Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، کیکاووس سعیدی درباره آخرین وضعیت اعزام کاروان کشورمان به بازی‌های کشورهای اسلامی در قونیه ترکیه و اینکه آیا همه چیز به ویژه از لحاظ بودجه‌ای روی روال است، اظهار داشت: خوشبختانه در زمان مناسب ستاد بازی‌ها را تشکیل دادیم. اصغر رحیمی به عنوان سرپرست کاروان مشخص شد و کادر سرپرستی هم جلسات فنی با فدراسیون‌ها برای ارزیابی‌ها و هم جلسات مدیریتی و اجرایی برای پشتیبانی کاروان انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه بخش عمده‌ای از کارهای ارزی کاروان انجام شده است. مراحل تایید لباس و چمدان در حال انجام است. رشته‌ها مشخص شده و لیست ورزشکاران، همراهان، کادر سرپرستی و فنی ارسال شده است. تنها چالشی که با ستاد برگزاری مسابقات داریم، کاهش سهمیه همراهان است. متاسفانه این سهمیه را از 60 درصد به 25 درصد رسانده‌اند. این موضوع به هیچ وجه منطقی نیست زیرا در دوره قبلی به میزبانی باکو همه کشورها همین سهمیه 60 درصدی را داشتند.

دبیرکل کمیته ملی المپیک تصریح کرد: اعتراض خود را به ستاد بازی‌ها اعلام کردیم و موضوع در دست بررسی است. این کار ما را دشوار می‌کند. وقتی یک کاروان ورزشی 500 نفره به یک رویداد مهم اعزام می‌شود، جمعی از مربیان، سرمربیان، داوران، کادر پزشکی، درمانی، ماساژور، آنالیزور، مدیریتی، درمانی و پشتیبانی همراهانی هستند که حضور آنها ضروری است. کار برای ما دشوار شده است و پیگیر هستیم تا ستاد بازی‌های کشورهای اسلامی مشکل را حل کند.

سعیدی درخصوص چالش‌های موجود در مجمع عمومی فدراسیون کشتی، توضیح داد: درون خانواده ورزش همیشه این چالش‌ها و اختلاف  سلایق وجود دارد.

وی در پاسخ به اظهارنظر مجری برنامه تهران ورزشی رادیو تهران درمورد اینکه اطمینان دارد این ادبیات بین دبیر و پولادگر را هم او نمی‌پسندد، گفت: باید اخلاقیات  را رعایت کنیم. مفاهمه داشته باشیم و ساختار را حفظ کنیم. باید به سمت آرامش و تفاهم حرکت کنیم. امیدوارم دیگر این مسائل پیش آمده را نداشته باشیم. فدراسیون کشتی در بحث مالی مشکلات و دغدغه‌های خاص خودش را دارد. وزارت ورزش دستگاه اصلی ورزش کشور، سیاست‌گزار، تامین کننده منابع، پشتیبان است و نقش نظارتی دارد. امیدواریم این مسائل رفع و سوء تفاهم‌ها برطرف شود.

دبیرکل کمیته ملی المپیک درمورد ادامه سر شاخ شدن دبیر با وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک و اینکه آیا به فدراسیون کشتی حق می‌دهد، عنوان کرد: قضاوتی نمی‌کنم. در هر موردی معمولا انتزاعی صحبت کرده و در هر موردی درباره خودش صحبت می‌کنم. هر موضوعی شرایط خاص خودش را داشته و دارد اما به هر حال موضوع شخصی نیست و بیشتر نگرانی درباره اعتلای ورزش قهرمانی ایران است. فدراسیو‌ن‌ها تلاش می‌کنند آورده بیشتری داشته باشند و سهم بیشتری بگیرند تا منابع خود را تقویت کنند. وزارت ورزش هم ضوابط و چارچوبی دارد.

سعیدی اضافه کرد: مدیران ما باید به این‌ها باید در کنار هم نگاه کنند. باید با این موارد کنار آمده و تحمل داشته باشند. البته مسائل شخصی نیست و حل می‌شود. باید کنار هم بنشینیم و با گفت و گو این دغدغه‌های کاری را حل کنیم.

