرگترین توقف‌گاه اتوبوس‌رانی اهواز است با مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال منعقد شد، در واقع تلاش شد حوزه حمل‌ونقل همگانی در اهواز زنده شود.

سلیمانی با اشاره برداشت گام‌های بزرگ در حوزه هوشمندسازی، تصریح کرد: طی چند سال گذشته تمام ظرفیت هوشمندسازی حوزه حمل‌ونقل عمومی شهرداری اهواز به دلایل مختلف از بین رفته و سامانه‌های ثبت تخلف سرعت به دو عدد رسیده بود، علاوه بر انعقاد قرارداد تعمیر و نگهداری سامانه‌های پیشین، ۱۶ سامانه جدید خریداری شد که بیشتر در محل‌های مدنظر نصب شده است به زودی فعال خواهد شد. سه سامانه موجود در انبار شهرداری نیز در جاده ساحلی نصب و فعال شده‌اند.

سلیمانی ادامه داد: نزدیک به چهار سال بود که هیچ چراغ هوشمندی در اهواز نصب نشده بود، نصب چراغ میدان نمایشگاه بین‌المللی در کیان‌پارس از سال ۹۶ جزو مصوبات شورای ترافیک اهواز بود که در این دوره نصب شد، نصب چراغ‌های میدان شریعتی، میدان شفا، میدان قوری و چندین نقطه دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.

وی اضافه کرد: تمام چراغ‌های عابر پیاده هوشمند نیز از بین رفته بود، تعمیر و بازسازی آن‌ها در دستور کار قرار گرفت و طی یک سال گذشته تمام این چراغ‌ها در مناطق یک و دو که دارای بیشترین چراغ هستند، فعال شد در سایر مناطق نیز به زودی فعال خواهد شد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اهواز با اشاره به اینکه تجهیزات پشتیبانی سیستم‌های هوشمند حوزه ترافیک برای رفع نیازهای دو سال آینده خریداری شده و در انبار موجود است، تاکید کرد: با همکاری شورای اسلامی شهر اهواز در سال گذشته اعتبارات حوزه هوشمندسازی به چهار برابر افزایش پیدا کرد، به نحوی که نزدیک به ۸۰۰ میلیارد ریال قرارداد در حوزه هوشمندسازی منعقد شد.

کد خبر 749640

دیگر خبرها

  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان
  • نیمی از حوادث فوتی کار در کارگاه های ساختمانی است
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان به نام دکتر فروغی
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار در اصفهان
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • ثبت بیش از ۹۴ هزار تخلف سبقت غیرمجاز در محورهای مواصلاتی اردبیل
  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون شهری در اصفهان