Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر قنادباشی با بیان اینکه دعوت رئیس جمهور چین از آیت الله رئیسی برای همکاری است و می‌تواند بسیار سودآور باشد، گفت: این دعوت نشان می‌دهد که موقعیت ما در جهان موقعیت بسیار مستحکمی است و در مسیر استعماری قرار نداریم، و می‌توانیم راهبرد اقتصادی مان را گسترش داده و به سمت اقتصاد بدون نقص حرکت کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهمدان، جعفر قنادباشی، کارشناس مسائل بین‌المللی در گفت‌وگو با خبرنگار عصرهمدان؛ در خصوص دعوت رسمی رئیس جمهور چین از آیت الله رئیسی برای حضور و سخنرانی در اجلاس سران بریکس و بریکس پلاس به عنوان اقتصادهای نوظهور جهان، اظهار کرد: این دعوت نه یک دعوت براساس مسائل تبلیغاتی بلکه براساس واقعیت‌های کشورهایی در جهان است که باهم همکاری اقتصادی را آغاز کرده و کوشش می‌کنند محاسبات ناعادلانه اقتصادی که دنیای غرب بر آنها حاکم است را با همکاری هم حل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کشورهایی که جزو بریکس هستند کشورهایی که جزء بریکس هستند، در واقع کشورهایی با قابلیتهای اقتصادی و بازار خوبی برای همدیگر می‌توانند داشته باشند.

کارشناس مسائل بین‌المللی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران هم کشوری است که از قابلیت بسیار خوب اقتصادی، از هر نظر جغرافیایی ، معدنی، فناوری و محصولات کشاورزی برخوردار است و این می‌تواند جدا از روابط استعماری بهره برداری خوبی قرار بگیرد و می‌تواند نه تنها نیاز ایران را رفع کند بلکه به طور متقابل برای هر مجموعه ای اقتصادی مفید باشد.

وی تأکید کرد: دعوت رئیس جمهور چین از آیت الله رئیسی برای همکاری است و می‌تواند بسیار سودآور باشد و این نشان می‌دهد که موقعیت ما در جهان موقعیت بسیار مستحکمی است و ما در مسیر استعماری قرار نداریم.

قنادباشی گفت: زمانی که مجموعه بریکس احساس می کند ما منطقه ای هستیم که در چنبره اقتصادی قرار گرفته ایم از ما دعوت کرده اند، ما هم متقابلاً با توجه به ظرفیت ها و بازار خوب عضو این مجموعه شدیم.

وی ادامه داد: اما مسئله دیگر این است مجموعه بریکس تمایل دارد همزمان با همکاری اقتصادی خود را ناشی از حاکمیت دلار رهایی ببخشد، آنچه که اقتصاد آمریکا و غربی از طریق دلار اقتصاد دنیا تحمیل می کند از آن نجات پیدا کند.

کارشناس مسائل بین‌المللی گفت: این مجموعه معتقد هستند که با یک روابط و معاملات و تبادلات اقتصادی بر اساس غیر دلاری انجام شود و این به راهبرد ما کمک می‌کند؛ لذا راهبرد ما این است که فعالیت های اقتصادی مان را گسترش بدهیم و معاونت اقتصادی مان را فعال و به سمت اقتصاد بدون نقص حرکت کنیم.

وی یادآور شد: عضویت در چنین مجموعه ای همسو با راهبرد ماست به خصوص اینکه ما سعی می‌کنیم در این راهبرد اقتصاد آمریکایی که سعی می کند فشار را بر ما اعمال کند و ضربه بزند، ما با این سیاست های ظالمانه مقابله می‌کنیم. در واقع این دعوت زمینه سازی برای صادرات و واردات است هم برای مقابله با استعمارهای احتمالی.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۸۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال

کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات متحده عربی بعد از ۱۰ سال، ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی به ریاست مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات، به عنوان روسای ایرانی و اماراتی این کمیسیون در تاریخ سه شنبه و چهارشنبه (11 و 12 اردیبهشت ماه 1403) در ابوظبی؛ برگزار می‌شود.

این نشست پس از گذشت 10 سال، به منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در کلیه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه گذاری و حمل و نقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار می‌شود. توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدور‌های ترانزیتی بین المللی بویژه کریدور شمال- جنوب به منظور ترانزیت کالا‌های اماراتی به سمت کشور‌های آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار این نشست است.

در حاشیه این اجلاس همایش تجار، فعالان اقتصادی و کارآفرینان بخش‌های خصوصی دو کشور نیز برگزار خواهد شد. در این نشست تجار و کار آفرینان ایرانی و اماراتی با همتایان خود بصورت رو در رو مذاکره خواهند نمود. همچنین تعدادی از متخصصان حوزه تجاری و سرمایه گذاری در خصوص توسعه فضای کسب وکار دو کشور و قوانین و مقررات حاکم بر سرمایه گذاری و تجارت و فرایند‌های مربوطه مبادرت به سخنرانی خواهند نمود. پیش بینی می‌شود در این اجلاس دو سند همکاری توسط رؤسای کمیسیون مشترک دو کشور به امضا برسد.

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران گفت: امارات متحده عربی یکی از شرکای اصلی کشورمان در تجارت است. تجارت ایران و امارات در سال گذشته حدود 27 میلیارد دلار بوده، که سهم صادراتمان به این کشور حدود 6.5 میلیارد دلار بود و سهم واردات کالا از این کشور هم به بیش از بیست میلیارد دلار رسید. این کشور به دلیل اینکه هاب لجستیکی منطقه و واسط تجاری کشور هاست، برای ما با اهمیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • خلیج فارس صحنه ایستادگی دلیرمردان ایرانی در طول تاریخ است