وی درباره اعتراض برخی فدراسیون‌ها به مجلس شورای اسلامی نسبت به اختصاص بودجه برای فدراسیون‌هایی مثل کشتی، گفت: باید از مجلس تشکر کنم که در این دوره به فکر تقویت منابع مالی فدراسیون‌های ورزشی هستند. در هیچ دوره‌ای سابقه نداشته مجلس به این شکل ورود و حمایت کرده باشد اما درمورد مبنای تصمیم گیری برای اختصاص این بودجه مسئله وجود دارد. باید از دستگاه‌های مرجع مثل وزارت ورزش و کمیته المپیک طبق روند و جایگاه فدراسیون‌ها به لحاظ فنی، سطح فعالیت و عملکرد مشورت کرده و رایزنی می‌گرفتند. در این حالت بودجه متعادل تر و متوازن‌تر تقسیم می‌شد.

دبیرکل  کمیته ملی المپیک افزود: البته کلیت این موضوع به سود ورزش است و جای تقدیر و تشکر از مجلس دارد. اعتراض فدراسیون‌ها هم به توازن موضوع است که برخی فدراسیون‌ها دیده نشد‌ه‌اند.  فدراسیونی مثل تیراندازی که طلای المپیک به دست آورد یا شمشیربازی اعتراض کرده‌اند. البته نیت خیر و برای رویکرد حمایتی بوده است.

سعیدی عنوان کرد: کشتی ورزش اول ما است. از سال 1948 که در اولین دوره المپیک شرکت کردیم به بعد بیشترین مدال را داشته است. پس از آن هم وزنه برداری و تکواندو بودند. باید کشتی را در سبد حمایتی ببینیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: علیرضا دبیر محمد پولادگر فدراسیون کشتی مجمع عمومی فدراسیون کشتی کیکاووس سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک کمیته ملی المپیک فدراسیون ها وزارت ورزش بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۹۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمالپور: حق کشتی فرنگی خوزستان داشتن ۲ مربی در المپیک است

رییس هیات کشتی خوزستان تاکید کرد: استان خوزستان قطب کشتی فرنگی ایران است و حضور یک سرمربی از این استان در رده های مختلف تیم های ملی کشتی فرنگی حق این استان است.

به گزارش ایسنا، نشست خبری چهل و چهارمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی در اهواز برگزار شد.

رمضان جمالپور رییس هیات کشتی استان خوزستان، با اشاره به آمادگی کامل برای برگزاری این رقابت ها در اهواز گفت: حدود ۳ سال هست که مسیولیت هیات کشتی تهران را بر عهده گرفتم. در ابتدای کار رتبه هیات کشتی خوزستان نهم بود اما با کمک جامعه کشتی استان این رتبه به سوم رشد داشته است.  حدود ۱۵۰ مدال حاصل کار کشتی گیران خوزستان در سال گذشته بوده و اکثریت ملی پوشان فرنگی در رده های مختلف از این استان بوده اند. سال گذشته در مسابقات جهانی کشتی فرنگی بزرگسالان ۳ مدال طلا، نقره و برنز توسط کشتی گیران خوزستان بدست آمد.

وی افزود: امسال ۵ کشتی گیر در ترکیب تیم ملی کشتی فرنگی حضور داشتند که موفق به کسب مدال در رقابت های قهرمانی آسیا شدند. امین‌میرزازاده برای اولین بار در کشتی خوزستان به عنوان برترین فرنگی کار سال آسیا انتخاب شد. شاید برای اولین بار در تاریخ کشتی خوزستان این احتمال وجود دارد که از جمع ۶ فرنگی کار ایران در المپیک پاریس، ۵ نماینده از استان خوزستان باشند.

رییس هیات کشتی خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم امسال با توجه به حضور پرتعداد فرنگی کاران خوزستان به مدال طلای المپیک برسیم. جای مدال طلای المپیک در کلکسیون مدال های کشتی استان خالی است و این امیدواری وجود دارد که برای نخستین بار در تاریخ به طلای المپیک برسیم.

جمالپور، در ادامه درباره تیم های خارجی حاضر در این رقابت ها، گفت: قرار بود ۴ کشور ارمنستان، برزیل، سوریه و عراق در این مسابقات شرکت کنند اما از این جمع حضور ارمنستان و سوریه در این رقابت ها قطعی شده است. با توجه به اینکه این مسابقات اخرین مرحله چرخه انتخابی تیم ملی مخصوصا در رده امید است، امیدوارم کشتی گیران خوزستانی بتوانند با کسب موفقیت در این مسابقات صاحب دوبنده تیم ملی امید در مسابقات جهانی شوند.

رییس هیات کشتی خوزستان درباره دلایل غیبت تیم های مطرح کشتی جهان در این رقابت ها، خاطرنشان کرد: بحث هماهنگی ها در اینباره با روابط بین الملل فدراسیون کشتی است. ما هم علاقه داشتیم تیم های
بهتری در این رقابت ها حاضر می شدند. با توجه به اینکه یکی دو ماه است که میزبانی ما از این رقابت ها قطعی شده است، ما درگیر برگزاری خوب این مسابقات بوده ایم و بحث حضور تیم های خارجی را فدراسیون کشتی پیگیری کرده است.

وی افزود: در سال المپیک قرار داریم و با توجه به برنامه ریزی کشورهای مختلف برای حصور در این رقابت ها، یکی از دلایل عدم استقبال تیم های خارجی بحث المپیک بوده است.

جمالپور با تاکید بر حمایت از ملی پوشان المپیکی کشتی فرنگی ایران گفت: جلسات خوبی با استاندار داشته ایم. قرار است کارگروهی برای حمایت از کشتی گیران خوزستان در المپیک‌ تشکیل شود. پاداش هایی هم از طرف مجموعه های مختلف اهدا شده است. ما هم با همه توان تلاش می کنیم حمایت خوبی از کشتی گیران خوزستان در رویداد مهم المپیک داشته باشیم.

وی درباره رقابت حساس سعید اسماعیلی با محمدرضا گرایی برای رسیدن به دوبنده وزن ۶۷ کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی در المپیک پاریس، گفت: گرایی یکی از سرمایه های کشتی ماست و اسماعیلی هم یکی از استعدادهای کشتی ماست. امیدوارم هر کدام که حقشان است به المپیک برسند. نظر کادر فنی تیم ملی هم اهمیت زیادی دارد. خوزستان قطب کشتی فرنگی ایران است و از فدراسیون انتطار داریم حداقل در یک رده تیم ملی از خوزستان سرمربی داشته باشیم و با توجه به احتمال حضور ۴ یا ۵ فرنگی کار خوزستانی در المپیک، ۲ مربی از این استان در تیم ملی کشتی فزنگی حاضر باشند. در اینباره انتقادهای به حقی از سوی جامعه کشتی استان و مربیان مطرح می شود و با توجه به نگاه ویژه آقای دبیر به کشتی خوزستان، انتظار داریم در این زمینه عدالت برقرار شود. این موضوع باعث ایجاد حواشی برای ما شده و باعث تحلیل انرژی ما شده است. آقای دبیر انصافا به دنبال عدالت است و این حق برای کشتی خوزستان وجود دارد که یک سرمربی از این استان در تیم های ملی کشتی فرنگی حضور داشته باشد. امیدوارم فدراسیون در این زمینه ورود کند تا مربیان استان انگیزه بگیرند.

به گزارش ایسنا،‌ در این نشست حمید یاری رییس سازمان لیگ فدراسیون کشتی و آرین زمانپور مسئول برگزاری مسابقات فدراسیون کشتی نیز حضور داشتند.

یاری در این نشست خبری، گفت: روزهای پرترافیکی برای کشتی ایران در سطح بین المللی و داخلی است. همزمان جام علی آبادی نیز در اردبیل در حال برگزاری است. هیات کشتی خوزستان انصافا تلاش بسیار خوبی داشته و همیشه دست فدراسیون را گرفته است. با این شرایط اقتصادی برگزاری مسابقه کار خیلی سختی است اما استان خوزستان همیشه یار و یاور فدراسیون کشتی بوده است.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشست صمیمی دبیر فدراسیون دوومیدانی با ورزشکاران شانس کسب ورودی المپیک ۲۰۲۴ پاریس
  • دلسوزی علیرضا دبیر برای فوتبالیست‌ها: طفلکی‌ها!
  • لبخند عباس جدیدی به انتخاب فدراسیون کشتی (عکس)
  • دبیر: ما این کار را بکنیم پدرمان را درمی‌آورید
  • علیرضا دبیر:زخم زبان چیز خوبی نیست!
  • دبیر: گرفتن یک طلا در المپیک برای ما برد محسوب می‌شود / شکست تیلور روی روحیه ما تاثیر دارد +فیلم
  • دبیر: کشتی در المپیک یک طلا بگیرد شاهکار کرده است
  • جمالپور: حق کشتی فرنگی خوزستان داشتن ۲ مربی در المپیک است
  • چرا حسن یزدانی به اردوی تیم ملی کشتی آزاد نیامد؟
  • چرا یزدانی به اردوی تیم ملی نیامد؟/ در انتظار دیدار با دبیر